Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5508 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 28.08.2006 - 19:38 Mesaj konusu:
Şaban,panikleme ve kaçma kardeşim, o zaman bakıp bakıp gidiyorlar.
Bunu bir dene,gerçi biraz riskli görünebilir ama sen yinede deneyip sonucu buraya yaz (tabi yazabilirsen )
Not: Sanki bu topik VİP.e gidecek gibi bir his var içimde _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
57_neron, bana saldırıyo biri geçen patilerini direksiyonuma koydu benimde elim kornaya yapıştı kaldı sonra indi gitti benimde kopegim vardı öldü şimdi gine var pek sorun olmuyo ama korkuyorum
kedi-köpek savan bir sinyal kutucukları var motora takıyosun kenara köşeye o alete tıklayarak bir sinyal ile kedi - köpeğin motordan kaçmasını sağlıyo alarm olarakta kullanılıyo galiba yanlış hatırlamıyosam www.hepsiburada.com tarzı sitelerde var hatta aramadan bulabilirsen sitedede fotoğraflı açıklama vs. ile gösterilmişti.
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2581 Nereden: mykonos,moskova,istanbul
Tarih: 28.08.2006 - 19:48 Mesaj konusu:
57_neron, kroktuğunu belli etme .baktın yemedi topukla dostum ben öle yapıyorum _________________
hadi yaffrum yii paramı eğledir beni
PERT TEAM,PERT TEAM
araştırın Googleden, konu ile gilgili ve 100m² civarınıza girmemesini sağlayan ve motorsikletinizin elektirik sistemine takılan köpeklere sinyal gönderen bir alet var. 2 yıldır kullanıyorum ve en korktuğum gece yolculuğunda bir köpeğe çarpma olasılığını teknolojik bir alet ile kullanıyorum. lütfen her MD bunu kullansın... _________________ Dünyanyn 1 nolu delileri motorsiklet sürücüleridir... 2 ki?ilik oldu?undan, 2 nolu delileri de 1 nolu delinin arkasyna binenlerdir...
Şaban,bu link Tamero'nun köpekler tarafından ısırılması ile ilgili topiğe ait.
Valla moralini bozmak için koymadım linki,orada bazı çözümler önerilmişti,belki işne yarar diye yani _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
midland diye fransız bir telsiz firmasının ürettiği, yaymış olduğu dalga ve akımlarla köpeklerin kuyruğunu apışarasına kıstıran bir mamül. ebatı bir cep telefonu kadar. Benim motorsiklet üzerinde en korktuğum, bir köpeğin asfalta çıkması ya da kamyon lastik kaplamasının yola boşanması. İki unsur da baş sağlığı topiclerini meydana getiren tüm motorsikletçilerin korkulu rüyası... _________________ Dünyanyn 1 nolu delileri motorsiklet sürücüleridir... 2 ki?ilik oldu?undan, 2 nolu delileri de 1 nolu delinin arkasyna binenlerdir...
silah satan yerlerden biber gazı alabilirsin ben aldım bi kere ed bi yere sıktım . baya feci yakıoo. yani benim ağzım burnum bütün deliklerim yandı. :P
yok artık daha neler
e-5 ten evime doğru saptığımda gece bütün köpekler peşime takılırlar ve eskort olarak önümden giderler, aynı şekilde gece köpeğimi gezmeye çıkardığımda da eskortluk yapıyorlar. çeşitli hayvan sitelerinde de konusu geçmişti çokça ''gece köpeğimi gezdiremiyorum sokak köpekleri saldırıyor'' diye...onları biber gazıyla, sopayla ara gazıyla vs.. korkutamazsınız...yapacağın tek şey bi petshop a gitmek ve köpeklerin sevdiği krakerlerden almak (sandığınız kadar pahala değildir emin olun) ve sana doğru yaklaştıkların da durup burası çok önemli bir öbek şeklinde değil etrafa savurarak krakerleri onlara vermektir, öbek şeklinde olmaz çünkü bu defa aralarında kavga etmelerine yol açarsın...
bunu dene eğer işe yaramazsa her akşam eve seni ben bırakırım söz... _________________ suzuki intruder
jimmy_155 ;
nerdeyse fotoğrafı susurlukda ayran içtim de tadı damağımda kaldı durup sigara içtim diyecek bir yerde çektirdiğini söyleyeceksin, Aman dikkat sağ tarafında bir göl var başı boş köpekler hep o göl kenarında kurba yerler... : ))) _________________ Dünyanyn 1 nolu delileri motorsiklet sürücüleridir... 2 ki?ilik oldu?undan, 2 nolu delileri de 1 nolu delinin arkasyna binenlerdir...
Tarih: 28.08.2006 - 20:31 Mesaj konusu:
banada aynı olay oldu.gece vakti aniden önüme köpekler çıktı motor üzerindeyken.yavaşladım ve durdum.havlaya havlaya yaklaştı.baktım niyeti ciddi.ısıracak
aragaz verdim ve çekildi.bende devam ettim yoluma. _________________ Küçük hırsızlıklar el feneriyle;büyük yolsuzluklar deniz feneriyle yapılır...
DUR, SEV, YÜRÜ... (köpeklerin takıldığı nokta dönen jantlardır) ha yine hırlayacaktır yürürken, ancak sevme okşama noktasın da, çekeceğin gazı hesap et. [viraj da köpek sevme.] konu bunlar değil, serbest bir yol da uzamış vaziyet de önünüze çıkacak ve sellektörsüz asfalt bölen köpekler... Lütfen gazı çekerken bunu göz önüne alın. _________________ Dünyanyn 1 nolu delileri motorsiklet sürücüleridir... 2 ki?ilik oldu?undan, 2 nolu delileri de 1 nolu delinin arkasyna binenlerdir...
Kayıt: May 31, 2006 Mesajlar: 1443 Nereden: ...::ÇORLU::...
Tarih: 28.08.2006 - 21:17 Mesaj konusu:
ekamba, bu konuda seninle aynı fikirde olmadığımı belirtmek zorundayım.
Öncelikle toplumsal hayatımızda silah kullanımının ne denli üzücü sonuçlar doğurduğunu hepimiz biliyoruz.Burada söz konusu olan bir köpek dahi olsa, sonuçta o da bir can taşıyor!Ayrıca burası toplumsal kullanıma açık bir forum olduğuna göre, lütfen bu tür konulardaki öneri ve yorumlarımızda daha hassas davranalım.
Senin herşeye rağmen bu "tek çare silah" önerini bir şaka olarak algılamak istiyorum.Lütfen beni bu konuda yanıltma... _________________ Kask ve Tam Koruma,Daima...
Honda titanda köpek yaklaşınca iyice açılmış eksozundan çıkan aragaz sesiyle ne kedi nede köpek kalıyordu ortalıkta ama ybrden gelen sesi ben bile duymuyorum :efm mecburen abanıyorum kornaya ^1 ... Dene istersen işe yarıyor.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız