Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - gaziantep motodrag(madalyonun öteki yüzü)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

gaziantep motodrag(madalyonun öteki yüzü)

gaziantep motodrag(madalyonun öteki yüzü)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
FERAGOLD
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 23.08.2006 - 15:02    Mesaj konusu: gaziantep motodrag(madalyonun öteki yüzü) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaşlar il dışında olduğumdan gaziantep le ilgili yazılıp çizilenleri yeni görüyorum.
çorumdan levent kardeşimizin yazdıklarını hayretler içinde okudum iddaalar ilginçlikten çıkıp hakaret boyutuna varınca bende bişeyler yazmak istedim saat 11 de sıralamarın başladığı yazılmış fotoğraflara bakmanızı rıca ediyorum
yine fotolara iyi bakıldığında görevlilerin kalabalığı yarışçılar için hazırlanan havuzdan uzaklaştırmaya çalıştıklarını göreceksiniz.
üşenmeyip antep den yarışa katılan tüm motorculara tek tek arayıp yemin ettirip sordum hiçbir yarışçıya ayı gibi bir laf sarfettinizmi diye hepsi tepki gösterip olurmu öyle şey dedi.bu iddaanızı kanıtlayıp bize plaka veya isim verirseniz size bizzat arattırıp özür dilettirceğim.
hele bir terlik iddaası varki yenilir yutulur cinsten değil.her yarışçının birçok fotosu mevcut ve hepsini tek tek inceledim terliğe rastlamadım.
sıralamalarda şaibeye meydan vermemek için start , finiş,ve hakem masasında türkiye motodrag komite başkanı sy mehmet şirin ve ekibi görev aldımıştır.
yarışlara ara verildiğinde tek tük karşıdan karşıya geçen seyircilere engel olunamıştır tüm antepliler olarak bu konuda özür dileriz.(ki bu olay türkiyenin istanbul park hariç hangi pistine gidedseniz gidin rastlanılan bir olaydır)
karşı kenardan yarışçılar start alanına gelirken bir defa yanlış start verilmiştir doğrudur ve hemen tedbir alınmıştır
antep de dünya rekoru kırıldı diyen levent arkadaşım lütfen sy mehmet şirin beyi arayıp sorarmısın,ve bizede bir zahmet bilgi verirmisin bende çok merak ettim bu konuyu Şok oldum kendisi telefonununuda vermiş zaten
biz antepliler olarak .böyle şeyler söylenmez ama yeri geldi diye yazıyorum.yarıştan bir gün önce tüm yarışçıları ,ekiplerini ve fedarasyon temsilcilerini yemeğe davet edip kişisel ve ekip olarak herhangibir ihtiyaçlarının olup olmadığını defalarca sorduk.kalacak otel ayarladık.gece yolda olan yarışçılar aranıp ihtiyaçları olup olmadığı soruldu.yine yarış öncesi bizzat ben il dışından gelen misafirlerimizin çadırlarını tek tek dolaşmaya çalıştım.yarışçılara ve il dışından gelen misafirlere gölge sağlamak için çadırlar kuruldu
levent bey size sorarım (dağın başında su bitti diye yazmışsınız)telefonumda sizde vardı hangi birimize su sordunuzda size anında sağlanmadı.
bizim yarışçılarımızın hepsi yeri geldiğinde motorlarını yükleyip 1300 km gibi mesafeleri kat edip gidip yarışır.yenildiğinde bükemediği bileği öpüp rakibini arkadaşını tebrik edip dönmesinide bilir,yendiğinde aslanlar gibi kupasını alıp mütevaziliği ile gelmesinide
ama kazanamadığında hiç kimsenin organizasyonuna iftira ve çamur atmaz Dil çıkarıyorum
ben sizin bu yazdıklarınız kaybetme psikolojisine veriyorum .umarım zamanla düzelirsiniz
değerli motordelisi üyesi arkadaşlarım bir insanın bir iddaası varsa bunu ıspat etmek mecburiyetindedir
sizlerden rıcam peşin hükümlü olmamanız Bravo
fotoları bu akşam atacağım
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
fatos
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: adana mersin

MesajTarih: 23.08.2006 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FERAGOLD, açıklama için teşk. Dil çıkarıyorum
fotoları bekliyoruz...
Ersin-45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA - KONYA

MesajTarih: 23.08.2006 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Topic açılmıştı zaten,topicin gereği var mı ?
Ersin-45 Çevrimdışı Ersin-45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cruel_tumay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: alanya

MesajTarih: 23.08.2006 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotoları dört gözle beklioruz gerçekden ordaki pistte olmayanların da bu yazılanlardan dolayı kafası karışdı.Bende gelicekdim ama gelemedim ..DÖRT gözle beklioruz fotoları Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
cruel_tumay Çevrimdışı cruel_tumay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kemendo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 23.08.2006 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ersin-45,

Bu topic farklı canım, Farkı fark edemiyomusun.
Başa dön
kemendo Çevrimdışı kemendo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Ersin-45
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.08.2006 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kemendo, Çok özür dilerim, aklım başımda değil bugün, yanlış anlamışım :chu:
FERAGOLD, Yorumların için teşekkürler topic meselesi için de çok özür dilerim.O bir arkadaşın söylediği baya bir abartılıydı, gerçekten duyunca Gaziantep'ten bile nefret etmiştim.... Şok oldum Ama bence durum senin dediğinden ibarettir ki ; öyle gözüküyor......... Alkışlıyorum
Ersin-45 Çevrimdışı Ersin-45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kemendo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.08.2006 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ersin-45,

Estağfirullah kardeş
Bu olay sinirlerimizi baya yıprattı eğer kırıcı kanuşmalarımız olduysa özür diliyorum.
Başa dön
kemendo Çevrimdışı kemendo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Ersin-45
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.08.2006 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kemendo, hayır hatayı ben yaptım. Bugün sınavlarım vardı hepsi kötü geçti. O yüzden morallerim çok kötü ve bir yazıyı bile okuyacak halim yok.Açıkcası özür dilemeliyim ki tamamını okumadım. Yorumlardan ve yazının bir kısmını okuyarak o lafı dedim.
Çorumluların yaptıkları çook ayıp gerçekten, çok üzücü bir durum. Öyle bir güzel anlattı ki ben bile inanmış ve dediğim gibi bir an Gazianteplilere gıcık olmuştum ki ; Gaziantepli insanları ben hep delikanlı, iyi insanlar bilirdim bu zamana kadar. Bunları duyunca bir an şoke oldum.Ama hepsini belli sallamış.

Bence cezasını almalı ..................................... :hıım
FERAGOLD
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 23.08.2006 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu pistin boş hali

buda hazırlık aşamaları

yarıştan önce seyircilerin yarıiçılara olan yoğun ilgisini görüyorsunuz ,zorda olsa havuzu boşaktmayı başarabildik

buyrun motorlara

devamı gelecek
Başa dön
FERAGOLD Çevrimdışı FERAGOLD Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ersin-45
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.08.2006 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorlar ve görünüş süper, devamını bekliyoruz. Dil çıkarıyorum
belo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/kar?yyaka

MesajTarih: 23.08.2006 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne bileyim ben yarışan arkadaşları merak ettim Şok oldum bir iki kalkış fotosu yokmu yol iyide seyircide çokmuş ama iki motor resmi beni pek memnun etmedi
Ersin-45
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.08.2006 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

devamı gelecek

belo, Gelir merak etme Gülümsüyorum
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 23.08.2006 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimlerden güzel gözüküyor hayırlısı :hıım
ZEUS1907
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 23.08.2006 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu arkadaşımız antep ten çorumlu arkadaşımızla kalkan biri,üstüste birkaç defa fo depar yapınca direk diskalifiye edildi(hemşehri kayırma durumu olmadığının resmidir)

Başa dön
ZEUS1907 Çevrimdışı ZEUS1907 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
belo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/kar?yyaka

MesajTarih: 23.08.2006 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdi oldu ruhum açıldı be yahu Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal