Tarih: 25.08.2006 - 11:56 Mesaj konusu: Yamaha'nın çocuklar için kursu?
Yamaha 4 yaşından itibaren çocuklara motosiklete binmeyi öğretiyor. Şu anda 3 yaşında olan kızımı gelecek yıl böyle birşeye sokup sokmama konusunda düşünüyorum. Bu konuda bilgisi olan yada bu kursa giden bir tanıdığı olan varmı arkadaşlar?
Çok erken olduğunu söyleyenler var bazen onlarada hak veriyorum ama bazı şeyleri erken öğrenmeninde sayısız avantajı var. Yürümek, konuşmak gibi rahat yapılabilir erken öğrenilen beceriler.
Kararsızım, artıları eksileri konusunda, bu konuyla ilgili olan arkadaşlardan fikirlere gereksinmem var. Şimdiden teşekkürler...
4 Yaşında iki teker ile tanısmak çok erken bence :hıım Benim o yaşlarda üç tekerlekli pisikletim bile yoktu :P _________________ Hyosung Comet 650 / Gilera Nexus 500
2007 Kırmızı
34 EN 9820
Tarih: 25.08.2006 - 15:01 Mesaj konusu:
çekirdekten yetiştirmek iyi olur.aramıza minik bir motor delisi daha geliyor yaşasın _________________ ÖNEMLY OLAN HIZLI GYTMEK DEGYL NEREYE GYTTYGYNY BYLMEKTYR
YAMAHA YZF R6
DYKKAT ET ?AKAYA GELMEZ
Tarih: 25.08.2006 - 18:10 Mesaj konusu:
Bu konu her yönden gelebilecek bütün eleştiriler için çok tartışılacak bir konu... Yukarıda yazılanların hepsine saygı duyuyorum. Bizzat MotoGP yarışlarını takip eden biri olarak, dünyaca ünlü 6 pilotun bir arada verdiği röportajda ortak tarafları; hepsini 4-6 yaş gibi zamanlarda pistlerde eğitime başlamalarıydı. NTV'de bizzat izledim. Motosiklet olayındaki beklentilere göre adım atmakta, geriden gelenlere ona göre yardımcı olmakta fayda var. Sevgili Pancuk, bu işe girerken sevgili canparenin geleceğiyle ilgili planların ne? Bunu kendine sor ve adımını ona göre at! Bizler de isteriz Kenan Sofuoğlu gibi daha pek çok isimlerin ülkemizi uluslararası yarışmalarda temsil etmesini... Ağaç yaşken eğilir... Sevgiler... _________________
Tarih: 25.08.2006 - 19:23 Mesaj konusu:
Pancuk,
ltf,yamaha nin bu egitimi hk da biraz bilgi verebilirmisin?nerede,kime basvurulup bilgi alinacak,programlari nasil?vs.
fikir ve girisim guzel.cok kucuk gocart cilar oldugunu soylemislerdi.
sevgiler
Tarih: 25.08.2006 - 20:11 Mesaj konusu:
Bu konudaki bilgiyi Süleyman Memnun Motosiklet Okulundan alabilirsiniz. Hazerfan'da yapılıyor eğitimler ve yarışlar. Ben motorları falanda gördüm süper şeyler. 4 ile 13 yaş arası imiş.
Aslında benim beklentilerim önemli değil, önemli olan birgün bir beklentisi olduğunda bunun için kendini geç kalmış hissetmemesi. Bu sadece motor konusu için değil tabiiki bir sürü alanda seçenekler sunmalıyız ve çocuklarımız istediklerinde yürüyebilmeli diye düşünüyorum. Ben 10 yaşından beri hep motor istedim. Bayramlarda topladığım harçlıklarla gizli gizli motor kiralardım. Hep karşı çıkıldı ama ben hep yaptım... Şimdi motora sahibim ve zevkle biniyorum ama......... Ama keşke daha önce olabilseydi....
pancuk abi bende senin ve senin gibilerin izlerinden geliyorum. ben 14 yaşındayım sizce 100cclik bı motor alsam iyi bi başlangıc olur mu?bana bi yol gösterirseniz sevinirim hergün 500cc li bı motora saatlik bes milyon vermek içime sinmiyo.
Tarih: 25.08.2006 - 22:51 Mesaj konusu:
pancuk sana bişey sormak istiyorum.Bu kurs için 4-13 yaş arası dedin.ben 17 me gircem bir kaç gün sonra( )aslında seneye ehliyet alacam da şimdiden antremanlara başlamak gerektiğini düşnüyorum.Beni de alırlar mı dersin?? ya da böyle bişeyi nerde yapabilirim.... _________________ genç md ci ,yaş 17
Tarih: 27.08.2006 - 01:43 Mesaj konusu:
Iki tercihinde artilari ve eksilerinin oldugu bir konu. Hangisinin daha iyi bir secim oldugu ise cocuklarin ailelerine kalmis. Sahsi fikrim, egerki cocugunu yarisci yapmak istemiyorsaniz (4 yasindaki cocuk kariyer tercihi yapamayacagina gore, bu kursa giderse siz istemis oluyorsunuz) bu kadar erken baslatmanin avantaji yok, denge balans ve kontrolle ilgili her turlu temel egitimi bisikletle alabilir hatta dahada iyisini alir. Madem konu acilmis bari sobaya biraz komur atayim ^1
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız