Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Işte Benim Makinam Bu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Işte Benim Makinam Bu

Işte Benim Makinam Bu
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
muratgergerli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Şanlıurfa

MesajTarih: 20.08.2006 - 21:09    Mesaj konusu: Işte Benim Makinam Bu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Buda benim modifiyem.. Gerçekte Pionner 150liktir..
Bilgilerinize...

.

.

.

.

.

.

.
SATILIKTIR.!!
Ayrıntılı bilgi için : http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=2492060 http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=2523864 Alkışlıyorum
Başa dön
muratgergerli Çevrimdışı muratgergerli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
belo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/kar?yyaka

MesajTarih: 20.08.2006 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motordan anlamayanlar amma yer ha Çok gülüyorum eline sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum
KNiGhT54
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 20.08.2006 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel olmuss elıne saglık biraz daha aksesuar takarsan tam harleye benzıcek
motorcucgl125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 20.08.2006 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Guzel calısma olmus ılk bakısta bende bıkere afalladım Çok gülüyorum
ama sonra caktım ısı Çok gülüyorum
Başa dön
motorcucgl125 Çevrimdışı motorcucgl125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 20.08.2006 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel benzetmişsin valla helal olsun Dil çıkarıyorum

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 20.08.2006 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Baba ne yaptın yaw sen çok iyi olmuş emğe Alkışlıyorum
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 20.08.2006 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hoş olmuş tebrikler.. (her ne kadar harleyi sevmesemde) :P
cceennkk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-tuzla

MesajTarih: 20.08.2006 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harbiden ilk bakışta harley e benzettim helal olsun süper olmuş
Başa dön
cceennkk Çevrimdışı cceennkk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CBR
Üye
Üye

Nereden: Corlu

MesajTarih: 20.08.2006 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel olmuş Gülümsüyorum Elciklere püskül takarsan bide jantları değiştirip o bol telli olanlardan takarsan çok tatlı olur Çok gülüyorum
REPSOL125
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.08.2006 - 09:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi motor satılık diyosun modelini kmsini trafiğe çıkışını ve fiyatını yazarsan sevinirim
Başa dön
REPSOL125 Çevrimdışı REPSOL125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
muratgergerli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.08.2006 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

REPSOL125 demiş ki:
abi motor satılık diyosun modelini kmsini trafiğe çıkışını ve fiyatını yazarsan sevinirim

Kardeş tşkler ilginiz için resimlerin en altında detaylı olarak incelemek için link verdim.
2006 model 5.000km'de fiyatıda 3.500 ytl
modifiye devam ediyor tabi..

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

CBR demiş ki:
Çok güzel olmuş Gülümsüyorum Elciklere püskül takarsan bide jantları değiştirip o bol telli olanlardan takarsan çok tatlı olur Çok gülüyorum

Kardeşler ilginize teşekkürler.
Şuana kadar modifiye olan yerleri için sizlere ilk aldığımdaki resmi ile enson resmini yolladım. Sizin değerlendirmenizi bekliyorum..
[/img]
Başa dön
muratgergerli Çevrimdışı muratgergerli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
topik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/anadolu

MesajTarih: 21.08.2006 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muratgergerli, sisi barı iptal edip yerine koyduğun demiri sen mi yaptırdın ???? yokasa başka bir modele mi ait ??? bende böyle bir uygulama düşünüyorumda !!!
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.08.2006 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başlığı görünce nesine güvenipte böle iddialı bir başlık yazıyor dedim hatta kesin uyduruk bişeydir de dedim
ilk fotoğrafı görünce de nesine güveniyo al işte gördün mü dedim ama sonraki fotoğrafta gülmekten kırıldım Çok gülüyorum
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
muratgergerli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.08.2006 - 08:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

matrax_83 demiş ki:
Baba ne yaptın yaw sen çok iyi olmuş emğe Alkışlıyorum

Bu ilk aldığım günkü resmi

Buda son hali.

Buda enson halidir.

topik demiş ki:
muratgergerli, sisi barı iptal edip yerine koyduğun demiri sen mi yaptırdın ???? yokasa başka bir modele mi ait ??? bende böyle bir uygulama düşünüyorumda !!!

Kardeş sisibarın yerine arka stop lambası üstüne koyduğum sele türü bi korumalık.. Piyasada çok gezdim.. Bunun oraya uyduğunu tahmim ediyorum.. Bu korumalığa benzer olanları parçacılarda bulabilirsin.. İstersen sana yollayabilirim..
Telefonum: 0544 317 89 64
e-mail: murat6363@hotmail.com.. (izin alın lütfen yoksa cevap verilmez..)

Son Mesajdan 41 saat 12 dakika sonra eklendi:

maxell demiş ki:
Güzel benzetmişsin valla helal olsun Dil çıkarıyorum

Tşkler maxell kardeşim...
Aslında motorumu Harley'e benzetmek gibi bir maksatım yok. Ama bu tür motorsikletlerde (copper&dragstar modellerinde) ilk akla gelen isim olarak Harley olduğu için bu stickerları bilgisayar ortamında selografik kağıda çıkartım.Özel olarak tabi.Motorun tüm parçaları kendim tasarladım..
.
Başa dön
Cekirge
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hamburg-Almanya / Adana

MesajTarih: 23.08.2006 - 08:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayirli olsun!!! Güle Güle ve en önemlisi saglikli sürme nasip olur...

Adana´liyak, allah adami`yak
kaldirimda yatarik, cilet atarik,
Başa dön
Cekirge Çevrimdışı Cekirge Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal