Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Asla vazgecmem motordan

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Asla vazgecmem motordan

Asla vazgecmem motordan

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
pancuk
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.08.2006 - 12:24    Mesaj konusu: Asla vazgecmem motordan Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle tüm yanıtlar ve destekler için teşekkür ederim. Böyle bir sorun dolayısıyla motor sevdamdan vazgeçecek değilim zaten eşimi zor ikna ettim, kavuşmam uzun sürdü motoruma.....
Bu arada tabii sorun Adana veya orası burası degil heryerde olabilirdi ama benim başıma Adanada geldi maalesef. Tek çözüm koruyucu bazı şeyler taşımak çünkü polise gidebilecek zaman olamayabilir.
Yurdum insanı hala araba kullanan bayanlara tahammül gösteremezken benim gibi ağır vasıta yada motor kullananlara niye tahammül göstersinki... Ağır vasıtada problem olmuyor güç bendeeeee ama motosiklet savunmasızBravo
Neyse ben şimdi ufak ufak uzun yol deneyimleri yapıyorum tabiiki hindistana gitmek için önce motorumu değiştirmem gerek biliyorum. Aranızda uzun yol deneyimleri olanlar varmı acaba? Şimdilik hoşçakalın...
Başa dön
pancuk Çevrimdışı pancuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
krmjabreel
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.08.2006 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pancuk işte bunu genel veya vip ye yazsan daha iyi giderdi.Biz de senin motordan vazgeçmeni istemeyiz.Ama sadece dikkat et biraz daha.İlk tanışma mesajından sonra forumun herhangibir üye gibi forumun diğer bölümlerine geçebilirsin.Artık sende aramızdan birisin yabancılık çekme.Sen artık yeni gelenlere hoşgeldin diyeceksin.Hadi kendine iyi bak.Tekrardan geçmiş olsun.
Kaç kula nasip olur ki keyfin böylesi
Başa dön
krmjabreel Çevrimdışı krmjabreel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fatos
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: adana mersin

MesajTarih: 22.08.2006 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pancuk, şu an ne kullanıyorsun? hindistan neden ? Bravo
süper bi fikir.. nasuh mahruki de gitmişti istersen kitabını al öneririm.. Dil çıkarıyorum
flowrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.08.2006 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pancuk, lutfen yanitlarini actigin topic de ver ayri bir topic actigindan bunu kilitliyorum
burdan devam
http://www.motordelisi.com/ftopic-32275-0.html

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.10 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal