Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Deh Motorum Küheylanım ve İlginç Videolar :)))

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Deh Motorum Küheylanım ve İlginç Videolar :)))

Deh Motorum Küheylanım ve İlginç Videolar :)))

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 20.08.2006 - 11:37    Mesaj konusu: Deh Motorum Küheylanım ve İlginç Videolar :))) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Böylesini harbidende görmemiştim.Dedeme alam bari millennium eşek Çok gülüyorum
Tek beygir gücünde Çok gülüyorum

http://www.youtube.com/watch?v=s9Qaf-78ySo&mode=related&search=

Saniye saniye kaza.Olmaması için yapabileceğimiz birşeyler var
Daha yavaş ve daha dikkatli Dil çıkarıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=O-2uS1zMAjI&NR

Birde pist kazası Üzgünüm

http://www.youtube.com/watch?v=4kCMPEV2Xqg&NR

Böyle bir start görmedim demekki bacak kaslarıda iyi olmak zorunda Çok gülüyorum

http://www.youtube.com/watch?v=GbKA_SCFzKs&mode=related&search=

Motoru durdurmaya çalışıyor sanırım frene bassana be yaavv Çok gülüyorum

http://www.youtube.com/watch?v=_1M7qZs3nqw&mode=related&search=

Sitede daha onlarcası var izleyin izleyebildiğiniz kadar Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
chopper-delisi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 20.08.2006 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk video süpermiş ne adamlar ver yaw ne güzel yapmışlar aleti Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Chopper yola dü?mez imi?, Chopper yola dü?meyince Rider yüzü gülmez imi?, Rider hevestir sürmeye Chopper´a binip gezmeye, Cager bundan ne anlaya benim adym MUSTAFA Demetgül mah.Bagdat cd.Belediye semt hali no:A/4
0312 3873932
Başa dön
chopper-delisi Çevrimdışı chopper-delisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.08.2006 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben egsoza hasta oldum super yaaaa Çok gülüyorum neydı bunun markası Toyota mıydı Çok gülüyorum ....tşk
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
melih253
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 20.08.2006 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Son videoda adama yuh diyorum resmen kedi gibi ne bicim denge var yaw Şok oldum

KAWASAKI ER-5
Başa dön
melih253 Çevrimdışı melih253 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
racingrafiker
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 20.08.2006 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi birinci video harika ya harbi süper yapmış adamlar gaz verdikçe koşuyo. Bence harika bi 4 ayak olmuş Çok gülüyorum

Eğer başaramayacağını düşünüyorsan doğrudur, başaramazsın.
Başa dön
racingrafiker Çevrimdışı racingrafiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cceennkk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-tuzla

MesajTarih: 20.08.2006 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel videolar paylaşım için teşekkürler bu youtube çok ii walla
Başa dön
cceennkk Çevrimdışı cceennkk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SerhatRR
Üye
Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 20.08.2006 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi çok iyi yaaaaa. İlk videodaki motordan sipariş verdim Çok gülüyorum
Başa dön
SerhatRR Çevrimdışı SerhatRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.08.2006 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum gerçekten videolar on numara Dil çıkarıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 21.08.2006 - 04:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk videoya bittim yaw walla bittim Çok gülüyorum
SerhatRR
Üye
Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 22.08.2006 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ikinci videodaki kaza bilerek yapılmış gibi duruyor.
Çünkü iki araçtada camera var.
Ama çekim için nasıl oluyorda bu şekilde gerçekten çarpabiliyor bilen varmı acaba???
Başa dön
SerhatRR Çevrimdışı SerhatRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.08.2006 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya halil abi nerden buluyon böle antika şeyleri harikasın abi ya sana sadece yes demek geliyo içimden yyyyyyyeeeeeeesssssss Çok gülüyorum Alkışlıyorum ^321
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
stair7
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: balykesir

MesajTarih: 22.08.2006 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok iyiydi çok güldün özellikle koşan motorcularaaa Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
stair7 Çevrimdışı stair7 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 23.08.2006 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ya halil abi nerden buluyon böle antika şeyleri harikasın abi ya sana sadece yes demek geliyo içimden yyyyyyyeeeeeeesssssss

Bende antikayım kardeşim ondan buluyom Çok gülüyorum Çok gülüyorum
De o zaman tutma kendini YYYEEESSSSSSSSSSSS!!! Çok gülüyorum Çok gülüyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ergungoksen
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.08.2006 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper görüntüler ya tebrikler nediyeyimki Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Racing ERGÜN
Başa dön
ergungoksen Çevrimdışı ergungoksen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazyprince
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|

MesajTarih: 26.08.2006 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Birinci Vide Süper Ya Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
crazyprince Çevrimdışı crazyprince Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal