Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motorumu calinmaktan kurtardim..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motorumu calinmaktan kurtardim..

Motorumu calinmaktan kurtardim..
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ares
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.08.2006 - 19:56    Mesaj konusu: Motorumu calinmaktan kurtardim.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saat aksamin 9da fenerbahcenin gobeginde olan aptmanımda daha oncekı olaydaki hırsız yuzunden hayabusamı(immobilizer olmadıgından da hayada) satıp almıs oldugum gsxr 1000 ımın dıreksıyon kılıdını kırıp tam goturmek uzereyken komsumun hassasıyetı sayesınde emellerıne ulasamadan kacırdık.elımızde dıreksıyon kısmında buyuk bır kırıkla da olsa tek parca olarak kaldı.
1.si be emek hırsızı igrenc sahsıyetler bunun obur dunyası var
2.ise bir uzmanlık sorusu Gülümsüyorum kaskolu motorum;direk servıse gotursemmi yada polıse rapor tutturup mu goturmem gerekır

kımsenın basına bole tatsız olayların gelmemesı dılegıyle....

---------------

Amin Ares,

" hırsız var Öfkeliyim " seklindeki basligini daha anlasilir bicimde degistirmek zorunda kaldim. Ama mesajini dort defa okudutan sonra ne demek istedigini anlayabildim. Biraz ozen gostersek Turkcemiz diyorum...
Gecmis olsun.

Evet, kasko icin polis raporu gerekir.

DD

Leery D.omineer D.ud+ML
Başa dön
ares Çevrimdışı ares Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 28.08.2006 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ares, dostum geçmiş olsun.. Allahtan motorunu çalamamışlar adiler. Umarım birdaha böyle birşey başına gelmez.

Burada (Hollanda) olsan her zaman için polis raporu derim.
Sonuçta başarılıda olamasalar hırsızlık söz konusu. Sanırım sigorta sirketin doğal olarak hasarın nasıl olduğunu öğrenmek isteyecektir, yasal ve sağlam olan raporda polis raporurdur.
Başa dön
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
violinist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.08.2006 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şunu unutmayın; T.C. de hiç bir sigorta şirketi, sigorta şirketleri anlaşmaları gereği çalıntı ve çalınmaya maaruz kalmış, motorsikletleri teminat altına almaz. olayın oluşumunun bir kaza nihayetin de olduğunu ispat ederseniz teminat altındaki motorsikletinizin 2918 sayılı kanunun ihlalini gerektirmiyorsa, illegal yollardan tanzim ettirmiş olduğunuz kaza tesbit tutanağı ile tanzim talebinizi dorulayabilir, ancak motorsikletlerin hiç birini hırsızlığa karşı teminat altına almamış sigorta şirketlerine karşı, kilit vs. yi tanzim talebi ile tazminat altına alamazsınız....
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 28.08.2006 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Evet, kasko icin polis raporu gerekir.

geçmiş olsun dosrum böyleleri çoğaldı.artık bi dur deme zamanı geldi bu şer*f*izlere
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cceennkk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-tuzla

MesajTarih: 28.08.2006 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bu sorun bendede war 5000 ytl lik bi scooter alcam ve bunu nasıl koruyabilirim bende apartmanda oturuorum kapalı bi alan yok sokcak söle bi düsüncem war disk kilit we direksiyon kilidi alirim babama girise bi direk sabitletirim asma kilit ve krom zincirler motoru oraya baglarim nasıl mantıklımı ?
Başa dön
cceennkk Çevrimdışı cceennkk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
violinist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.08.2006 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sayın MD üyeleri unutmayın ki "kilit dostadır" ve hiç bir sigorta şirketi motorsikletleri çalınmaya karşı teminat altına almamaktadır... Lütfen önlemlerinizi buna dair geliştirip teferruatlandırın...SİGORTA ŞİRKETLERİ HİÇ BİR MOTORSİKLETİ ÇALINMAYA KARŞI TEMİNAT ALTINA ALMAZ....
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 28.08.2006 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaskonda bellıdır ant. sartları polıs raporu tuttur kaskona basvur gecmıs olsun...
armyy şimdi Çevrimiçi armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
dante35
Üye
Üye

MesajTarih: 28.08.2006 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgilidostlarım,
ben motorumu aldıgımda kasko yaptırdım. ve kaskom da çalınmaya karşı da teminat bulunmaktadır. sigortacıya özellikle sordugumda bellibir silindir hacmi üstü için kasko çalımayı karşılıyor.

bilgiiniz olsun
Başa dön
dante35 Çevrimdışı dante35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
north
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-bebek

MesajTarih: 28.08.2006 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla buyuk gecmıs olsun.şanslıymıssın.aynı sorunu herkes yasıo bı cozum lazım ama ne herkesde garaj yok
Başa dön
north Çevrimdışı north Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
belo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/kar?yyaka

MesajTarih: 28.08.2006 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun her zaman dediğim gibi krom zincir krom sürgülü kilitle bir yere bağlayın birde imkan varsa sensöre bağladığınız bir zil ile koruyabilirisniz
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 28.08.2006 - 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

polise rapor tuttur kasko için bu arada ZXRosman hollandanın neresindensin??ben oss tanımda Çok gülüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vahsikedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.08.2006 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çoook geçmiş olsun.Duyarlı komşunuza da buradan alkışş Alkışlıyorum Alkışlıyorum
biker_omer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.08.2006 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmişş olsunn kardeşşş Gülümsüyorum
allah hırsızlara fırsatt vermesinn Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
biker_omer Çevrimdışı biker_omer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CyriC
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Karşıyaka - İzmir

MesajTarih: 28.08.2006 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla bravo hırsızları yakalmışsınız Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
En azından motoru çalamamışlar. Ben olsam o komşuyu yarın akşam rakı+balığa götürürüm Dil çıkarıyorum
Başa dön
CyriC Çevrimdışı CyriC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
scream20
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.08.2006 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ares, geçmiş olsun daha öncede yanlış hatırlamıyorsam senin busanın beyni çalmışlardı değilmi?

paranyn ne önemi var önemli olan miktary
Başa dön
scream20 Çevrimdışı scream20 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal