Beldibinden iş dönüşü sabah 5 sıralarında tünel yakınında hızla girdiğim virajdan aşırı yatma ve on tekerin kontrolden çıkmasıyla birlikte motor ve ben sürüklenmeye başladık. Her ikimzde bariyerlere vurmamızla durduk. Olayın neticesinde bilincimi kaybetmişim. Hastanede kendime geldim. Sonuç olarak sol bacağım sol kolumda kırıklar mevcut. Sol elimde 2 parmağım kopma tehlikesi geçirdi ve şuanda hareket ettiremiyorum. Zamanla ne olacağıda bilinmiyor.
Yalnız tek bildiğim kıyafetlerim olmasa şu anda hayatta olmayacağımdır...
Bunlarda benim ve kıyafetlerimin daha doğrusu ara kalanların fotoları :
_________________ ||||| Somethings are beyond verbal understanding..Sensations that defy words... |||||
Kayıt: May 31, 2006 Mesajlar: 1443 Nereden: ...::ÇORLU::...
Tarih: 24.08.2006 - 14:41 Mesaj konusu:
Nuestra, büyük geçmiş olsun dostum...Allah acil şifalar versin.Havalar çok sıcak,dikkatimizi kötü etkiliyor.Lütfen arkadaşlar biraz daha dikkat!!!Tabii ki "kask ve tam koruma" daima.Ne zaman ihtiyacımız olacağını bilemiyoruz işte,inşallah hiç olmaz...
Bu arada Antalyalı arkadaşlara bir kurşun falan döktürelim MD olarak...
Aramızda olmana çok sevindim... _________________ Kask ve Tam Koruma,Daima...
Tarih: 24.08.2006 - 14:44 Mesaj konusu:
emre geçmiş olsun kardeş. ne bu kaza haberleri ya. sabahta gökhan ın haberi geldi. arkadaşlar biraz daha dikkat lütfen. biliyorsunuz bu işler şakaya gelmiyor. hadi gene iyisin yüzün gülüyor en azından.
geçmiş olsun iyiki korumaların varmış Allah daha betirinden esirgesin artık öğrenmişsindir viraja okadar hızlı girmemeyi :nono: bu arada kıyafetler böyleyse motor ne haldedir _________________ Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez
Kayıt: Dec 18, 2004 Mesajlar: 2367 Nereden: Istanbul/Balıkesir
Tarih: 24.08.2006 - 14:46 Mesaj konusu:
Nuestra, geçmişş olsun dostum yaa !!!yine boyle ara ara gelıyo bize kazalar basladı!!!geçmiş olsun umarım en yakın zamanda iyileşirsin:( _________________ Yukarıda yazılanlar tamamiyle sanal ürünüdür...
çok geçmiş olsun, şükürler olsun ki hayattasın. allah daha beterlerinden korusun. en kısa sürede sağlığına kavuşursun inşallah :!: :!: _________________ şaka gibi...
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1285 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 24.08.2006 - 14:57 Mesaj konusu:
şükür bir şey olmamış korumalar işte sıcak mıcak dinlemeden giyildiğinde nasıl hayat kurtarıyor kullanmayan arkadaşlara örnek teşkil edecek bir olay çok geçmiş olsun kardeşim zamanla iyileşirsin inşallah
Kayıt: May 14, 2006 Mesajlar: 964 Nereden: Akbank'yn kar?ysy
Tarih: 24.08.2006 - 14:58 Mesaj konusu:
kardeşim buyuk gecmıs olsun acil şifalar dilerim _________________ Çocuklarym olmadan asla diyorsanyz ALYYE ; Çocuklarym için birgece veririm diyorsanyz BYNBYRGECE yazyp 9030 a sms olarak gönderin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız