Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ücretsiz sürüş eğitimi herkesi bekliyoruz.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ücretsiz sürüş eğitimi herkesi bekliyoruz.

ücretsiz sürüş eğitimi herkesi bekliyoruz.

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kont88
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara&Merzifon

MesajTarih: 28.08.2006 - 20:15    Mesaj konusu: ücretsiz sürüş eğitimi herkesi bekliyoruz. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BURSA'DA OLAN VE OLMAYAN TÜM MOTOSİKLET SEVERLERİ BEKLİYORUZ

YERELGÜNDEM21 MOTOSİKLETLİ ÇALIŞMA GRUBU OLUŞTURULDU

Bursa'da motosiklete gönül vermiş kişilerin oluşturduğu, zamanla yeni üyelerin katılımıyla büyüyerek gelişmesi amaçlanan, motosiklet severlerin birbirleriyle tanışabileceği ve bilgilerini kamuoyu ile paylaşabileceği bir çalışma grubudur. Başlangıçta en temel görevi ‘’Motosiklet Bilinci’’nin geliştirilmesi ile trafikte can kaybının önlenmesi amaçlanmaktadır.

Bilinçli Motosiklet Kullanımı İçin Yeni Bir Başlangıç

Bursa Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem 21 çatısı altında kurulan Motosikletli Çalışma Grubu bilinçli motosiklet kullanımı için kolları sıvadı.

Türkiye'de 2006 yılı içerisinde motosiklet kullanımının katlanarak artması beraberinde yeni oluşumlara ve sorumluluklara sahne olmaktadır. Trafiğe yoğun bir şekilde giren yeni motosiklet kullanıcıları, bilinçsiz kullanım neticesinde ölümlere ve yaralanmalara varan motosiklet kazalarının artmasına neden olmuştur.

Sürücülerin bu kazaları ;

1) Motosiklet hakkında yeterli bilgiye sahip olmaması

2) Sürücünün güvenliği için koruyucu aparatlarını kullanmaması,

3) Trafik kural ve kanunlarına uygun sürüş yapmaması,

4) Yol şartları’nın uygunsuzluğu ,

gibi sebeplerden dolayı, riskli kullanım ile mal ve canlarına zarar vermektedirler.

Motosikletli Çalışma Grubu bilinçli motosiklet kullanımını aşılamak için;

1) Motosiklet kullanım teknikleri

2) Güvenli sürüş teknikleri

3) Sürücülerin korunma yöntemleri

4) Trafik kuralları ve yönetmeliklerine uygun kullanım

5) Motosiklet satıcılarının eğitimi ,

6) Kamuoyunda oluşmuş olan kötü motosiklet imajının, örnek motosiklet sürücüleri ile ortadan kaldırılmasını sağlamak,

hakkında motosiklet kullanıcılarını bilinçlendirme amaçlı çalışmalara başlamıştır.

Tüm motosiklet kullanıcıları, eğitimsiz ve bilinçsiz kullanıcıların oluşturdukları tablodan rahatsız olmaktadır. Bu tablonun ortaya çıkması ve halkımızın motosikletlere olan bakış açısının bu kullanıcılar tarafından kötü bir izlenim oluşturmasını engellemek için kurulan Motosikletli Çalışma Grubu, küçük bir kitle de olsa, büyüyen bu sektörde yeni kullanıcılara bilinç aşılamak ve motosiklet kullanımının ayrıcalığının aynı zamanda bazı sorumluluklar getirdiğini insanların görmesini sağlaması amacındadır. Ayrıca bu grup zamanla katılımın artmasıyla Bursa'nın kültürel ve sosyal değerlerine sahip çıkmak adına da çalışmalar yapacaktır.
kont88 Çevrimdışı kont88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.08.2006 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BURSA yi,motosikletli calisma gurubunu kutluyor ve calismalarinda basarilar diliyoruz.
cok faydali bir girisim.ancak bu konunun ,bu sekilde birkac saatlik solo bir konusma ile sinirli olmasi,cok iyi bir baslangic olmasina ragmen,YETERLI OLMAYACAKTIR.
yetkililerin bu guzel girisimi,tipki honda nin uyguladigi ve 2 tam gun suren guvenli surus egitimleri ile devam ettirmesinin olagan ustu yararina inaniyoruz.
sevgilerle
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mikrop
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.08.2006 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzelş ve yerinde bir davranış kutluyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Bursa'lı deliler kaçırmayın Dil çıkarıyorum
taylamon
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 30.08.2006 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla bursada olsam kesin kaçırmazdım.Düzenleyen arkadaşların emeğine sağlık diyorum.
Başa dön
taylamon Çevrimdışı taylamon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nopy
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 30.08.2006 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bursalı olarak üzerime dusenı yapacağım. Mutlak ordayım . Paylasım icın sagol. Haberim yoktu. Üstelik ehliyetımde. Dil çıkarıyorum
Başa dön
nopy Çevrimdışı nopy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ybasaran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.08.2006 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Al işte bak yine izmirde yok bişe Üzgünüm gerçi gelse bile benim motorla oraya çıkmaya utanırım ya neyse Çok gülüyorum ilerde ben güzel bi mtor alıyım o zman bursada değil ankarada olsa yine giderim...saygılar... Alkışlıyorum

Yaptığım Trükiye Turu için Tıkıldayın...
Başa dön
ybasaran Çevrimdışı ybasaran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
alestevardiya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul-Kozyatagi

MesajTarih: 31.08.2006 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler Bursaa... Egtimden sonra da fotograf ve bilgileri paylasırsanız seviniriz... Dil çıkarıyorum
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.08.2006 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrıkler cok iyi dusunulmus guzel bır olay
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cceennkk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-tuzla

MesajTarih: 31.08.2006 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrik ediorum çok duyarlı bi davranış inş katılım çok olur Alkışlıyorum
Başa dön
cceennkk Çevrimdışı cceennkk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HOSMAN
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 31.08.2006 - 23:10    Mesaj konusu: endurotürkiye Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heyocan demiş ki:
BURSA yi,motosikletli calisma gurubunu kutluyor ve calismalarinda basarilar diliyoruz.
cok faydali bir girisim.ancak bu konunun ,bu sekilde birkac saatlik solo bir konusma ile sinirli olmasi,cok iyi bir baslangic olmasina ragmen,YETERLI OLMAYACAKTIR.
yetkililerin bu guzel girisimi,tipki honda nin uyguladigi ve 2 tam gun suren guvenli surus egitimleri ile devam ettirmesinin olagan ustu yararina inaniyoruz.
sevgilerle

BU HENUZ BASLANGIÇ;MOTOSIKLET SURUCULERINI BILINCLENDIRMEK AMACIYLA INANILMAZ BI EMEK VE CALISMA YAPAN BI GRUP UMUYORUMKI HERKESE ORNEK OLUR VE EN KISA SUREDE TURKIYE GENELINDE YAYGINLASIR COK GUZEL BI AMAC ICIN YOLA CIKMIS ARKADASLARIMIZ EL ILANLARI AFISLER UCRETSIZ EGITIM HUSEYIN DILEK ve EMEK VEREN TUM ARKADASLARINI CANI GONULDEN TEBRIK EDIYORUM SONUNA KADAR YANINIZDAYIM BU GRUBU DAHA YAKINDAN TAKIP EDEBILMEK ICIN SITELERINI www.enduroturkiye.com ZIYARET ETMENIZI TAVSIYE EDERIM.ÖZELLİKLEDE DÜZ TEKER BEYİN YAZILARINI MUTLAKA TAKİP EDİN...

(SİTEDEKİ DÜZ TEKER ADLI KİŞİ'DEN ALINTI)

YEREL GÜNDEM 21 MOTOSİKLETLİ ÇALIŞMA GRUBU

GÜNÜMÜZ DÜNYASIN DA EN ÖNEMLİ ŞEY : ZAMANDIR

BİR KAÇ GÖNÜLLÜ BİR ARAYA GELMİŞ VE YAŞADIKLARI TOPLUMA KARŞI SORUMLULUK HİSSETMİŞLER VE TÜM KİŞSEL ÇIKARLARINI BİR KENARA BIRAKARAK MOTOSİKLET İÇİN BİR ŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR.EVET İŞE EĞİTİMLE BAŞLAMIŞLAR .ÜCRETSİZ BİR; TEORİK MOTOSİKLET SÜRÜŞ EĞİTİMİ

BU DELİ ARKADAŞLARA !!!!( TERSTEKERE GÖRE) BEN BAŞARILAR DİLİYORUM.NEDENMİ ONLAR EN ÖNEMLİ VE GERİYE KOYULMASI İMKANSIZ KAYNAKLARINI BU İŞ İÇİN HARCIYORLAR, ZAMANLARINI

BU EĞİTİM ORGANİZASYONU SADECE BİR KİŞİNİN ÇABASI DEĞİL, BİR ÇOK GİZLİ KAHRAMANIN DESTEĞİ İLE OLUYOR.İKİ TEKERE GÖNÜL VERMİŞ İNSANLAR OLARAK BU İNSANLARA DESTEK OLMAK VEYA OLMAMAK SİZİN ELİNİZDE , SİZDE O ÇATI ALTIN DA HER TÜRLÜ ÇALIŞMAYA GÖNÜLLÜ OLARAK KATILABİLİRSİNİZ.YEREL GÜNDEM 21 TAMAMEN BİR GÖNÜLLÜ ÇALIŞMA ALANIDIR.ORALARI SİYASİ OLARAK GÖRMEK YANLIŞTIR,ÇÜNKÜ SİZ ORDA ÇALIŞMA GRUPLARI OLUŞTURUR ÇALIŞIRSINIZ AMA SİYASİ SEÇİMLERLE DEĞİŞMEZSİNİZ.

BU ARKADAŞLARIN YAPTIKLARINI ANLAYAMAYAN VE ALGILAMAKTA ZORLUK ÇEKENLERE DE YARDIMCI OLMAK LAZIM !! NASILMI ; ONLARA HAYATLARIN DA KARŞILIKSIZ SEVMEK NE DEMEK DİYE SORMAK LAZIM !!

BU ADAMLAR MOTOSİKLET SATMIYOR , BU ADAMLAR MOTOSİKLET EĞİTİMİNİ PARAYLA VERMİYOR, BU ADAMLAR KASK SATMIYOR, KIYAFET SATMIYOR ,BU ADAMLAR ÜCRETSİZ BİR EĞİTİM İÇİN CEPLERİNDEN PARA , ZAMAN VE NUFUS KULLANIYORLAR TABİKİ GÜNÜMÜZ TÜRKİYESİNDE BUNU ANLAMAK İÇİN ÖNCE BAZI DEĞERLERE SAHİP OLMAK LAZIM !!! SAHİPMİYİZ ? EVET SAHİBİZ VE BU GİZLİ KAHRAMANLARI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM.

MOTOSİKLET ÜSTÜNDE DURABİLMEK İÇİN DESTEĞE İHTİYAÇ VARDIR. BU DESTEK EĞİTİM , BİLİNÇ VE DOSTLUKTUR.

İNŞALLAH DELİLERİN ( TERSTEKER E GÖRE ) SAYISI ARTAR DA .GAZETELERDE MOTOSİKLET KAZALARIN DA ÖLEN İNSANLARIN ARKASINDAN '' iki serseri gebermiş banane '' DİYENLERİN SAYISIN DA AZALMA OLUR.

SAYGILAR ,
DÜZ TEKER

(KASKIMIZ TAKILI ,FARIMIZ AÇIK ,YOLUMUZ UZUUUUUUUUUUN OLSUN )

''ŞEHİT OLMAYA EVET , MOTOSİKLET KAZASINA HAYIR ''
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal