Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yurt dısından alacagım motor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yurt dısından alacagım motor

yurt dısından alacagım motor
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
betin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 24.08.2006 - 23:50    Mesaj konusu: yurt dısından alacagım motor Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sayın md uyelerı ben betın antalyadan konuyu soyle acıklayayım;
ben unıversıte dolayından kıbrısa gıtmek zorundayım vede arkadasım daha kıbrıstan bugun dondu betın kıbrısta araclar cok ucuz gumruk var ama pek sıkı bır gumruk degıl ıstedıgın kadar ıckı falan getırtım dedı neyse konuyu dagıtmayayım
ben onceden dusundugum gıbı kıbrıstan motor almak ıstıyorum honda600rr fıyatı 10 mılyar cıvarındaymıs ama turkıyeye getırmek nekadara patlar ? gumruk pek sorun cıkarmıyormus.eger kıbrıstan motoru aldıgın zaman plaka kıbrıs plakası oldugu zaman her 3 ayda bır kıbrısa gırıs yapma zorunlulugu warmıs ama ben turk plakası almak ıstıyorum yanı turkıyeden motoru alınmıs yapmak ıstıyorum.
aranızda yurt dısından motor getırten varmı veya herhangı bır fıkrı olan varmı ıste kacpara olur turkıyeye getirmek ? ıste hangı belgeler lazım ? cok sorun cıkarmı gumrukte ? bunları ogrenmek ıstedım ılk once sıze md ye danısayım dedım ben kıbrısa ekım gıbı gıdecegım o zaman sorarım ama ılk once sıze danısayım dedım
topıc ı takıp edecegım yorumlarınızı beklıyorum
saygılarımla antalya betin
Başa dön
betin Çevrimdışı betin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kawasakiglr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.08.2006 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aha üçkagıtçııı Çok gülüyorum Çok gülüyorum
betin, sen bittin görürsün birazdan Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 25.08.2006 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kıbırstan tr ye sokmanın pek sorun olmadıgını ve maalıyetının yuksek olmadıgını duymustum kıbrısta yasayan bırının tr ye arac sokmasının cok daha kolay oldugunu bılıyorum
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
alestevardiya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul-Kozyatagi

MesajTarih: 25.08.2006 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yine otv artııı kdv odeyeceksin astarı yuzunden pahalıya gelir. Sen iyisimi kıbrıs plakasıyla kullan 3 ayda bi giris cıkıs yap Göz kırpıyorum
betin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.08.2006 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasakiglr demiş ki:
aha üçkagıtçııı Çok gülüyorum Çok gülüyorum
betin, sen bittin görürsün birazdan Çok gülüyorum Çok gülüyorum

ne oldu yav ne dedımkıı ne uc kagıdı

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Biker_BoyzZ, sokmak kolay ordan alıp turkıyeye sokup ayroyetten plaka almak bıraz yorucu ama tam nasıl olacagını sızlere md ye soruyorum

alestevardiya, otv almıyorlar ıste o avantaj zaten aracların yarısı otv Çok gülüyorum nese eger benım kıbrıstan alıp turkıyeye sokmam17- 18-19 mılyar olacaksa hemen alırım 600rrlar 20 kusuraz en azından aksesuar parası cebımde kalır o yandanda dusunuyorum :!: ?
Başa dön
betin Çevrimdışı betin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.08.2006 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

betin, sokmak derken plaka almanın kolay oldugu olarak dedım ben yanı gırıs-cıkıs yapmak deıl
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
betin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.08.2006 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biker_BoyzZ, kıbrıstan motoru tr ye getırdıkten sonra plaka almak zormukı ?
Başa dön
kawasakiglr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.08.2006 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

betin, yok bişi valla devam ben bişi demedm Gülümsüyorum Göz kırpıyorum
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.08.2006 - 00:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bır almanyalı abım anlatmıstı bana kıbrıstan turkıyeye araba sokmak cok kolay ayrıca masraflarıda dusuk demıstı bende o yuzden dedım ama arastır yıne sen
Başa dön
krmjabreel
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.08.2006 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Betin helal sana.Bu bilgin için sağol ben bi sorcam gümrük işlerinden anlayanlara , öğrenebilirsem sana özelden atarım mesaj .Bu kadar vergi varken bu üçkağıt çok haklı bi hareket bence ama ben hiç sanmıyorum ,yani gene de araştıracam ama bu vergiyi kuran devlet onu da düşünmüştür.İzin vermezler sana.Yarinden ayrı düşmüş gibi motorcuları motordan ayırıyolar.Sevenleri ayırmak günahtır.Gidin jeeplere binip mankenlerle çıkan emmilerden alın vergiyi.
Kaç kula nasip olur ki keyfin böylesi
Başa dön
krmjabreel Çevrimdışı krmjabreel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
betin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.08.2006 - 01:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biker_BoyzZ demiş ki:
bır almanyalı abım anlatmıstı bana kıbrıstan turkıyeye araba sokmak cok kolay ayrıca masraflarıda dusuk demıstı bende o yuzden dedım ama arastır yıne sen

kolay ya onun ıcın alacam otv falan almıyorlar ama az bırsey gumruktekılere yedırmek lazım okadar Çok gülüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

krmjabreel, pm nı beklıyorum hem ben kıbrısa gıtıgımde mototrumun resmını nasıl aldıgımı gumruk ıslerını falan topıc acarım
yorumlarınızı beklıyorum artık sabaha okurum
Başa dön
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 25.08.2006 - 01:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yurt disindan araci sadece ithalatci firma getirebilir, sen getiremezsin.. Yani resmen ithal edemezsin.

Kesin donus yoluyla "Bedelsiz Ithalat" olabilir... Yani "Permi" lazim, o da sana bir adet kullandigin aracin icin verilir. vergisini vs. odersin, ve bu yolla Turkiyeden aldiginla ayni yada biraz daha pahaliya malolur. Eger kullanilmissa baska tabii (yani diyelim o motoru sen yurt disinda 4 yil kullanmissin gibi) o zaman ucuz olabilir.

Unut o fikri bence...
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
jimmy_155
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: beylikdüzü/istanbul

MesajTarih: 25.08.2006 - 05:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

senin düşündüğün olsa burada yani tr de motosiklet galericileri çoktan yaparlardı ama yapmıyorlar yada işlerine gelmiyor, bence astarı yüzünden pahalıya çıkar hiç girişme derim...
ayrıca honda 600rr ın avrupadaki fiyatı 9000$ yaklaşık 13.300 tl kıbrısta bundan daha ucuz olacağını sanmıyorum :hıım

www.yenigitar.com
Başa dön
jimmy_155 Çevrimdışı jimmy_155 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hakanizm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.08.2006 - 07:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

betin kardeşim işim dolayısı ile yurt dışından motor getırıyoruz ama 1 tek motoru ne ithal edebılırsın resmı olarak nede turk plaka yapabılırsın dıger yollardan yapmak ıstersende 10000 ytl yerıne bır okadardaha vermen gerekebılır dogru yoldan şaşma alt model al TC den al derım nacızene fıkrım
Başa dön
hakanizm Çevrimdışı hakanizm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
xenox
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.08.2006 - 07:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck demiş ki:
Yurt disindan araci sadece ithalatci firma getirebilir, sen getiremezsin.. Yani resmen ithal edemezsin.

Kesin donus yoluyla "Bedelsiz Ithalat" olabilir... Yani "Permi" lazim, o da sana bir adet kullandigin aracin icin verilir. vergisini vs. odersin, ve bu yolla Turkiyeden aldiginla ayni yada biraz daha pahaliya malolur. Eger kullanilmissa baska tabii (yani diyelim o motoru sen yurt disinda 4 yil kullanmissin gibi) o zaman ucuz olabilir.

Unut o fikri bence...

herhangı bır dıstrıbutor fırmaya danısmazsızın tıcaretını yapmamak kaydıyla ıthalat ıhracat ruhsatı varsa ıstenılen her turlu arac getırılebılır.
tek sorun dıstırıbutor fırma ıle gerck fırmanın sozlesmesınde bunu engelleyen bır madde olmaması.genel de de bu maddeyı koydurmaz satıcı fırma
Başa dön
xenox Çevrimdışı xenox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal