Resimlerin yüklenmesi biraz zaman alıyor sabırla bekleyin...
Sabah 07:00 Mahmutbey gişelerdeyim. İlk gelenler Oğuzhan ile kardeşi Serkan oldu. Onlarla bir kişi daha gelecekti fakat ekilme durumu olmuş.
3-5 dakika sonra hızlı motorcu demgah geldi
Ercan bahçeşehir ayrımında bekliyorum dedi telefonda, diğer iki motorcumuz da Can ve Cenk Selimpaşa Shell de bekliyoruz dediler. Geç kalan Kanji yi de aradım, fakat onun da kayış attığını öğrenince marşa basıp otobandaki ilk kilometrelerimizi doldurmaya başladık.
Selimpaşa Shell de ilk işimiz depoları doldurmak oldu. Can, Cenk, Ercan ile tanıştıktan sonra gezinin ilk fotolarını sıralamaya başladım.
Enerji içeceklerimizi de içtikten sonra artık gazlamanın zamanıdır dedik ve başladı bilekler çalışmaya. Ercan ı sadece benzinlikte gördüm, yola çıkar çıkmaz ufukta kayboldu. Yol boyunca Serkan ve Oğuzhan 2-3 viteslerdeki roll-on larına ben de eşlik ettim. Kınalı ayrımından sonra yol üç şeride çıktı ve bomboş bir otoban emrimize amadeydi. Sabahın erken saatleri olduğu için hava çok sıcak da değildi, sürüş çok keyifli geçti. Gazı epeyce açtık fakat Ercandan iz yok, binlik gixxer farkı diyerek fazla önemsemedim. Bu arada moviestarı shell’de fullemeyen Cenk alarm sinyalleri vermeye başladı ben de düşük süratte Edirneye 50-60 kilometredeki opete kadar ekonomik gitmesini önerdim. Acaba Ercan’ın başına bir şey mi geldi diye endişelenerek telefon ettim. Ohhooo adam opete çoktan varmış bizi bekliyor... .
Opette depoları fulleyince yine en az yakan motosikletin benimki olduğunu öğrenince bir kez daha gururlandım. 120 km lik mesafede tüm motosikletlerin tüketimi 14 litrenin üzerindeyken benimkisi 12,5 lt yaktı. Hani kargaya yavrusu şahin gelirmiş ya o misal işte seviyorum şu gri kızımı...
Opette epey bir fotoraf çekildik wallpaper lık güzel fotolar aşağıda....
Karnımız guruldamaya başladı biz de kalan kilometrelerde gazı iyice açtık. Ben yine 273 gördüm epey uğraştım fakat 274 olmadı meret... Ne güzel bir rekor daha eklicektim .
Akıncılarla birlikte Edirnede meriç kıyısındaki protokol evinde açık büfe kahvaltı yaptık. Herkes birbiriyle tanıştı, Xandros ve eşi de bize katıldı.
İşte huzurunuzda onlyrider ve meriç...
Ozzyozzy’nin kardeşi Serkan ve demgah.
Ozzyozzy, cnkrr ve ercaaan
Xandros’un eşi (ismini uuttum kusura bakma), ortada büyük akıncı alk22 ve emoak.
Sağdaki Xandros da, soldaki harleyini VFR ile takas eden edirneli arkadaşın adını çıkaramadım yaw..
Yeni motorunla üst limitlerini bu gezi ile zorlamaya başlayan 600F li dostum FKC...
Kayınbiraderim Adnan (Babadan egzos)
Adnan’ın kuzeni Şener ve ben...
EFE otelin patronu Bülent namı diğer karadeniz fatihi biraz geç katıldı. Malum patron adam erken kalkmaz...
Kahvaltıdan sonra daha önceden bahsettiğim Hamzabeyli yoluna gazladık. Uygun bir düzlükte durarak sayısız kez drag yaptık, inanılmaz keyifliydi. Bu arada akıncılara keyifli bir manzara sunduk sanırım..
Sonra sıcak havada pişen beyinlerimizi serinletmek için tekrar şehre döndük.
Havuza gitmeye karar vermiştik, Edirne girişindeki tuzcular tesislerine gittik. Resepsiyonda önce 20 milyonluk ücreti indirmeleri için biraz pazarlık yaptık, zaten bir kaç saat kalacaktık. Bu sırada havuzdan gelen bir delikanlının alnı boylu boyunca açılmıştı, yerlere kan damlıyor vaziyette geldi, “abi bi daldım kafamı çarptım” diyordu. İyicve midemiz bulandı. Resepsiyon görevlisi bi zahmet 15 YTL ye indirdi fiyatı ancak soyunma odalarına girdiğimizde ortamın hijyenden yoksun oluşu sonucunda havuz olayından vazgeçmeye karar verdik.
Biz de tesisin önündeki kafeye oturarak başladık güzel muhabbetlere...
Karınlar acıkmaya başlayınca Edirnenin klasiği tava ciğerini yemek üzere şehir merkezine tekrar geldik.
Muhteşem dörtlü ciğer, cacık, domates ve kızartılmış kuru biber...
Bir sonraki durağımız London cafe’yi istila ettik...
Ve dönüş vakti geldi. Hava inanılmaz sıcaktı. Edirne gişerlerinde durduk. Edirneli arkadaşlarımız bize babaeskiye kadar eşlik edeceklerini söylediler, bunun üzerine hepberaber gazladık. Babaeski çıkışında vedalaşmadan önce de aşağıdaki karelerle o anı ölümsüzleştirdik.
Opette içtima aldık sayıyoruz bir kişi eksik. Geride kalan Can yetişmek için gazı biraz fazla açınca opeti pas geçmiş. Bizi göremedikçe gazı daha da açmış.
Yolun kalan kısmında ben gazın ayarını biraz kaçırdım. Sonra baktım aynada kimsecikler yok bekledim biraz 100-110 ile. İlk gelen Ercan’ı görünce beraber iyice asıldık
Çok keyifli bir şekilde 230-270 aralığında gazladık gixxer ile. Ercan (sanırım) çatalca çıkışıydı ayrılacağını söylemişti zaten, orada durarak diğer arkadaşların gelmesini bekledik. Hızlı motorcu demgah’a Serkan ile Oğuzhan eşlik etmişler hep beraber geldiler. Son fotoları da o noktada çekildik.
Son kez Selimpaşa da tekrar benzin aldıktan sonra yolda herkez birer birer ayrıldı. Mahmutbey gişelerine ben tekrar sabah olduğu gibi yalnız girdim. Saat 20:00 civarında da motorumu evin önüne par ettim. Epey yorulmuştum ama muhteşem keyifli bir geziydi, değdi doğrusu...
Bunlar da Bülent’in çektiği fotolar.
Şehiriçinde turlarken arkamdaki Şener'in çektiği video yu
(YENİ LİNK EKLENİNCEYE KADAR ESKİSİNİ KALDIRDIM)
adresine yükledim fakat not available falan diyor. Yarına kadar açmazlarsa başka bir siteden tekrar yüklemeyi denerim.
Bir sonraki gaz harekatında görüşmek üzere, kalın sağlıcakla....
----------------------
Eklenen video linkinde alakasız bir müzik klibi çıkıyordu,kaldırdım.Yenisini ekleyebilirsiniz.Bluenight.
-----------
Onlyrider in istegi uzerine Video linklerini ekledim.DD
Yine Herzamanki gibi Harikasınız Arkadaşlar.. Bu fotoları görünce Geçen yaz 14 Racingle Çeşmeye Gittiğimiz gün aklıma geldi... Ama biz biraz kalabalık olunca birbirimizi kaybetmekte zor olmamıştı tabii.. Sizin benzinliği es geçme olayı gibi.. Süpersiniz.. _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
Kayıt: May 31, 2006 Mesajlar: 1443 Nereden: ...::ÇORLU::...
Tarih: 21.08.2006 - 23:24 Mesaj konusu:
onlyrider, paylaşımın için teşekkürler.Sorunsuz bir gezi olması sevindirici.
Bu güzel fotoğraflarla Edirne'yi tanıttığınız için de ayrıca teşekkürler... _________________ Kask ve Tam Koruma,Daima...
abi ne yaptınız siz yaa tam bende motoru satacakken harika bi gezi olmuş valla gözlerim yaşardı bizim memlekette yok böle gezi falan herkes hava civa kim ne almış kim düşmüş cart curt valla helal olsun size tebrik ederim demgah abiye slm lar _________________ Yunus Emre YÜCE
2006 CBR600F (60 AB 600)
Tarih: 21.08.2006 - 23:41 Mesaj konusu:
Çok güzel bir gezi ve toplantı olmuş ,gerçekten komplekslerinden arınmış motorcuların organizasyonları bir başka oluyor ,bir sonrakine iştirak etmek dileğiyle _________________ Mesuliyet yükü herşeyden,ölümdende ağırdır.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
Kayıt: Jul 27, 2006 Mesajlar: 392 Nereden: İstanbul / Avrupa yakası
Tarih: 22.08.2006 - 00:05 Mesaj konusu:
Evet arkadaşlar güzel bir geziydi.
İstanbul'a dönerken 2 dünya arasında sıkışmış ruh gibi kaldım
Sıcaktan mayıştım ve ağırlık çöktü bu nedenle gazı fazla açamadım başta.
Ercan hemen ardın Oğuzhan ve Serkan uzamaya başladılar derken bir süre sonra Soner'in yanımdan uzadığını gördüm. Dedim gazı sıkayım biraz ve tempomu arttırdım. Ben kendime gelene kadar ön grup koptu. Demgah ve Cenk arkamdaydılar. Yani ben 2 grubun ortasında amansızca gazlamaya başladım. Normalde ön grup arada gaz kesip grubun tamamının toplanmasını bekliyordu. Ben de ha yetiştim ha yetişecem derken sıkı gazlamaya başladım. 230'un altına inmiyorum 250 civarları kopuyorum ama görünürde kimse yok. Vay be adamlar ne uzamış yırtıyorum yine de yetişemiyorum diye iyice asılırken gaza arkama siyah bir porsche ve yabancı plakalı gri bir Mercedes yapıştı. İki tekerin karizmasını çizmeyelim dedim bas alllah bas o arada rekorumu kırıp 269 km.yi gördüm derken benzinim mantarladı.
En yakın benzinci Selimpaşa'da ve ben Tekirdağ çıkışını henüz geçmiştim.
Dedim kalacağım yolda. En azından arkamda 2 arkadaşım var diye düşünerekten hızımı 80'lere kadar indirip 35 km kadar reservede gittim. Arkadan da gelen giden yok bu sefer dedimki içimden ön acayip kopmuş ama ben de fena kopmuşumki yetişemiyorlar bana
Halbuki millet benzincide aslanları doyurup dinleniyor ben yolda kalacam diye ecel terleri döküyorum.
Kendimi son anda Çerkezköy gişelerinden dışarı atıp bir benzinciye ulaştım. Tabi otobandan çıktığım için artık grubu tamamen kaybetmiş oldum.
Sonuç olarak tüm arkadaşlarım çok kaliteli, hoş sohbet, saygılı ve mütevazi insanlardı. Süper bir gezi oldu.
Bu grupla daha çok gazlarız biz.
Tüm arkadaşlarıma ve Edirne'de bizi ağırlayan herkese çok teşekkürlerimi sunarım. _________________ Honda CBR 1000RR Fireblade
Tarih: 22.08.2006 - 01:35 Mesaj konusu:
geçirdiğimiz bu güzel günün fotoğrafları da en az gezimiz kadar güzel çekilmiş doğrusu,onlyrider-demgah-FKC ellerinize sağlık.soner bir de şu depo üzerine koyabilseydik hakkatten senin fotoğraf makinesini tadından yenmezmiş walla
edirne'de bizlere rehberlik yapan misafirperver arkadaşlara ve çılgın motorcu ustalarımıza da çok teşekkür ederiz bizlere eşlik ettikleri için.
conan81 ve ryant bakın kuzenler neler kaçırdığınıza...
bu arada onlyrider,abi şu senin motora naaptığını sööle çatlıycam,baba motor hem çok iyi gidiyo gerçekten,hem de az yakıyo...TDI maşşallah :hıım _________________ 600 RR
**GAZCI TEAM**
Kayıt: Jul 20, 2006 Mesajlar: 1381 Nereden: FEar Of ThE DaRk:)
Tarih: 22.08.2006 - 05:06 Mesaj konusu:
abi ortam cok sıcak gorunuyordu motorları yan yana gelınce ıcım cız ettı valla ıssallah bende seneye yazın motorumu race yapıcam bunun ıcın calısıyorum sırf seneye aranızdayım
sımdı racer200 le aranıza gırersem sırıtırım sız 1 vıteste 110 yapıyorsunuz ben 5 ıncıde gülmeyin ama ayıp oluyorrr ^2 :3 _________________ hayal mayayel ben memnunum
resimlerden günün ne kadar güzel geçtiği anlaşılıyor di mi? ^1 gelmeyen arkadaşlar neler kaçırdıklarını görmüşlerdir Ben de ilk defa bu gezide motorumu en üst sınırlarına kadar zorladım (5. vites 299+ km/h / 6.vites :hıım ) gelen arkadaşlara ve edirne'de bize eşlik eden arkadaşlara tekrar teşekkürler, çok keyifli bir ortam oldu. hele o ciğerler harikaydı.
Evvet arkadaşlar bir sonraki harekat nereye????????
Soner diğer videolar nerede?? _________________ I.R.T.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 21, 22, 23Sonraki
1. sayfa (Toplam 23 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız