Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Eco 17 ve Freewing buluşması (fotolar)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Eco 17 ve Freewing buluşması (fotolar)

Eco 17 ve Freewing buluşması (fotolar)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 29.08.2006 - 10:27    Mesaj konusu: Eco 17 ve Freewing buluşması (fotolar) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi kardeş nihayet bir araya geldik,Eco 17'nin (solda) İzmir'den sevgili Hakan Dinçer'den getirdiği md t-shirtlerimizi keyifle giydik.T-shirt ve anahtarlık için Hakan Dinçer'e ve Eco 17'ye teşekkürler.

arkadan da detaylı bir poz

sahilde tatlı bir sohbet

md t-shirt'ümü önümüzdeki 1500-2000 yıl boyunca çıkarmayı düşünmüyorum Gülümsüyorum

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Ersin-45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA - KONYA

MesajTarih: 29.08.2006 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ti-shortünüz hayırlı olsun, güle güle giyin, hiç çıkarmayın. Çok gülüyorum
Ersin-45 Çevrimdışı Ersin-45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
north
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-bebek

MesajTarih: 29.08.2006 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

t-shirt we anahtarlıklar hayırlı olsun gule gule kullanın.buyuk bulusma olmus
Başa dön
north Çevrimdışı north Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bilecikli_rafet
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: bilecik

MesajTarih: 29.08.2006 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba eco 17 ben bilecikten bir hasta aynı zamanda bu sıteye üyeyim ya bicim bana tişört falan gönderme imkanınız yokmu kargoyla falan üyeyimm ya bi tane göndersenız bende burda reklamını yapsam daha ıyı olmazmı cevapı msnıme atarsanız sevinirim beklıorum .. kawasakici_cocuk@hotmail.com acele cevap atınn lütfenn
Başa dön
bilecikli_rafet Çevrimdışı bilecikli_rafet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
twister1990
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 29.08.2006 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

md t-shirt iniz hayırlı olsun.abi kardeş güzel bir buluşma olmuş Göz kırpıyorum
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.08.2006 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ersin-45 demiş ki:
Ti-shortünüz hayırlı olsun, güle güle giyin, hiç çıkarmayın. Çok gülüyorum

Dil çıkarıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 29.08.2006 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilecikli_rafet, Gülümsüyorum ben yani topici açan freewing(fotoda sağda olan)eco 17 solda,t-shirt gönderme imkanım maalesef yok üzgünüm Üzgünüm ,Eco 17 İzmir'de Hakan Dinçer'i ziyarete gittiğinde bizzat kendisinden almış.Konu ile ilgili topic arattırırsan sanırım bir sonuç alabilirsin.Sevgiler.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 31.08.2006 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eco 17 abim ile bizde akçayda görüştük ayaküstü oldu ama yinede güzeldi tekrar bekliyoruz Dil çıkarıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 31.08.2006 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güle güle giyin. üstünüzde eskisin.
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bilecikli_rafet
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: bilecik

MesajTarih: 06.09.2006 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi tişörtü bana cok gördünüz be eco 17 abi öle olsunn motordan düştüğünüz zaman benı hatırlayın sebebi benımdır yalvardım o kadar ama yıne göndermedınız
Başa dön
bilecikli_rafet Çevrimdışı bilecikli_rafet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ac-dc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/urla

MesajTarih: 06.09.2006 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakışmış valla!güle güle kullanın Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
ac-dc şimdi Çevrimiçi ac-dc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
saqaryali
Üye
Üye

MesajTarih: 06.09.2006 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel tasarım tişörtler bendede var sakaryada gururla giyiyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
saqaryali Çevrimdışı saqaryali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tam35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: stuttgart

MesajTarih: 06.09.2006 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilecikli_rafet demiş ki:
bi tişörtü bana cok gördünüz be eco 17 abi öle olsunn motordan düştüğünüz zaman benı hatırlayın sebebi benımdır yalvardım o kadar ama yıne göndermedınız

ya kocum hakan dincer email at ,sana bir tane göndersin.

izine geldigimde ben öderim. ok mi?
stuttgart
Başa dön
tam35 Çevrimdışı tam35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 07.09.2006 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bilecikli_rafet, tövbe tövbee,t-shirt'ü benden istedin topici açan benim,yahu bu kadar masum bir topic de bile illa arıza çıkıyor,yeni üye olduğundan böyle davrandığını tahmin ediyorum,insan bir t-shirt için beddua eder mi?İmkanımız olsa elbette göndeririz,ama daha önceki cevabımda da üzgün olduğumu yazmıştım,bu mesajı pm den gönderecektim,vazgeçtim.MD ailesinin yazılı olmayan kuralları da vardır :sevgi,saygı,nezaket,abilik, kardeşlik,dayanışma vs.vs.Aaaa ama lütfen :!:

Başa dön
ismlcrpc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR GÖNEN

MesajTarih: 07.09.2006 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilecikli_rafet, efendi senin gibi her yeni üyeye t-shirt verecek olunsa dikkatini çekerim şu an itibariyle 30.350 MD t-shirt ü olurdu burada maliyetini hesaplamaya falan gerek yok heralde çok isteyen parayı verir düdüğüde çalar t-shirt üde alır...
Ayrıca MD nin reklama falan ihtiyacı yok

Alıntı:

motordan düştüğünüz zaman benı hatırlayın sebebi benımdır

böyle şeyler söyleyipte bir daha böyle güzel insanların canını sıkma topiclerini de çorbaya çevirme :nono:
bu sözlerinden dolayı freewing, ve eco 17 den özür dilemeni bekliyorum ve tüm MD olarak bekliyoruz.

Başa dön
ismlcrpc Çevrimdışı ismlcrpc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.36 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal