selam arkadaşlar il dışında olduğumdan gaziantep le ilgili yazılıp çizilenleri yeni görüyorum.
çorumdan levent kardeşimizin yazdıklarını hayretler içinde okudum iddaalar ilginçlikten çıkıp hakaret boyutuna varınca bende bişeyler yazmak istedim saat 11 de sıralamarın başladığı yazılmış fotoğraflara bakmanızı rıca ediyorum
yine fotolara iyi bakıldığında görevlilerin kalabalığı yarışçılar için hazırlanan havuzdan uzaklaştırmaya çalıştıklarını göreceksiniz.
üşenmeyip antep den yarışa katılan tüm motorculara tek tek arayıp yemin ettirip sordum hiçbir yarışçıya ayı gibi bir laf sarfettinizmi diye hepsi tepki gösterip olurmu öyle şey dedi.bu iddaanızı kanıtlayıp bize plaka veya isim verirseniz size bizzat arattırıp özür dilettirceğim.
hele bir terlik iddaası varki yenilir yutulur cinsten değil.her yarışçının birçok fotosu mevcut ve hepsini tek tek inceledim terliğe rastlamadım.
sıralamalarda şaibeye meydan vermemek için start , finiş,ve hakem masasında türkiye motodrag komite başkanı sy mehmet şirin ve ekibi görev aldımıştır.
yarışlara ara verildiğinde tek tük karşıdan karşıya geçen seyircilere engel olunamıştır tüm antepliler olarak bu konuda özür dileriz.(ki bu olay türkiyenin istanbul park hariç hangi pistine gidedseniz gidin rastlanılan bir olaydır)
karşı kenardan yarışçılar start alanına gelirken bir defa yanlış start verilmiştir doğrudur ve hemen tedbir alınmıştır
antep de dünya rekoru kırıldı diyen levent arkadaşım lütfen sy mehmet şirin beyi arayıp sorarmısın,ve bizede bir zahmet bilgi verirmisin bende çok merak ettim bu konuyu kendisi telefonununuda vermiş zaten
biz antepliler olarak .böyle şeyler söylenmez ama yeri geldi diye yazıyorum.yarıştan bir gün önce tüm yarışçıları ,ekiplerini ve fedarasyon temsilcilerini yemeğe davet edip kişisel ve ekip olarak herhangibir ihtiyaçlarının olup olmadığını defalarca sorduk.kalacak otel ayarladık.gece yolda olan yarışçılar aranıp ihtiyaçları olup olmadığı soruldu.yine yarış öncesi bizzat ben il dışından gelen misafirlerimizin çadırlarını tek tek dolaşmaya çalıştım.yarışçılara ve il dışından gelen misafirlere gölge sağlamak için çadırlar kuruldu
levent bey size sorarım (dağın başında su bitti diye yazmışsınız)telefonumda sizde vardı hangi birimize su sordunuzda size anında sağlanmadı.
bizim yarışçılarımızın hepsi yeri geldiğinde motorlarını yükleyip 1300 km gibi mesafeleri kat edip gidip yarışır.yenildiğinde bükemediği bileği öpüp rakibini arkadaşını tebrik edip dönmesinide bilir,yendiğinde aslanlar gibi kupasını alıp mütevaziliği ile gelmesinide
ama kazanamadığında hiç kimsenin organizasyonuna iftira ve çamur atmaz
ben sizin bu yazdıklarınız kaybetme psikolojisine veriyorum .umarım zamanla düzelirsiniz
değerli motordelisi üyesi arkadaşlarım bir insanın bir iddaası varsa bunu ıspat etmek mecburiyetindedir
sizlerden rıcam peşin hükümlü olmamanız
fotoları bu akşam atacağım _________________ 2005 r6 vale rossi reblica
fotoları dört gözle beklioruz gerçekden ordaki pistte olmayanların da bu yazılanlardan dolayı kafası karışdı.Bende gelicekdim ama gelemedim ..DÖRT gözle beklioruz fotoları
Kayıt: Aug 08, 2006 Mesajlar: 1151 Nereden: MANİSA - KONYA
Tarih: 23.08.2006 - 16:04 Mesaj konusu:
kemendo, Çok özür dilerim, aklım başımda değil bugün, yanlış anlamışım :chu:
FERAGOLD, Yorumların için teşekkürler topic meselesi için de çok özür dilerim.O bir arkadaşın söylediği baya bir abartılıydı, gerçekten duyunca Gaziantep'ten bile nefret etmiştim.... Ama bence durum senin dediğinden ibarettir ki ; öyle gözüküyor......... _________________ ersingunes45@hotmail.com
B-RH(+)
Kayıt: Aug 08, 2006 Mesajlar: 1151 Nereden: MANİSA - KONYA
Tarih: 23.08.2006 - 16:14 Mesaj konusu:
kemendo, hayır hatayı ben yaptım. Bugün sınavlarım vardı hepsi kötü geçti. O yüzden morallerim çok kötü ve bir yazıyı bile okuyacak halim yok.Açıkcası özür dilemeliyim ki tamamını okumadım. Yorumlardan ve yazının bir kısmını okuyarak o lafı dedim.
Çorumluların yaptıkları çook ayıp gerçekten, çok üzücü bir durum. Öyle bir güzel anlattı ki ben bile inanmış ve dediğim gibi bir an Gazianteplilere gıcık olmuştum ki ; Gaziantepli insanları ben hep delikanlı, iyi insanlar bilirdim bu zamana kadar. Bunları duyunca bir an şoke oldum.Ama hepsini belli sallamış.
Tarih: 23.08.2006 - 16:18 Mesaj konusu:
bu pistin boş hali
buda hazırlık aşamaları
yarıştan önce seyircilerin yarıiçılara olan yoğun ilgisini görüyorsunuz ,zorda olsa havuzu boşaktmayı başarabildik
buyrun motorlara
devamı gelecek
ne bileyim ben yarışan arkadaşları merak ettim bir iki kalkış fotosu yokmu yol iyide seyircide çokmuş ama iki motor resmi beni pek memnun etmedi _________________ elverengin@gmail.com
Tarih: 23.08.2006 - 17:01 Mesaj konusu:
bu arkadaşımız antep ten çorumlu arkadaşımızla kalkan biri,üstüste birkaç defa fo depar yapınca direk diskalifiye edildi(hemşehri kayırma durumu olmadığının resmidir)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız