Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bi hayırlı olsun dersiniz artık!!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bi hayırlı olsun dersiniz artık!!!!!

bi hayırlı olsun dersiniz artık!!!!!
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
basaro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.08.2006 - 09:00    Mesaj konusu: bi hayırlı olsun dersiniz artık!!!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar en sonunda racing bi makinaya geçtim hiç işim olmaz bedava verseler racing kullanmam diyodum ama hepsi lafta kaldı her motorcunun eninde sonunda racinge geçiş yapacağını çok söylerdi çevremdeki abilerim çok haklılarmış
işte yeni kızım 2006 gsxr600

Başa dön
basaro Çevrimdışı basaro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Daniki
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Mugla/Fethiye

MesajTarih: 23.08.2006 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı Uğurlu olsun kardeşim darısı racing makinası olmayanların başına YANİ(benim) KAZASIZ BELASIZ KULLANIRSIN İNŞALLAH... Alkışlıyorum
Başa dön
Daniki Çevrimdışı Daniki Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
jimmy_155
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: beylikdüzü/istanbul

MesajTarih: 23.08.2006 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla basaro sana bir sene vermiştim süre ama sen tahminimden hızlı çıktın Allah kaza bela vermesin güle güle kullan kem gözlerden uzak olsun üstat Dil çıkarıyorum

www.yenigitar.com
Başa dön
jimmy_155 Çevrimdışı jimmy_155 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
salmacalcin
Üye
Üye

MesajTarih: 23.08.2006 - 09:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun kazasız sürüşler
Başa dön
salmacalcin Çevrimdışı salmacalcin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 23.08.2006 - 09:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

basaro, Hayırlı Olsun Kuzen....
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
meisli07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.08.2006 - 09:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun kazasız sürüşler
Başa dön
meisli07 Çevrimdışı meisli07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Tua_nna
Süper Üye
Süper Üye

Alıntı:

hiç işim olmaz bedava verseler racing kullanmam diyodum

ya bak kardes motor askı nasıl bırseymıs Gülümsüyorum buyuk konusmıcakmıssın yenı kızın hayırlı olsun kazasız belasız surusler Alkışlıyorum darısı benım basıma Ağlıyorum
Başa dön
Tua_nna Çevrimdışı Tua_nna Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
CyriC
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Karşıyaka - İzmir

MesajTarih: 23.08.2006 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel motor mavi de çok yakışmış. Kazasız belasız sürüşler Gülümsüyorum
Başa dön
CyriC Çevrimdışı CyriC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 23.08.2006 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazası belasız sürüşler dilerim. janları beyaz olsa çok daha şık durur.
Cekirge
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hamburg-Almanya / Adana

MesajTarih: 23.08.2006 - 09:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tabi ki hayirli olsun, ne demek... Çok gülüyorum

Dil çıkarıyorum

Hayirli kalkislar... Çok gülüyorum

Adana´liyak, allah adami`yak
kaldirimda yatarik, cilet atarik,
Başa dön
Cekirge Çevrimdışı Cekirge Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Can_RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa yakası

MesajTarih: 23.08.2006 - 09:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Doğru yolu bulduğun için tebrikler Alkışlıyorum
Şaka bir yana kazasız belasız iyi günlerde kullan.
mobilette
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 23.08.2006 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun abi motor süper görünüyo yıllarca böyle tertemiz kalır inşallah Allah kaza bela vermesin...
ecanmemis
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul_kadykoy

MesajTarih: 23.08.2006 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun basaro, , fz6 yı sattınmı
csarvox
Üye
Üye

Nereden: Istanbul/Kemerburgaz

MesajTarih: 23.08.2006 - 09:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hocam hayırlı uğurlu olsun,Allah kazasız belasız keyifli sürüşler nasip etsin,heyecanını çok iyi anlıyorum için kıpır kıpır,aynı duyguları 2 ay evvel bende yaşamıştım,dediğin çok doğru her yiğidin gönlünde bir race yatar Çok gülüyorum ,tebrikler Alkışlıyorum
csarvox Çevrimdışı csarvox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
summer_night
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.08.2006 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun kazasız belasız kullan. Bende senin gibiydim racinge binmem diyordum ama şimdi arayışım racin.
Başa dön
summer_night Çevrimdışı summer_night Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal