Tarih: 20.08.2006 - 22:59 Mesaj konusu:
hoş olmuş tebrikler.. (her ne kadar harleyi sevmesemde) :P _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Çok güzel olmuş Elciklere püskül takarsan bide jantları değiştirip o bol telli olanlardan takarsan çok tatlı olur _________________ Live to ride.... Ride to Live.. HD:) Kan çekiyoo dedesi SAATÇY MEHMET olunca!!
Tarih: 21.08.2006 - 14:17 Mesaj konusu:
REPSOL125 demiş ki:
abi motor satılık diyosun modelini kmsini trafiğe çıkışını ve fiyatını yazarsan sevinirim
Kardeş tşkler ilginiz için resimlerin en altında detaylı olarak incelemek için link verdim.
2006 model 5.000km'de fiyatıda 3.500 ytl
modifiye devam ediyor tabi..
Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:
CBR demiş ki:
Çok güzel olmuş Elciklere püskül takarsan bide jantları değiştirip o bol telli olanlardan takarsan çok tatlı olur
Kardeşler ilginize teşekkürler.
Şuana kadar modifiye olan yerleri için sizlere ilk aldığımdaki resmi ile enson resmini yolladım. Sizin değerlendirmenizi bekliyorum..
[/img]
Tarih: 21.08.2006 - 14:25 Mesaj konusu:
muratgergerli, sisi barı iptal edip yerine koyduğun demiri sen mi yaptırdın ???? yokasa başka bir modele mi ait ??? bende böyle bir uygulama düşünüyorumda !!! _________________ Always Innovate , Never Imitate
başlığı görünce nesine güvenipte böle iddialı bir başlık yazıyor dedim hatta kesin uyduruk bişeydir de dedim
ilk fotoğrafı görünce de nesine güveniyo al işte gördün mü dedim ama sonraki fotoğrafta gülmekten kırıldım
Tarih: 23.08.2006 - 08:25 Mesaj konusu:
matrax_83 demiş ki:
Baba ne yaptın yaw sen çok iyi olmuş emğe
Bu ilk aldığım günkü resmi
Buda son hali.
Buda enson halidir.
topik demiş ki:
muratgergerli, sisi barı iptal edip yerine koyduğun demiri sen mi yaptırdın ???? yokasa başka bir modele mi ait ??? bende böyle bir uygulama düşünüyorumda !!!
Kardeş sisibarın yerine arka stop lambası üstüne koyduğum sele türü bi korumalık.. Piyasada çok gezdim.. Bunun oraya uyduğunu tahmim ediyorum.. Bu korumalığa benzer olanları parçacılarda bulabilirsin.. İstersen sana yollayabilirim..
Telefonum: 0544 317 89 64
e-mail: murat6363@hotmail.com.. (izin alın lütfen yoksa cevap verilmez..)
Son Mesajdan 41 saat 12 dakika sonra eklendi:
maxell demiş ki:
Güzel benzetmişsin valla helal olsun
Tşkler maxell kardeşim...
Aslında motorumu Harley'e benzetmek gibi bir maksatım yok. Ama bu tür motorsikletlerde (copper&dragstar modellerinde) ilk akla gelen isim olarak Harley olduğu için bu stickerları bilgisayar ortamında selografik kağıda çıkartım.Özel olarak tabi.Motorun tüm parçaları kendim tasarladım...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız