Tarih: 21.08.2006 - 12:00 Mesaj konusu: Motor ve bayan olmak...
Selam, ben sitemize bugün üye oldum aslında uzun zamandır takip etmeme rağmen bir türlü üye olamamıştım. Öncelikle herkese SELAM.
Cumartesi sabahı motosikletime binerken basıma gelen bir olay beni bu tür şeyleri paylaşmak gerektiğini düşündürdüğünden hemen üye oldum Esimle birlikte onun isi dolayısıyla 1 aydır Adanadayım tabii motorumda benimle birlikte (HONDA CBF 250) Cumartesi sabahı kırmızı ışıkta durduğum bir anda yanımda bir motosikletli daha durdu, birşeyler söylediğini fark ettim ama duyamıyordum neyse sonunda burada yazamayacağım türden şeyler söylediğini anladım. Yola devam ettim peşimi bırakmadı eşime kadar uzanıyordu söylemler. Gitmezse polise gideceğimi söyledim ama adam yada herif her ne ise hafif önüme geçip benim ön tekerleğime vurmaya beni devirmeye çalışmaya başladı ve sürekli söylemlerinede devam ediyordu. Devrilmedim ama gitmemekte ısrarlı olunca durup cep telefonumu çıkardım ve 155 i aradım. Bu süre içinde o da motorunu bırakmış yanıma gelmiş ve Adananın Turgut Özal Bulvarında caddenin ortasında pantolonunun arkasında belinde duran bıçağı çekip 'façamı paçamı öyle birşeyler dedi ve aşağı alacağını söyledi' O sırada polis alo 155 polis imdat diyordu kulagımda ama o kadar cesaretim yoktu ve gazetelerin 3. sayfasına haber olmamak için telefonu kapatıp cebime koydum. Anlaşılmaz türkçesinden dolayı yarısını anlamadığım bir sürü şey söyleyip bıçagını yerine sokup vespasına binip gitti. Elimde plaka numarası ve cep telefonumla ne yapacagımı bilemez bir durumda öylece kaldım birkaç dakika ve işin ilginci koca caddede kimse yanımıza gelmedi. Neyse polisi aramadım motoruma binip saatlerce sürdüm sıkıntılı iken motor veya araba kullanmak bana çok iyi gelir. Neden diye düşündüm, olayı anlattığım insanlar burası Adana çok dikkat et ucuz atlatmışsın, tabii dikkat çekiyorsun falan dadiler. Bayan olduğum ve motora bindiğim için dikkat çekiyordum bunun sonucunda adamın teki altımdaki motor olmak istiyor ve ağıza alınmayacak şeyler söylüyor hatta polise gideceğim diyince saldiriyor polisi arayıncada bıçak çekiyordu insanların tepkisi ise tabii dikkat çekiyorsundurdu....
Ne mi yaptım? Bugün yine motoruma bindim çevre köyleri yaylaları keşfettim ve bayıltıcı sprey siparişi verdim cebimde dursun ne olur ne olmaz..... Ama insan düşünmeden edemiyor kadın olmakmı zor erkek olmakmı? Bu kadar küçük bir beyinle yaşayanlara acıyorum...
Siteye bu şekilde başlangıç yapmak isyemezdim ama bu olay beni çok şaşırttı, kızdırdı. Benim amacım önceden karayolu ile gittiğim Hindistana 1 yıl içinde hazır olup motosikletle gidebilmek tabii ülkem erkekleri izin verirse.
Tekrardan herkese selam.
Tarih: 21.08.2006 - 12:15 Mesaj konusu:
ben onlara maganda diyorum genelde.sprey alman ıyı bışey ama keşke gerek olmasa tabi yumurtada tavsıye edebılırım ben genelde taş ile yumurta alıyorumda bazı arabalara atmak zorunda kalıyorum
birde hoşgeldiiinnn _________________ Herkesin Etiket Olduğu Yerde Ben Fiyat Söylerim
Tarih: 21.08.2006 - 12:49 Mesaj konusu:
pancuk, canım ya çok geçmiş olsun ... okurken diken diken oldum... adana gibi bi yerde kendine çok dikkat et.. memleketimi severim.. ama adam manyak olunca gözleri hiçbişi görmez.. allah cezalarını versin.. çok sinirlendim.. elime geçse parça pinçik ederim... ^2 ^2
hoşgeldin arkadaşım.. _________________ g?rd???me sevindim..
Kayıt: Jun 18, 2006 Mesajlar: 74 Nereden: istanbul/Avcylar
Tarih: 21.08.2006 - 13:15 Mesaj konusu:
Hoşgeldin ve büyük geçmiş olsun umarım bidaha böylesi kötü bir olayla karşılaşmazsın valla öyle magandalarla bende çok karşılaşıyorum ama bıçak çekenin sorunları farklıymış herhalde tekrar hoşgeldin
Öncelikle hoşgeldiniz.Anlattığınız olay gerçekten çok üzücü.Ancak bu tür olaylarda,polisi aramaktan ve hatta savcıya suç duyurusu yapmaktan hiç çekinmeyin. Aksi halde bu tür insanlar sürekli toplumu rahatsız etmeyi sürdüreceklerdir.
Lütfen, Polise ve Savcıya güvenelim arkadaşlar.
Geçmiş olsun..Sağlıcakla kalınız..
En son kapadokya tarafından 21.08.2006 - 14:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Hoşgeldin çok geçmiş olsun ne yazıkki bazı insanlarımız insanlıktan nasibini almamış oluyor.
Benim birde anlamadığım bir nokta motorlu sürücü trafik sıkışıklığından etkilenmediği için tepki topluyor otomobil sürücüleri buna sinir oluyor. Daha bir üst noktası motordakinin bir bayan olması. Bunun gibi bir sürü şey duydum. Garip doğrusu...
Kayıt: Aug 08, 2006 Mesajlar: 1151 Nereden: MANİSA - KONYA
Tarih: 21.08.2006 - 14:35 Mesaj konusu:
pancuk, Aramıza hoşgeldin. Büyük geçmiş olsun.
Türkiye burası , aldırma kafana takma. Bayanların hele bir de Adana gibi bir yerde bayıltıcı sprey Vb. şeyleri yanında bulundurmaması acayip.
Bence kız / erkek oluşun farketmez. Erkeklere de aynı şeyler yapılıyor , fakat ; bayanların karşılığı verememesi nedeniyle bayanlar tabii ki ilk hedef oluyor. Bunları duyunca inan çok üzüldüm.
Bir kez daha aramıza hoşgeldin. Ve geçmiş olsun. _________________ ersingunes45@hotmail.com
B-RH(+)
Geçmiş olsun öncelikle pancuk.Bu tür şeyler olabiliyor maalesef tabiki bunlar ilerde kalmayacaktır.Ama soğuk kanlılığını koruyup doğru davrandığn için sana tebrikler.Yerinde başka bir kadın olsa heralde korkudan ne yapacağını şaşırıp kontrolünü kaybederdi.Ama bence sen gene de dikkatli ol.Ben sizin güvenliğiniz için soylüyorum çünkü her zaman insan bu kadar şanslı olmaz ortalık manyak dolu.
Evet sıra geldik lafın sonuna hoşgeldin pancuk MD forumlarına umarım aktif bir üye olursun. _________________ Baris der biraz tuzum ekmegim olsa
Buz gibi pinar suyundan bir testim olsa
Bir de söyle püfür püfür bir çinar gölgesi
Kaç kula nasip olur ki keyfin böylesi
pancuk, aramıza hosgeldın ınanılmaz kotu bısey yasamısın gercekten gecmıs olsun bayan arkadaslarımızın kaderı bu trafıkte bayan olmak cok daha zor hele motor suruyosan cok sınırlendım yazını okuyunca
Alıntı:
Benim amacım önceden karayolu ile gittiğim Hindistana 1 yıl içinde hazır olup motosikletle gidebilmek tabii ülkem erkekleri izin verirse.
öncelikle aramıza katıldığına sevindim ama bu tür insanları görüpte sakın motor sevdandan vazgeçme çooooookkkk geçmiş olsun umarım bi daha böle bi üzücü olay başına gelmez tekrardan
H O Ş G E L D İ N DELİ
MOTOR DELİ BİZ ÜYELER DELİ GELDİLERMİ GİTMEMELİ KIB
çok geçmiş olsun pancuk ama şunu da demeden geçemiyeceğim manyağın kendini bilmezin biri çıkıp birşey yaptı (olmaması gereken birşey)ama lütfen Adanamızı kötülemeyelim burası sandığınız kadar geri bir yer değil ve benim bildiğim bir kaç RR bayan sürücüler var ve scoter kullanan sayısı bayağı var.yani kendini bilmez insan heryerde tüm şehirlerde var ne yazıkki sadece adanaya özgü değil yani tekrardan çok geçmiş olsun bu tarz şeylerin birdaha başınızı gelmemesi dileğiyle
sayın ersin bey sandığınız gibi biryer değil burası sanırım başka yerle karıştırıyorsunuz ben bugüne kadar yanımda hiçbir koruma aleti(sprey vb.) taşımadım ve başıma da hiçbir şey gelmedi birkaç haber duyuyorsunuz diye kötülemeyin lütfen memleketimizi. _________________ HAYATTA YA TOZU DUMANA KATARSIN YA DA TOZU DUMANI YUTARSIN
Tarih: 22.08.2006 - 07:59 Mesaj konusu:
Zelfcim, adana gibi bir yerde kendine dikkat et diye ben de dedim..
memleketimi ben de çok seviyorum yanlış anlaşılmasın... adana çok modern çok şirin samimi bir şehir.. ( mersin de öyle )
ama şu da var ki adanamız çok büyüdü... kozmopolitan bir şehir haline geldi.. istanbul gibi izmir gibi.. böyle büyük yerlerde her cins adam vardır.. ne zaman nerde tehlikeyle karşılaşacağın belli olmaz.. dikkatli olmakta fayda var.. :P _________________ g?rd???me sevindim..
Tarih: 22.08.2006 - 09:25 Mesaj konusu:
Yurdum insanı cahil, yurdum insanı kanunsuz. Yurdum insanı idam cezası kalktığından beri iyice cüretkâr. Geçmiş olsun diyorum. Ve bayıltıcı sprey yerine taser öneriyorum, açık havada çok daha fazla işe yarar. Sonuçlarını seyretmek te çok daha zevklidir... _________________ RESISTANCE IS FUTILE
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız