Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Tebrikler Kemal MERKİT....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Tebrikler Kemal MERKİT....

Tebrikler Kemal MERKİT....

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tifosi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 16.10.2004 - 10:53    Mesaj konusu: Tebrikler Kemal MERKİT.... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merkit, Dubai Rallisi'ni 11. bitirdi..

Birleşik Arap Emirlikleri'nde gerçekleştirilen Dubai Rallisi'nde mücadele eden Türk sporcu Kemal Merkit, genel klasmanı11. sırada tamamladı..

Birleşik Arap Emirlikleri'nde yapılan Dubai Desert Challenge’da ülkemizi temsil eden tek Türk sporcusu Kemal Merkit, 18.19.54'lük zamanı ile genel klasmanda 11., kendi sınıfı M1’de ise 5.sırayı elde etti. Galata Taşımacılık ve Opet sponsorluğunda katılan Merkit, toplam 2020 km'lik parkurda çöl, kum tepeleri ve 55 dereceyi bulan sıcakta 4 gün boyunca ter döktü. Rallinin son asfalt etabının da geçilmesiyle yarışcılar Dubai Uluslararası Marina'sı önünde finişe ulaştılar. Motosiklet kategorisinde İspanyol İsidre Esteve'nin ilk sırayı aldığı Dubai Desert'da otomobil kategorisinde ise birinciliği Mitsubishi'nin Japon pilotu Hiroshi Masuoka elde etti. Nissan'dan Belçikalı De Mevius ikinci, BAE'den Al Mutaiwei ise BMW'siyle üçüncü oldu.
tifosi Çevrimdışı tifosi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 16.10.2004 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merkiti tebrik ederim ve basarilarinin devamini diliyorum Dil çıkarıyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CHE_GUEVARA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 16.10.2004 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Braunschweig / Almanya

MesajTarih: 19.10.2004 - 01:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence süper bir sonuc tebrikler Gülümsüyorum)
simdi 11 seneye 5 iki sene sonrada sampiyon Gülümsüyorum))
Motosiklet sektörü SIKI tutunsun türkler geliyor Çok gülüyorum
dodomes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.10.2004 - 01:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kemal Merkit'i tebrik ediyorum. Dil çıkarıyorum
Başa dön
dodomes Çevrimdışı dodomes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 19.10.2004 - 06:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum Bravo Kemal sana !

Yolun acik olun dostum... ;-)
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal