saat aksamin 9da fenerbahcenin gobeginde olan aptmanımda daha oncekı olaydaki hırsız yuzunden hayabusamı(immobilizer olmadıgından da hayada) satıp almıs oldugum gsxr 1000 ımın dıreksıyon kılıdını kırıp tam goturmek uzereyken komsumun hassasıyetı sayesınde emellerıne ulasamadan kacırdık.elımızde dıreksıyon kısmında buyuk bır kırıkla da olsa tek parca olarak kaldı.
1.si be emek hırsızı igrenc sahsıyetler bunun obur dunyası var
2.ise bir uzmanlık sorusu kaskolu motorum;direk servıse gotursemmi yada polıse rapor tutturup mu goturmem gerekır
" hırsız var " seklindeki basligini daha anlasilir bicimde degistirmek zorunda kaldim. Ama mesajini dort defa okudutan sonra ne demek istedigini anlayabildim. Biraz ozen gostersek Turkcemiz diyorum...
Gecmis olsun.
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 28.08.2006 - 20:03 Mesaj konusu:
ares, dostum geçmiş olsun.. Allahtan motorunu çalamamışlar adiler. Umarım birdaha böyle birşey başına gelmez.
Burada (Hollanda) olsan her zaman için polis raporu derim.
Sonuçta başarılıda olamasalar hırsızlık söz konusu. Sanırım sigorta sirketin doğal olarak hasarın nasıl olduğunu öğrenmek isteyecektir, yasal ve sağlam olan raporda polis raporurdur.
şunu unutmayın; T.C. de hiç bir sigorta şirketi, sigorta şirketleri anlaşmaları gereği çalıntı ve çalınmaya maaruz kalmış, motorsikletleri teminat altına almaz. olayın oluşumunun bir kaza nihayetin de olduğunu ispat ederseniz teminat altındaki motorsikletinizin 2918 sayılı kanunun ihlalini gerektirmiyorsa, illegal yollardan tanzim ettirmiş olduğunuz kaza tesbit tutanağı ile tanzim talebinizi dorulayabilir, ancak motorsikletlerin hiç birini hırsızlığa karşı teminat altına almamış sigorta şirketlerine karşı, kilit vs. yi tanzim talebi ile tazminat altına alamazsınız.... _________________ Dünyanyn 1 nolu delileri motorsiklet sürücüleridir... 2 ki?ilik oldu?undan, 2 nolu delileri de 1 nolu delinin arkasyna binenlerdir...
abi bu sorun bendede war 5000 ytl lik bi scooter alcam ve bunu nasıl koruyabilirim bende apartmanda oturuorum kapalı bi alan yok sokcak söle bi düsüncem war disk kilit we direksiyon kilidi alirim babama girise bi direk sabitletirim asma kilit ve krom zincirler motoru oraya baglarim nasıl mantıklımı
sayın MD üyeleri unutmayın ki "kilit dostadır" ve hiç bir sigorta şirketi motorsikletleri çalınmaya karşı teminat altına almamaktadır... Lütfen önlemlerinizi buna dair geliştirip teferruatlandırın...SİGORTA ŞİRKETLERİ HİÇ BİR MOTORSİKLETİ ÇALINMAYA KARŞI TEMİNAT ALTINA ALMAZ.... _________________ Dünyanyn 1 nolu delileri motorsiklet sürücüleridir... 2 ki?ilik oldu?undan, 2 nolu delileri de 1 nolu delinin arkasyna binenlerdir...
sevgilidostlarım,
ben motorumu aldıgımda kasko yaptırdım. ve kaskom da çalınmaya karşı da teminat bulunmaktadır. sigortacıya özellikle sordugumda bellibir silindir hacmi üstü için kasko çalımayı karşılıyor.
geçmiş olsun her zaman dediğim gibi krom zincir krom sürgülü kilitle bir yere bağlayın birde imkan varsa sensöre bağladığınız bir zil ile koruyabilirisniz _________________ elverengin@gmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız