Kayıt: Mar 23, 2005 Mesajlar: 260 Nereden: ERZYNCAN/TERCAN
Tarih: 28.08.2006 - 06:38 Mesaj konusu: 2. kazam
arkadaşlar cumartesi günü saat 3.30 civarları arkadaşım Ayhan,süleyman,cazim biraradayız ve onların köye 23 km köy yolu stablize gitmeye karar veriyoruz köye yaklaşırken aniden önümüze çıkan siyah bir köpek boynunda demir tasma son sürat üzerimize geliyor ani panik frenlere asılıyorum arada 5 metre var artçım cazimin acemiliği ben frenlere asılırken o yan dönüyor boyuda uzun ve yere yapışıyoruz motor 100 lük cub eyvah sol rüzgarlık gitti diyorum ayağı kalkıyoruz benim dirsekte sıyrıklar cazimin sol dizi kanıyor aynı zamanda pantolonu yırtılıyor işin ilginç tarafı biz düştükten sonra köpek korkarak kaçıyor motorda vites değişterme pedalı eğiliyor şükür kaportada bir şey yok 2. kazamıda ucuz atlatıyorum Allah hepimizi kazalardan korusun
Çok geçmiş olsun,yollarda her an her tehlikeyle karşılaşabiliriz uyanık olmak lazım _________________ Başına geleni değiştiremezsin; sadece mücadele edersin!
geçmiş olsun kardeşim
bir daha köpek gördünmü durabiliyorsan hemen dur
neyseki ucuz atltmışsınız
olmazzzz köpekler sadece eğlence amaçlı bize havlarlar eğer, durursak o zaman onlara savaş açmış oluruz ve kendi mekanlarını korudukları için bize saldırabilirler.Gazı kesmeden sakince yoluna devam ediceksin motorun üzerine atlıyıcak seni yere düşürecek falan filmlerde olur sadece köpekler sandığınız kadar aptal değiller
bu arada sana ve arkadaşına geçmiş olsun son kazan olur inşallah... _________________ suzuki intruder
geçmiş olsun kardeşim
bir daha köpek gördünmü durabiliyorsan hemen dur
neyseki ucuz atltmışsınız
olmazzzz köpekler sadece eğlence amaçlı bize havlarlar eğer, durursak o zaman onlara savaş açmış oluruz ve kendi mekanlarını korudukları için bize saldırabilirler.Gazı kesmeden sakince yoluna devam ediceksin motorun üzerine atlıyıcak seni yere düşürecek falan filmlerde olur sadece köpekler sandığınız kadar aptal değiller
bu arada sana ve arkadaşına geçmiş olsun son kazan olur inşallah...
sen oyle san arkadasın evınden sabah 6 da cıktım kendı evıme gelıyodum 4 tane kopek bana saldırdı bende senın dedıgın gbı yaptım hıcdurmadım aaa bı baktım ustume atlıyoo gaza bı asıldım kopek yerde surundu hadı bakalım buna nedıcen ben fılım cevırmıyodum ordaa
Kayıt: Jun 18, 2006 Mesajlar: 74 Nereden: istanbul/Avcylar
Tarih: 28.08.2006 - 10:12 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun ben köpek görünce gaza asılırım hemen bende denize bakarken önümdeki çukura düştüm nerde ne olacağı belli olmuyor kazasız sürüşler hepimize... _________________ Tahsin Yylmaz
Ybr 125 Siyah
34 BV 6431
Tarih: 28.08.2006 - 12:25 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun valla it milleti ne beklersin ama emin ol istnabul trafiğindeki arabalr köpekten daha fazla saldıryorlar bize karşı millet takmış motora yaw:D
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız