Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - haydi antalya MD bu hafta ne zaman coşuyoruz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

haydi antalya MD bu hafta ne zaman coşuyoruz

haydi antalya MD bu hafta ne zaman coşuyoruz
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
meisli07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.08.2006 - 20:01    Mesaj konusu: haydi antalya MD bu hafta ne zaman coşuyoruz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne bu ya antalya md adminsiz amma sessiz kaldı birileri ses cıkarsın artık bu pazara bir seyler yapın

ne oldu ya antalya md aksamdan beri onlinesınız ama cıt yok
Başa dön
meisli07 Çevrimdışı meisli07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
betin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 22.08.2006 - 07:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

extrailt, ama soz sende gelecen tamamıı bak topıc acıosun gelmıyorsun Çok gülüyorum
neyse hakaten bı bulusma yapalım beach parkta yapalım bu pazar bulussak neyse planlıyalım ole cevapları beklıyoruzzz Çok gülüyorum
Başa dön
betin Çevrimdışı betin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
meisli07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.08.2006 - 07:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biliyom gelmiyom vaktim yokki ama hiç kimsede cıt yok onun için acayım dedim isterlerse kızarlarsa silsinler kilitlesinler topiği sorun degil
Başa dön
x-ibidy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya_Side

MesajTarih: 22.08.2006 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

extrailt, senin bahsettigin gezi için 15 gün öceden plan yapmak gerek ve hafta sonuna az zaman kaldı daha basit bi gezi yaparız ama benim arkadaşları bulmam lazım önce .

En son x-ibidy tarafından 22.08.2006 - 15:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
x-ibidy Çevrimdışı x-ibidy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
meisli07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.08.2006 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamam o zaman cuma gününe kadar belli olur galiba söz sizin tabiki
Başa dön
x-ibidy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.08.2006 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok estafurullah söz nie bizim olsun herkez bişeyler yapabilir ama sen bi kaş gezisi düzenlesen bende dahil bir çok arkadaş gelemez ve zor olur ayrıca sende üzülürsün kimse gelmedi die onun için iiyce organize olmaj gerek anlıyorsun deilmi Dil çıkarıyorum
meisli07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.08.2006 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok kardeş ne kaşı ya kaş'a gelin demiyom ben siz merkezdesiniz onun için oradaki kücük gezileri siz daha iyi yapabilirsiniz demek istedim
Başa dön
BlackSupra
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.08.2006 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence antalya merkezde beach park yapalım derim uyarsa takılırız kötümü olur pazar günü
Başa dön
BlackSupra Çevrimdışı BlackSupra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
takoz
Üye
Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 22.08.2006 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili arkadaşlar adminimiz ilimizde yok nasıl bir işse yardımcısıda yok herhalde,kim düzenleyecek geziyi. Benim anlamadığım ve merak ettiğim konu,okulunu bitirmemiş,yerleşik düzene geçmemiş (istisna seyehatler hariç) çok genç ve gizemli!!!! bir arkadaşımızı antalya md admini nasıl yapmışlar,üstelik Antalya merkezdede ikamet etmiyor ikameti Alanya-İstanbul birhayli ilginç değilmi?.
Başa dön
takoz Çevrimdışı takoz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
x-ibidy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.08.2006 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

özal abi gökhanı kimse antalya admini yapmadı gökhan site admini ve bu arada gökhan çıkıp bişeyler yapmasaydı şu anda hiç bi oluşum olmazdı ayrıca antalayadn bir temsilci secilmesi için topik açıldı ama kimse gönllü üstlenmedi biz elimizden geldigince ugraştık ve biz gezi düzenleriz ama kimler gelir onu bilmiyoruz ama çalışmalarımız var bu pazar için saygılarımla.
vip035
Üye
Üye

MesajTarih: 22.08.2006 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Takoz abımın soyledıgıne tamamen katılıyorum ama. Ama sı şu, bizim düşündüğümüzü sayın MD yonetımıde dusunmusdur ve bu arkadasımızı uygun gormusler. Aslında takoz abıcım bu konuyu senınlede konusduk, musa ılede konusduk ılhan abıylede konusduk. Turkıye'nın en fazla motor ili Antalya. Ben gecenın bı yarısı ixon kardeşimin yanına gıttım, gece 00:30 da yola cıkdım ve sabahın 03:00 unde gerı dondum. Kımınle MD konusu acılsa herkesde aynı sıkıntı var. Bırlıgımız beraberlıgımız cok sıkı sıkı degıl. Tamam gunun 24 saati beraber gecıremeyız elbett ama madem bız bı aıleyız dıyoruz onun ıcın bırlıgın ve beraberlıgın saglanması şart! Yanı ben gecenın bıyarısı ixon ben gelıyorum benı karsıla dıye arayabılıyorum yanı bu baglılıgımızı gosterır ama dıger Antalya grubuyla bıraz baglar kesık. Ben daha yenı uyeyım, sakın bu laflarımı bırılerı yanlıs anlamasın, kasdetmek ıstedıgım İLİŞKİLERİMİZİN guclendırılmesı. Yanı bıkere admının butun Antalya MD uyesının neyapıp edıp bırarada toplaması lazım, tabıkı bu boyle lafla soylenıldıgı kadar kolay degıl ama madem o gorevde bu işinde altından kalkması lazım. Yanı burdakı uyelere ne zaman bulusacaz, yada nıye bu boyle dıye soylettırmıyım kendının bıze sunması lazımkı bırılerının bu işlerle ılgılendıgını ve bı organızasyon içinde bulunuldugunu gorelım. Belkı yanlıs konusdum, belkı dogru ama benım fıkrım bu arkadaşlar. Butun elestrılerede acıgım. Hepınıze kazasız surusler dılerım.. Allah'a Emanet Olun
x-ibidy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.08.2006 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar

gökhan kimse tarafından görevlendirilmedi admin demek sitenin sisteminin yöneticisi demek organizatör demek deil .antalyalı olmasından dolayı antalya md için bişeyler yapmaya calışıor bence çok ta başarılı .
vip035
Üye
Üye

MesajTarih: 22.08.2006 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Volkancım burda ben Gokhan neden ılgılenmıyorum demedım. Cocugun zaten okulu var, o da kendı acısından haklı. Ozal abının kasdetmek ıstedıgı Madem bu gorevde BU İŞLERE VAKTI OLAN BIRININ ılgılenmesı dogru olacakdır gorusunde. Aynısını bende dusunuyorum, konu burda Gokhan yada Ahmet Mehmet degıl. Kasdetmek ıstedıgımızı anlarsan hak verırsın Çok gülüyorum
meisli07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.08.2006 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlarım hepimiz bir birlik veya beraberlik için ugraş veriyorsak lowflyer kardeşimizin cabalarıda boş degil tabiki bugüne kadar tüm yapılan geziler ve toplantıları onun ve tüm antalya md için ugraş verenler gercekleştirdi ama md yönetiminin bu antalya md için bir temsilci secmeleri gerekir bi ara topic acıldı mesela antalya md için temsilci ama sonuç yok bu sonuçları hızlı bir sekilde yapılsa daha iyi olur
Başa dön
azur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Akbank'yn kar?ysy

MesajTarih: 22.08.2006 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burda 2 farklı konu var arkadaslar
hangısıne cevap yazcam o nu da anlamadım
1 gokhan olayı dıyelım mesela adam kımseye ben antalya mdn nın başkanoyım gıbısınden bı sey demedı hatta ve hatta bır ara antalya md il temsılcısı aranıyır dıye bır topic açtı aramadan aratın ve bakın o zaman anlarsınız
madem gokhan arkadasımızdan memnun olmyanlar var neden o zaman o topic e ben il temsılcısı olmak ıstıyorum yazmadı ? sorarım
2 gezı olayı sadece 1 kişinin organıze ettıgı bır olay deil herkese neresı yakınsa ortak bır noktada bulusuyoruz extrailt, kardeşim sen illada kaşta olsun istersın ama once herkesın oraya gelme olanagı var mı o nu degerlendırmek lazım :!: arkadaslar ben sızıe linkı de vereyım o zaman tekrar o topic de hayata gecsın emınım gokhanda bunu saygısızlık olarak algılamaz o zaman seçin bakalım bır ıl temsılcısı bakalım ne kadar basarılı olcak gorelım Şok oldum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

http://www.motordelisi.com/ftopict-30386-antalya.html+++temsilcisi
arkadaslar link bu
kendıne guvenen varsa ben bu işi yaparım dıyen bır arkada varsa buyrun size il temsilcisi secim topic i

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

hadın bakalımm ben adayları gormek isterım kımler aday isimlerını yazsında bızde bu adam yapar dıyelım oy atalım bakalım
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.39 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal