Tarih: 22.08.2006 - 12:24 Mesaj konusu: Asla vazgecmem motordan
Öncelikle tüm yanıtlar ve destekler için teşekkür ederim. Böyle bir sorun dolayısıyla motor sevdamdan vazgeçecek değilim zaten eşimi zor ikna ettim, kavuşmam uzun sürdü motoruma.....
Bu arada tabii sorun Adana veya orası burası degil heryerde olabilirdi ama benim başıma Adanada geldi maalesef. Tek çözüm koruyucu bazı şeyler taşımak çünkü polise gidebilecek zaman olamayabilir.
Yurdum insanı hala araba kullanan bayanlara tahammül gösteremezken benim gibi ağır vasıta yada motor kullananlara niye tahammül göstersinki... Ağır vasıtada problem olmuyor güç bendeeeee ama motosiklet savunmasız
Neyse ben şimdi ufak ufak uzun yol deneyimleri yapıyorum tabiiki hindistana gitmek için önce motorumu değiştirmem gerek biliyorum. Aranızda uzun yol deneyimleri olanlar varmı acaba? Şimdilik hoşçakalın...
Pancuk işte bunu genel veya vip ye yazsan daha iyi giderdi.Biz de senin motordan vazgeçmeni istemeyiz.Ama sadece dikkat et biraz daha.İlk tanışma mesajından sonra forumun herhangibir üye gibi forumun diğer bölümlerine geçebilirsin.Artık sende aramızdan birisin yabancılık çekme.Sen artık yeni gelenlere hoşgeldin diyeceksin.Hadi kendine iyi bak.Tekrardan geçmiş olsun. _________________ Baris der biraz tuzum ekmegim olsa
Buz gibi pinar suyundan bir testim olsa
Bir de söyle püfür püfür bir çinar gölgesi
Kaç kula nasip olur ki keyfin böylesi
Tarih: 22.08.2006 - 12:58 Mesaj konusu:
pancuk, şu an ne kullanıyorsun? hindistan neden ?
süper bi fikir.. nasuh mahruki de gitmişti istersen kitabını al öneririm.. _________________ g?rd???me sevindim..
Tarih: 22.08.2006 - 22:23 Mesaj konusu:
pancuk, lutfen yanitlarini actigin topic de ver ayri bir topic actigindan bunu kilitliyorum
burdan devam
http://www.motordelisi.com/ftopic-32275-0.html _________________ nereye bakarsan oraya gidersin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız