Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bende bende kaza yaptım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bende bende kaza yaptım
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
pancuk
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.08.2006 - 23:28    Mesaj konusu: Bende bende kaza yaptım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Son bir iki haftadır aksilikler peşimi bırakmıyor maalesef Üzgünüm Şehir merkezinde yaklaşık 70 km hızla gidiyordum. Bir yaya geçidi göründü, bana yeşil yanıyordu ve asayiş berkemal görünüyordu. Sağdada bir halk otobüsü durmuş yolcu alış verişi yapıyordu. Neyse otobüsün önünden benim önüme 3 kız çocuğu atladı aniden. Bende çarpmamak için ne yapacağımı şaşırdım, sanırım ağırlıklı ön frene asıldım, motor kaydı ve düştüm. Kask dışında korumam yoktu maalesef. Dirsegim sürtmeden açıldı ve sol elim şişti ama ciddi bir durum yok. Tabii kafamın yere çarptığını ve tak tuk seslerini duydum ve kasksız çıkmadığım için kendimi tebrik ettim Alkışlıyorum
Başa dön
pancuk Çevrimdışı pancuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
twister1990
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 24.08.2006 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun pancuk.
böyle şeyler hep olabiliyor.onun için yeşil yansa bile sağına soluna bakmadan geçmemek,tek şerit yol olsada dönüşte sadece geliş yönüne değil ters yönden de araç geliyormu diye bakmak,sinyal vermiş bile olsa o aracın sinyal verdiği yöne döneceğine güvenmemek şart.yani daha çok dikkat.
tekrar geçmiş olsun diyorum ve kaskının başında olmasından dolayı kutluyorum seni.ucuz atlatmşın Dil çıkarıyorum

En son twister1990 tarafından 24.08.2006 - 23:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
twister1990 Çevrimdışı twister1990 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
biker_omer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.08.2006 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmişşş olsunn arkadaşımm
iyi kaskınn vardıı ucuz atlatmışşsınn yaniii allah beterindenn saklasınn
hızınn birazzz daha artsaydııı olacaklarıı sölemek bilee istemiyorummm Üzgünüm Üzgünüm
biker_omer Çevrimdışı biker_omer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 24.08.2006 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun. önemli bişi olmaması sevindirici.
kapadokya
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.08.2006 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun pancuk,

Ciddi bir durumun olmaması sevindirici. Dil çıkarıyorum

Sağlıcakla kal..
Başa dön
kapadokya Çevrimdışı kapadokya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Bluenight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::ÇORLU::...

pancuk, geçmiş olsun da,başlığını okuyan da bu kazaya (tövbe tövbe) sevindiğini falan sanacak.

"Bende bende kaza yaptım" dersen onu anlarım ben,kusura bakma...

Yine de kask dışındaki korumalarını hatırlatan bir kaza olmuş seninkisi.Bundan sonra daha dikkatli olursun. Göz kırpıyorum

Başa dön
Bluenight Çevrimdışı Bluenight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
flowrider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.08.2006 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gecmis olsun.Kask li olmana sevindim keske montun ve eldivenin de olsaydi.Sanirim artik onlarsiz cikmazsin.

Bu arada sanki yanlis bisey yapmissin gibi sanirim agirlikliön frene asildim demissin.Dogru hareket zaten ön frene asilmak.Yalniz siddeti giderek artan bir sekilde ön tekeri kilitlemeden ön fren yapilmasi gereken bir durum olmus senin kazan.

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 25.08.2006 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

flowrider, in dedigi gibi... On frene asilman dogru. Ancak motorun kaymasindan anladigim progresif fren teknigini bilmiyorsun, ve ilk firsatta calisman iyice ogrenmen lazim. Forumda "progresif" kelimesiyle ara, benim yazilarimi oku..epey kaynagimiz var bu konuda.

Ayrica "yaya gecidi, durmus otobus -minibus vs." demek bu durumu gorur gormez "fren kolunu DORT parmaginla ort ve debriyaji cek" demektir. Yaya olsun ya da olmasin ortalikta, isik isterse yesil yansin, hatta trafik polisi olsun sana gec-gec diye isaret etsin... O otobusun onundan muhakkak biri firlar. Firlamazsa sasir zaten "Allah allah hic kimse firlamadi, nasil olur? Bosu bosuna frene hazirlandim" diye sonra uzulursun, ki boylesi cok daha iyidir.

Yayaya carpmamais olman buyuk sans, ve umarim farkindasindir.
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
kawasakiglr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.08.2006 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya nedir bu heryerde kaza oooooofff Öfkeliyim Öfkeliyim
sıkıldıgımdan degil üzüldügümden arkadaşlar..
herkeze tekrar tekrar kazasız ve keyifli sürüşler.
geçmiş olsun..
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 25.08.2006 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsun talıhsızlıkler pesını bırakır bu son olur umarım
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 25.08.2006 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biker_BoyzZ demiş ki:
gecmıs olsun talıhsızlıkler pesını bırakır bu son olur umarım

Bizler de uzulduk ama ne "talihsizligi" yahu?
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 25.08.2006 - 00:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/ftopict-32275-.html Donald_Duck, amcacıgım dun acmılmıstı yanlıs hatırlamıyorsam bu konu o yuzden dedım basından gecen bır olay daha yuzunden Bravo
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.08.2006 - 06:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeşim Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 25.08.2006 - 07:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmısols.ufaksıyrıklarlaatlatmanasevındımm.
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 25.08.2006 - 08:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pancuk geçmiş olsun, gerçekten bu aralar talihsizlik peşini bırakmıyor. Kaskın olması şans tabii tabii ama diğer ekipmanların da kask kadar önemli olduğunu sanırım anlamışsındır. Yaz da olsa, sıcak da olsa (Geçici bir süre Adanadasın diye hatırlıyorum) mutlaka ful koruma çıkalım.
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal