Tarih: 22.08.2006 - 15:27 Mesaj konusu:
extrailt, senin bahsettigin gezi için 15 gün öceden plan yapmak gerek ve hafta sonuna az zaman kaldı daha basit bi gezi yaparız ama benim arkadaşları bulmam lazım önce . _________________ 2003 ČβҐ 954 ŔŔ
En son x-ibidy tarafından 22.08.2006 - 15:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 22.08.2006 - 15:45 Mesaj konusu:
yok estafurullah söz nie bizim olsun herkez bişeyler yapabilir ama sen bi kaş gezisi düzenlesen bende dahil bir çok arkadaş gelemez ve zor olur ayrıca sende üzülürsün kimse gelmedi die onun için iiyce organize olmaj gerek anlıyorsun deilmi _________________ 2003 ČβҐ 954 ŔŔ
Sevgili arkadaşlar adminimiz ilimizde yok nasıl bir işse yardımcısıda yok herhalde,kim düzenleyecek geziyi. Benim anlamadığım ve merak ettiğim konu,okulunu bitirmemiş,yerleşik düzene geçmemiş (istisna seyehatler hariç) çok genç ve gizemli!!!! bir arkadaşımızı antalya md admini nasıl yapmışlar,üstelik Antalya merkezdede ikamet etmiyor ikameti Alanya-İstanbul birhayli ilginç değilmi?.
Tarih: 22.08.2006 - 16:29 Mesaj konusu:
özal abi gökhanı kimse antalya admini yapmadı gökhan site admini ve bu arada gökhan çıkıp bişeyler yapmasaydı şu anda hiç bi oluşum olmazdı ayrıca antalayadn bir temsilci secilmesi için topik açıldı ama kimse gönllü üstlenmedi biz elimizden geldigince ugraştık ve biz gezi düzenleriz ama kimler gelir onu bilmiyoruz ama çalışmalarımız var bu pazar için saygılarımla. _________________ 2003 ČβҐ 954 ŔŔ
Takoz abımın soyledıgıne tamamen katılıyorum ama. Ama sı şu, bizim düşündüğümüzü sayın MD yonetımıde dusunmusdur ve bu arkadasımızı uygun gormusler. Aslında takoz abıcım bu konuyu senınlede konusduk, musa ılede konusduk ılhan abıylede konusduk. Turkıye'nın en fazla motor ili Antalya. Ben gecenın bı yarısı ixon kardeşimin yanına gıttım, gece 00:30 da yola cıkdım ve sabahın 03:00 unde gerı dondum. Kımınle MD konusu acılsa herkesde aynı sıkıntı var. Bırlıgımız beraberlıgımız cok sıkı sıkı degıl. Tamam gunun 24 saati beraber gecıremeyız elbett ama madem bız bı aıleyız dıyoruz onun ıcın bırlıgın ve beraberlıgın saglanması şart! Yanı ben gecenın bıyarısı ixon ben gelıyorum benı karsıla dıye arayabılıyorum yanı bu baglılıgımızı gosterır ama dıger Antalya grubuyla bıraz baglar kesık. Ben daha yenı uyeyım, sakın bu laflarımı bırılerı yanlıs anlamasın, kasdetmek ıstedıgım İLİŞKİLERİMİZİN guclendırılmesı. Yanı bıkere admının butun Antalya MD uyesının neyapıp edıp bırarada toplaması lazım, tabıkı bu boyle lafla soylenıldıgı kadar kolay degıl ama madem o gorevde bu işinde altından kalkması lazım. Yanı burdakı uyelere ne zaman bulusacaz, yada nıye bu boyle dıye soylettırmıyım kendının bıze sunması lazımkı bırılerının bu işlerle ılgılendıgını ve bı organızasyon içinde bulunuldugunu gorelım. Belkı yanlıs konusdum, belkı dogru ama benım fıkrım bu arkadaşlar. Butun elestrılerede acıgım. Hepınıze kazasız surusler dılerım.. Allah'a Emanet Olun _________________ Bir Allah'ym Var Birde......
Tarih: 22.08.2006 - 16:37 Mesaj konusu:
arkadaşlar
gökhan kimse tarafından görevlendirilmedi admin demek sitenin sisteminin yöneticisi demek organizatör demek deil .antalyalı olmasından dolayı antalya md için bişeyler yapmaya calışıor bence çok ta başarılı . _________________ 2003 ČβҐ 954 ŔŔ
Volkancım burda ben Gokhan neden ılgılenmıyorum demedım. Cocugun zaten okulu var, o da kendı acısından haklı. Ozal abının kasdetmek ıstedıgı Madem bu gorevde BU İŞLERE VAKTI OLAN BIRININ ılgılenmesı dogru olacakdır gorusunde. Aynısını bende dusunuyorum, konu burda Gokhan yada Ahmet Mehmet degıl. Kasdetmek ıstedıgımızı anlarsan hak verırsın _________________ Bir Allah'ym Var Birde......
arkadaşlarım hepimiz bir birlik veya beraberlik için ugraş veriyorsak lowflyer kardeşimizin cabalarıda boş degil tabiki bugüne kadar tüm yapılan geziler ve toplantıları onun ve tüm antalya md için ugraş verenler gercekleştirdi ama md yönetiminin bu antalya md için bir temsilci secmeleri gerekir bi ara topic acıldı mesela antalya md için temsilci ama sonuç yok bu sonuçları hızlı bir sekilde yapılsa daha iyi olur
Kayıt: May 14, 2006 Mesajlar: 964 Nereden: Akbank'yn kar?ysy
Tarih: 22.08.2006 - 17:05 Mesaj konusu:
burda 2 farklı konu var arkadaslar
hangısıne cevap yazcam o nu da anlamadım
1 gokhan olayı dıyelım mesela adam kımseye ben antalya mdn nın başkanoyım gıbısınden bı sey demedı hatta ve hatta bır ara antalya md il temsılcısı aranıyır dıye bır topic açtı aramadan aratın ve bakın o zaman anlarsınız
madem gokhan arkadasımızdan memnun olmyanlar var neden o zaman o topic e ben il temsılcısı olmak ıstıyorum yazmadı sorarım
2 gezı olayı sadece 1 kişinin organıze ettıgı bır olay deil herkese neresı yakınsa ortak bır noktada bulusuyoruz extrailt, kardeşim sen illada kaşta olsun istersın ama once herkesın oraya gelme olanagı var mı o nu degerlendırmek lazım :!: arkadaslar ben sızıe linkı de vereyım o zaman tekrar o topic de hayata gecsın emınım gokhanda bunu saygısızlık olarak algılamaz o zaman seçin bakalım bır ıl temsılcısı bakalım ne kadar basarılı olcak gorelım
hadın bakalımm ben adayları gormek isterım kımler aday isimlerını yazsında bızde bu adam yapar dıyelım oy atalım bakalım _________________ Çocuklarym olmadan asla diyorsanyz ALYYE ; Çocuklarym için birgece veririm diyorsanyz BYNBYRGECE yazyp 9030 a sms olarak gönderin
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız