Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - her aksam köpeklerden kacmaktan bıktım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

her aksam köpeklerden kacmaktan bıktım

her aksam köpeklerden kacmaktan bıktım
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 28.08.2006 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şaban,panikleme ve kaçma kardeşim, o zaman bakıp bakıp gidiyorlar.
Bunu bir dene,gerçi biraz riskli görünebilir ama sen yinede deneyip sonucu buraya yaz (tabi yazabilirsen Çok gülüyorum )

Not: Sanki bu topik VİP.e gidecek gibi bir his var içimde Çok gülüyorum
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.08.2006 - 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

57_neron, bana saldırıyo biri geçen patilerini direksiyonuma koydu benimde elim kornaya yapıştı kaldı sonra indi gitti Gülümsüyorum benimde kopegim vardı öldü şimdi gine var pek sorun olmuyo ama korkuyorum
kedi-köpek savan bir sinyal kutucukları var motora takıyosun kenara köşeye o alete tıklayarak bir sinyal ile kedi - köpeğin motordan kaçmasını sağlıyo alarm olarakta kullanılıyo galiba yanlış hatırlamıyosam www.hepsiburada.com tarzı sitelerde var hatta aramadan bulabilirsen sitedede fotoğraflı açıklama vs. ile gösterilmişti.
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 28.08.2006 - 19:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

57_neron, kroktuğunu belli etme Çok gülüyorum .baktın yemedi topukla dostum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum ben öle yapıyorum

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
violinist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.08.2006 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

araştırın Googleden, konu ile gilgili ve 100m² civarınıza girmemesini sağlayan ve motorsikletinizin elektirik sistemine takılan köpeklere sinyal gönderen bir alet var. 2 yıldır kullanıyorum ve en korktuğum gece yolculuğunda bir köpeğe çarpma olasılığını teknolojik bir alet ile kullanıyorum. lütfen her MD bunu kullansın...
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 28.08.2006 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/ftopic-21867-0-days0-orderasc-sokit.html

Şaban,bu link Tamero'nun köpekler tarafından ısırılması ile ilgili topiğe ait.
Valla moralini bozmak için koymadım linki,orada bazı çözümler önerilmişti,belki işne yarar diye yani Çok gülüyorum
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
violinist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.08.2006 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

midland diye fransız bir telsiz firmasının ürettiği, yaymış olduğu dalga ve akımlarla köpeklerin kuyruğunu apışarasına kıstıran bir mamül. ebatı bir cep telefonu kadar. Benim motorsiklet üzerinde en korktuğum, bir köpeğin asfalta çıkması ya da kamyon lastik kaplamasının yola boşanması. İki unsur da baş sağlığı topiclerini meydana getiren tüm motorsikletçilerin korkulu rüyası...
jimmy_155
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: beylikdüzü/istanbul

MesajTarih: 28.08.2006 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KingExorcist demiş ki:
silah satan yerlerden biber gazı alabilirsin Dil çıkarıyorum ben aldım bi kere ed bi yere sıktım . baya feci yakıoo. yani benim ağzım burnum bütün deliklerim yandı. :P

yok artık daha neler Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim

e-5 ten evime doğru saptığımda gece bütün köpekler peşime takılırlar ve eskort olarak önümden giderler, aynı şekilde gece köpeğimi gezmeye çıkardığımda da eskortluk yapıyorlar. çeşitli hayvan sitelerinde de konusu geçmişti çokça ''gece köpeğimi gezdiremiyorum sokak köpekleri saldırıyor'' diye...onları biber gazıyla, sopayla ara gazıyla vs.. korkutamazsınız...yapacağın tek şey bi petshop a gitmek ve köpeklerin sevdiği krakerlerden almak (sandığınız kadar pahala değildir emin olun) ve sana doğru yaklaştıkların da durup burası çok önemli bir öbek şeklinde değil etrafa savurarak krakerleri onlara vermektir, öbek şeklinde olmaz çünkü bu defa aralarında kavga etmelerine yol açarsın...
bunu dene eğer işe yaramazsa her akşam eve seni ben bırakırım söz...

www.yenigitar.com
Başa dön
jimmy_155 Çevrimdışı jimmy_155 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
violinist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.08.2006 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jimmy_155 ;
nerdeyse fotoğrafı susurlukda ayran içtim de tadı damağımda kaldı durup sigara içtim diyecek bir yerde çektirdiğini söyleyeceksin, Aman dikkat sağ tarafında bir göl var başı boş köpekler hep o göl kenarında kurba yerler... : )))
Madd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gehenna

MesajTarih: 28.08.2006 - 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biber gazı da faydalıdır ama, en azından iki ayaklı köpeklere karşı bulundurmakta fayda var...
twister1990
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 28.08.2006 - 20:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

banada aynı olay oldu.gece vakti aniden önüme köpekler çıktı motor üzerindeyken.yavaşladım ve durdum.havlaya havlaya yaklaştı.baktım niyeti ciddi.ısıracak Gülümsüyorum
aragaz verdim ve çekildi.bende devam ettim yoluma.
KingExorcist
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Güzelbahçe/İzmir

MesajTarih: 28.08.2006 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Madd demiş ki:
Biber gazı da faydalıdır ama, en azından iki ayaklı köpeklere karşı bulundurmakta fayda var...

ben esas onlar için aldım da . şimdi bu topici görünce aklıma geldi. ee sonucta ısırılmaktan iyidir.

Kişisel Bi Mevzu...
Başa dön
KingExorcist Çevrimdışı KingExorcist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
violinist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.08.2006 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DUR, SEV, YÜRÜ... (köpeklerin takıldığı nokta dönen jantlardır) ha yine hırlayacaktır yürürken, ancak sevme okşama noktasın da, çekeceğin gazı hesap et. [viraj da köpek sevme.] konu bunlar değil, serbest bir yol da uzamış vaziyet de önünüze çıkacak ve sellektörsüz asfalt bölen köpekler... Lütfen gazı çekerken bunu göz önüne alın.
KingExorcist
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Güzelbahçe/İzmir

MesajTarih: 28.08.2006 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
bence tek çare silah :hıım :chu:

yok daha neler Öfkeliyim

Kişisel Bi Mevzu...
Başa dön
KingExorcist Çevrimdışı KingExorcist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Bluenight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::ÇORLU::...

MesajTarih: 28.08.2006 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, bu konuda seninle aynı fikirde olmadığımı belirtmek zorundayım.

Öncelikle toplumsal hayatımızda silah kullanımının ne denli üzücü sonuçlar doğurduğunu hepimiz biliyoruz.Burada söz konusu olan bir köpek dahi olsa, sonuçta o da bir can taşıyor!Ayrıca burası toplumsal kullanıma açık bir forum olduğuna göre, lütfen bu tür konulardaki öneri ve yorumlarımızda daha hassas davranalım.

Senin herşeye rağmen bu "tek çare silah" önerini bir şaka olarak algılamak istiyorum.Lütfen beni bu konuda yanıltma... Göz kırpıyorum

Başa dön
Bluenight Çevrimdışı Bluenight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rebel_punto
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.08.2006 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda titanda köpek yaklaşınca iyice açılmış eksozundan çıkan aragaz sesiyle ne kedi nede köpek kalıyordu ortalıkta Çok gülüyorum ama ybrden gelen sesi ben bile duymuyorum :efm mecburen abanıyorum kornaya ^1 ... Dene istersen işe yarıyor. Dil çıkarıyorum
Başa dön
rebel_punto Çevrimdışı rebel_punto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal