Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2. kazam

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2. kazam

2. kazam

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
DOSE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ERZYNCAN/TERCAN

MesajTarih: 28.08.2006 - 06:38    Mesaj konusu: 2. kazam Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar cumartesi günü saat 3.30 civarları arkadaşım Ayhan,süleyman,cazim biraradayız ve onların köye 23 km köy yolu stablize gitmeye karar veriyoruz köye yaklaşırken aniden önümüze çıkan siyah bir köpek boynunda demir tasma son sürat üzerimize geliyor ani panik frenlere asılıyorum arada 5 metre var artçım cazimin acemiliği ben frenlere asılırken o yan dönüyor boyuda uzun ve yere yapışıyoruz motor 100 lük cub eyvah sol rüzgarlık gitti diyorum ayağı kalkıyoruz benim dirsekte sıyrıklar cazimin sol dizi kanıyor aynı zamanda pantolonu yırtılıyor işin ilginç tarafı biz düştükten sonra köpek korkarak kaçıyor motorda vites değişterme pedalı eğiliyor şükür kaportada bir şey yok 2. kazamıda ucuz atlatıyorum Allah hepimizi kazalardan korusun
Başa dön
DOSE Çevrimdışı DOSE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
fzrafer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 28.08.2006 - 07:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsun arkadasım.dedıgın gıbı allah hepımızı kazalardan korusun

Başa dön
fzrafer Çevrimdışı fzrafer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 28.08.2006 - 07:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun dikkatli olmak lazım
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.08.2006 - 07:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeşim Üzgünüm Üzgünüm
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pers
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Balykesir

MesajTarih: 28.08.2006 - 08:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeşim
bir daha köpek gördünmü durabiliyorsan hemen dur
neyseki ucuz atltmışsınız
Başa dön
pers Çevrimdışı pers Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.08.2006 - 08:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeşim aman dikkatli ol Üzgünüm
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkan18872
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 28.08.2006 - 08:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun dose allah beterinden saklasın tabiki bu motor işi şeytan işi her an her şey olabılır..... kazasız günler dilerim herkese
Başa dön
volkan18872 Çevrimdışı volkan18872 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vahsikedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.08.2006 - 08:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun,yollarda her an her tehlikeyle karşılaşabiliriz uyanık olmak lazım Dil çıkarıyorum
jimmy_155
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: beylikdüzü/istanbul

MesajTarih: 28.08.2006 - 08:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pers demiş ki:
geçmiş olsun kardeşim

olmazzzz köpekler sadece eğlence amaçlı bize havlarlar eğer, durursak o zaman onlara savaş açmış oluruz ve kendi mekanlarını korudukları için bize saldırabilirler.Gazı kesmeden sakince yoluna devam ediceksin motorun üzerine atlıyıcak seni yere düşürecek falan filmlerde olur sadece köpekler sandığınız kadar aptal değiller Göz kırpıyorum

bu arada sana ve arkadaşına geçmiş olsun son kazan olur inşallah...

www.yenigitar.com
Başa dön
jimmy_155 Çevrimdışı jimmy_155 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
iskelet007
Üye
Üye

MesajTarih: 28.08.2006 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jimmy_155 demiş ki:
pers demiş ki:
geçmiş olsun kardeşim

olmazzzz köpekler sadece eğlence amaçlı bize havlarlar eğer, durursak o zaman onlara savaş açmış oluruz ve kendi mekanlarını korudukları için bize saldırabilirler.Gazı kesmeden sakince yoluna devam ediceksin motorun üzerine atlıyıcak seni yere düşürecek falan filmlerde olur sadece köpekler sandığınız kadar aptal değiller Göz kırpıyorum

bu arada sana ve arkadaşına geçmiş olsun son kazan olur inşallah...

sen oyle san arkadasın evınden sabah 6 da cıktım kendı evıme gelıyodum 4 tane kopek bana saldırdı bende senın dedıgın gbı yaptım hıcdurmadım aaa bı baktım ustume atlıyoo Şok oldum gaza bı asıldım kopek yerde surundu hadı bakalım buna nedıcen ben fılım cevırmıyodum ordaa Çok gülüyorum
Başa dön
iskelet007 Çevrimdışı iskelet007 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
keeway
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ADANA/motoristan

MesajTarih: 28.08.2006 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun :hıım :hıım
Başa dön
keeway Çevrimdışı keeway Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
jimmy_155
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: beylikdüzü/istanbul

MesajTarih: 28.08.2006 - 09:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keeway, bu nasıl bir avatar Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
allahtan tek çekilmişsin grup avatarını düşünemiyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

www.yenigitar.com
Başa dön
jimmy_155 Çevrimdışı jimmy_155 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
yilmaztahsin
Üye
Üye

Nereden: istanbul/Avcylar

MesajTarih: 28.08.2006 - 10:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun ben köpek görünce gaza asılırım hemen bende denize bakarken önümdeki çukura düştüm nerde ne olacağı belli olmuyor kazasız sürüşler hepimize...
Başa dön
yilmaztahsin Çevrimdışı yilmaztahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
titrettin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 28.08.2006 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun valla it milleti ne beklersin ama emin ol istnabul trafiğindeki arabalr köpekten daha fazla saldıryorlar bize karşı millet takmış motora yaw:D
Başa dön
titrettin Çevrimdışı titrettin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal