Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motor Piyasasi Bitmis Arkadaslar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motor Piyasasi Bitmis Arkadaslar

Motor Piyasasi Bitmis Arkadaslar
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
bberksan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 24.08.2006 - 06:03    Mesaj konusu: Motor Piyasasi Bitmis Arkadaslar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar
Piyasada oyle motorlar varki nasil alinmiyorlar hayretle izliyorum garajimda 3 motorum varken nerde ise gidip bir de 4.sunu alasim geliyor. Bi arkadasima motor bakiyorken tesadufen rast geldigim 2003 R1150R var ki... Bu motorun yenisi 30 milyar ama sahibi 13.5 milyara satiyor daha dogrusu satamiyor oolece mototal'da yatiyor. Arkadasim X9500 filan baba bi scooter bakiyordu. Yalvardim gel bu motoru al kacmaz bu alet diye ama almadi . Alet ABS cift buji entegre fren elcik isitma bijonlu jant tubeless telelever vs vs vs full teknoloji. Tabi racing filan degil ulkemzide naked bike'lar pek tutulmuyor da gidip de fazer vs alinacagina bu makine... Ölumsuz alet .
Neyse bi de 2004 Adventure var muadileri 21-25-30 milyarlarda ucarken (Yeni muadili 40+ milyar) adam istiyor 18 milyar. Yani walla gidip alacagim nerede ise de elimdeki 1150GS'i ne yapacagim?
Satmaya calistigim motorlarimdan digeri icin bisey yazmayacagim buraya reklama girmesin ama arkadaslar cillop gibi tertemiz sorunsuz motorlar cazip fiyatlarla satilamiyor. Diger yanda 10 milyarin altindaki ozellikle 7-8 milyarlik dokuntu racing'ler acaip gidiyor.
Not : Yukarida ornek verdigim 2 motor ve sahipleri ile hicbir bagim - tanidik olma durumum yok.
Başa dön
bberksan Çevrimdışı bberksan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.08.2006 - 06:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racing peynik ekmek gibi gider
adı yeter..
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 24.08.2006 - 06:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arz talep meselesi. Talep az olursa fiyat da düşük olur...
Başa dön
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yolcu07
Üye
Üye

Nereden: antalya/demre

MesajTarih: 24.08.2006 - 07:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haklısın bberksan, kardeş. bende 4 ay önce fazer almıştım ama şimdi keşke almasaymışımda ikinci el uygun bir şey alsaymışım diyorum. bu arada epeydir gözükmüyosun sitede, yorum ve yazılarını ilgiyle takip ediyorum.
Başa dön
yolcu07 Çevrimdışı yolcu07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
recep34
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 24.08.2006 - 07:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

komik gelecek ama bizim ülkenin koşulları bırak motor almayı servislerdeki basit bakımı yaptıramıyoruz nerdeyse anahtarı hibe edeceğiz .çok yüksek servis hizmetleri parçalarda uçuk rakamlar var.

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

servisin faturasını gören arkadaşlar hemen satmaya kalkıyor . araştırın bmw f650 30 bin bakımı ne kadar.
Başa dön
recep34 Çevrimdışı recep34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
kirtasiyeci
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.08.2006 - 07:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abicim galiba durum ekonomik nedenlerden kaynaklarınıyor. Üzgünüm
motor alacak olanlar zaten vergi artışından önce aldılar motorlarını.
Dil çıkarıyorum bide şu var, memlekette olmadı densede yüzde 25'e varan oranda devalüasyon oldu. Ağlıyorum
dolar, euro arttı, faizler arttı, bir belirsizlik oluştu. Ağlıyorum
sürekli darbe alan türk insanı yine korktu gidişattan Ağlıyorum
Başa dön
kirtasiyeci Çevrimdışı kirtasiyeci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bberksan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 24.08.2006 - 07:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Otv , doviz zammi diye aglayanlar neredeler? Yok zam gelmese motor alacaktik yok soyle yok boyle...... Gecen yil $ 1.3'larda gezerken OTv artisi olmamisken 2.el motor kac para idi ise su anda ayni motor ayni fiyata alinabiliyor. 2.el piyasasi bu durumda yani. Sifir motorlarda zamlari genelde subvanse ettiler.
Gecenlerde bi Suzuki GSX1400 gordum 2004 model. Motor nasil alimli nasil kasli , kuheylan gibi daha sadece 3300 km'de yenisi su an olsa en az 20-25 milyardir. Sahibi 12.500 diyor 11'e filan da verecek. Birisi geldi 9'a almaya calisiyor motoru. Hadi 10-10,5 deyip 11'e baglamaya calissa anliycam. Yahu 9 milyar insaf be yaa. Boyle temiz guclu konforlu prestijli guzel makine ... GSX1400 Dolapderede (Sahibinden.com'da bulabilirsiniz) tavsiye ederim gidip bakin 11'e alabilirsiniz.
Başa dön
bberksan Çevrimdışı bberksan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CyriC
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Karşıyaka - İzmir

MesajTarih: 24.08.2006 - 08:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu fiyatları duyunca çok şaşırdım. SAdece bazı modellerde geçerli olan bir şey olabilir. Çünkü 2-3 haftadır Kle500 almak istediğim için internet sitelerine bakıyorum sürekli fiyat araştırıyorum.
Bu motorun sıfır kilometresi 5850 euro ve 10.800-10.700 civarında. Şu ilanlara bakın

Aşağıdaki ilan sahibi girişimci arkadaş 2005 model 3000km deki motorunu 11.250'ye satmaya çalışıyor!!! Ya bunun sıfırı 10.800??
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2658640
Burda 10.600 yine 2005 5000km
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2661528

Bunlar gibi birçok ilan var. Millet nasıl bir özgüvenle :!: motorunu sıfır motordan daha pahalıya satmaya çalışıyor anlamıyorum Şok oldum. Kim sıfırı dururken aynı fiyata hatta daha fazla fiyata ikinci el alır ki?
Motor piyasası bence de ölmüş ama bahsettiğiniz gibi talep açısından değil arz açısından ölmüş. Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
CyriC Çevrimdışı CyriC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 24.08.2006 - 08:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bberksan, çok doğru konuşuyorsun ama milleti anlamak mümkün değil ne yapacaksın Öfkeliyim

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
volkanR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kusadası

MesajTarih: 24.08.2006 - 08:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bberksan arkadasım bahsettiğin motorlar hep az satılan piyasada cok az bulunun büyük hacimli motorlar.zaten onların piyasası hep düşük olur r1 su an 30,000ytl 99modeli 11,000 ytl büyük hacimli ve cok kilometreli motorlar satarken piyasası olmadığı için para yapmıyor tutulmuyor.
ötv diye ağlayanlardan biri olarak 600f zamdan önce 13,800 idi şimdi ise 17,450 su an az kullanılmış ikinci eli hadi zam öncesi sıfır fiyatımdan fazla bilgilerine sunarım Dil çıkarıyorum
volkanR6 Çevrimdışı volkanR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.08.2006 - 08:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

18 mılyar sence dusuk bı fıyatmı Göz kırpıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum cbr 600f Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum bunu alabılırım o fıyata :3 :3
jimmy_155
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: beylikdüzü/istanbul

MesajTarih: 24.08.2006 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslında şu yönden bakmalısın olaya artık millet körü körüne motor almıyor araştırıp alıyor böylelikle BMW ye boşu boşuna para kaptırmamış oluyorlar...çünkü motoru sadece almakla bitmiyor yedek parçayı ve servisi de düşünmek gerek Göz kırpıyorum

www.yenigitar.com
Başa dön
jimmy_155 Çevrimdışı jimmy_155 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
olidamara
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.08.2006 - 08:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

berksan hocam o rocksteri almak için uğraştım ama en500 ümü elden çıkaramadım mototalle mail attım dönmediler aklım o motorda kaldı ama maddi yetersizlik nafile sizin z750 içinde durum aynı motorumu satabilirsem ya sizle yada bmwci arkadaşla irtibat kurucam
Başa dön
olidamara Çevrimdışı olidamara Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 24.08.2006 - 09:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bberksan, sana kesinlikle katılıyorum, yalnız dediğin olay racinglerde de geçerli şöyle ki ben 98 model Srad 750 yi 2 ay uğraştım satmak için ve 6.500 YTL ye sattım gitti en sonunda, şu anda kullanmış olduğum 2005 600 F i 12.750 ye kadar vereceğim arada sadece telefonla arayanlar oluyor (motorada 1 ay kadar önceden de 1.100 YTL lik Arrow eksoz takıldı, saat gibi garantisi devam eden ve yenisi 17.500 YTL olan motor), yine benim bildiğim motorlar var hem de racing sezonun başından beri ilanları var son derece temiz, fiatları da gerçekten cazip ama bir türlü satılmıyor, benim mantığım almıyor, motor piyasası ölmüş, Ağlıyorum ha bazıları sezon bitti diyebilirler ama dediğim motorlar sezon başında da satılıktı ve fiatları aynıydı Şok oldum, yok abi alacaksın sıfır bir makina minimum 5 sene kullanacaksın Gülümsüyorum

Berksan örnek olarak vermiş olduğun motorların modellerini (yılını) yazarsan çok daha aydınlatıcı olur Dil çıkarıyorum
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
servetenler
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ?anakkale biga erdek bandyrma

MesajTarih: 24.08.2006 - 09:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider, dediği gibi arz talep meselesi ben hayatta enduro makinaya binmem mecbur kalmadıkça :hıım
servetenler Çevrimdışı servetenler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal