Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kaza yaptım, ölümden döndüm :(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kaza yaptım, ölümden döndüm :(

Kaza yaptım, ölümden döndüm :(
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Nuestra
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya / Lara

MesajTarih: 24.08.2006 - 14:36    Mesaj konusu: Kaza yaptım, ölümden döndüm :( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beldibinden iş dönüşü sabah 5 sıralarında tünel yakınında hızla girdiğim virajdan aşırı yatma ve on tekerin kontrolden çıkmasıyla birlikte motor ve ben sürüklenmeye başladık. Her ikimzde bariyerlere vurmamızla durduk. Olayın neticesinde bilincimi kaybetmişim. Hastanede kendime geldim. Sonuç olarak sol bacağım sol kolumda kırıklar mevcut. Sol elimde 2 parmağım kopma tehlikesi geçirdi ve şuanda hareket ettiremiyorum. Zamanla ne olacağıda bilinmiyor.

Yalnız tek bildiğim kıyafetlerim olmasa şu anda hayatta olmayacağımdır...

Bunlarda benim ve kıyafetlerimin daha doğrusu ara kalanların fotoları :

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Bluenight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::ÇORLU::...

MesajTarih: 24.08.2006 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nuestra, büyük geçmiş olsun dostum...Allah acil şifalar versin.Havalar çok sıcak,dikkatimizi kötü etkiliyor.Lütfen arkadaşlar biraz daha dikkat!!!Tabii ki "kask ve tam koruma" daima.Ne zaman ihtiyacımız olacağını bilemiyoruz işte,inşallah hiç olmaz...

Bu arada Antalyalı arkadaşlara bir kurşun falan döktürelim MD olarak... Gülümsüyorum

Aramızda olmana çok sevindim... Dil çıkarıyorum

Başa dön
Bluenight Çevrimdışı Bluenight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bora_41
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.08.2006 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok büyük geçmiş olsun .. allah hepimizi beterinden korusun ..

ACİL ŞİFALAR DİLEĞİMLE..
Başa dön
bora_41 Çevrimdışı bora_41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yolcu07
Üye
Üye

Nereden: antalya/demre

MesajTarih: 24.08.2006 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emre geçmiş olsun kardeş. ne bu kaza haberleri ya. sabahta gökhan ın haberi geldi. arkadaşlar biraz daha dikkat lütfen. biliyorsunuz bu işler şakaya gelmiyor. hadi gene iyisin yüzün gülüyor en azından.
Başa dön
yolcu07 Çevrimdışı yolcu07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.08.2006 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oo çok geçmiş olsun abim valla korumalarsız olmuyo
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
wildwolf
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.08.2006 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun iyiki korumaların varmış Allah daha betirinden esirgesin artık öğrenmişsindir viraja okadar hızlı girmemeyi :nono: bu arada kıyafetler böyleyse motor ne haldedir ?
wildwolf Çevrimdışı wildwolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 24.08.2006 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nuestra, geçmişş olsun dostum yaa !!!yine boyle ara ara gelıyo bize kazalar basladı!!!geçmiş olsun umarım en yakın zamanda iyileşirsin:(

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
meral
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 24.08.2006 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük geçmiş olsun.. gerçekten ucuz atlatmışsın..korumanın önemini birkere daha anlamış olduk. umarım bu son olur, acil şifalar diliyorum.
Başa dön
meral Çevrimdışı meral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.08.2006 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
çok geçmiş olsun, şükürler olsun ki hayattasın. allah daha beterlerinden korusun. en kısa sürede sağlığına kavuşursun inşallah :!: :!:

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ajanda11
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 24.08.2006 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büyük geçmiş olsun .iNŞALLAH bir an önce eski sağlığına kavuşursun
Başa dön
ajanda11 Çevrimdışı ajanda11 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sertac_Cagdas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kuşadası/İstanbul

MesajTarih: 24.08.2006 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nuestra, geçmiş olsun.. Üzgünüm Allah beterinden korusun... umarım son kazan olur....

www.kusadasiriders.com
Başa dön
Sertac_Cagdas Çevrimdışı Sertac_Cagdas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 24.08.2006 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şükür bir şey olmamış korumalar işte sıcak mıcak dinlemeden giyildiğinde nasıl hayat kurtarıyor kullanmayan arkadaşlara örnek teşkil edecek bir olay çok geçmiş olsun kardeşim zamanla iyileşirsin inşallah
Başa dön
KAWAKARTAL Çevrimdışı KAWAKARTAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
azur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Akbank'yn kar?ysy

MesajTarih: 24.08.2006 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim buyuk gecmıs olsun acil şifalar dilerim
ahmetalbeni
Üye
Üye

MesajTarih: 24.08.2006 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah (cc) korumuş ; çok geçmiş olsun . İnşallah en kısa zamanda iyileşirsinn , kal sağlıcakla . . .
Başa dön
ahmetalbeni Çevrimdışı ahmetalbeni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
you
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 24.08.2006 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun umarım biran evvel eski sağlığına kavuşursun parmaklarında da kalıcı birşey çıkmaz inşallah.

Bugün dyduğum ikinci kaza haberi allah hepimizi kazalarda belalarda korusun.
Başa dön
you Çevrimdışı you Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal