Abi kardeş nihayet bir araya geldik,Eco 17'nin (solda) İzmir'den sevgili Hakan Dinçer'den getirdiği md t-shirtlerimizi keyifle giydik.T-shirt ve anahtarlık için Hakan Dinçer'e ve Eco 17'ye teşekkürler.
arkadan da detaylı bir poz
sahilde tatlı bir sohbet
md t-shirt'ümü önümüzdeki 1500-2000 yıl boyunca çıkarmayı düşünmüyorum _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
merhaba eco 17 ben bilecikten bir hasta aynı zamanda bu sıteye üyeyim ya bicim bana tişört falan gönderme imkanınız yokmu kargoyla falan üyeyimm ya bi tane göndersenız bende burda reklamını yapsam daha ıyı olmazmı cevapı msnıme atarsanız sevinirim beklıorum .. kawasakici_cocuk@hotmail.com acele cevap atınn lütfenn
Tarih: 29.08.2006 - 12:31 Mesaj konusu:
md t-shirt iniz hayırlı olsun.abi kardeş güzel bir buluşma olmuş _________________ Küçük hırsızlıklar el feneriyle;büyük yolsuzluklar deniz feneriyle yapılır...
bilecikli_rafet, ben yani topici açan freewing(fotoda sağda olan)eco 17 solda,t-shirt gönderme imkanım maalesef yok üzgünüm ,Eco 17 İzmir'de Hakan Dinçer'i ziyarete gittiğinde bizzat kendisinden almış.Konu ile ilgili topic arattırırsan sanırım bir sonuç alabilirsin.Sevgiler. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Kayıt: Aug 27, 2005 Mesajlar: 3046 Nereden: Balıkesir/Akçay
Tarih: 31.08.2006 - 15:09 Mesaj konusu:
eco 17 abim ile bizde akçayda görüştük ayaküstü oldu ama yinede güzeldi tekrar bekliyoruz _________________ ––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
bi tişörtü bana cok gördünüz be eco 17 abi öle olsunn motordan düştüğünüz zaman benı hatırlayın sebebi benımdır yalvardım o kadar ama yıne göndermedınız
Tarih: 06.09.2006 - 21:37 Mesaj konusu:
bilecikli_rafet demiş ki:
bi tişörtü bana cok gördünüz be eco 17 abi öle olsunn motordan düştüğünüz zaman benı hatırlayın sebebi benımdır yalvardım o kadar ama yıne göndermedınız
ya kocum hakan dincer email at ,sana bir tane göndersin.
izine geldigimde ben öderim. ok mi? _________________ ABRH-
01-01-1954
tam35
stuttgart
bilecikli_rafet, tövbe tövbee,t-shirt'ü benden istedin topici açan benim,yahu bu kadar masum bir topic de bile illa arıza çıkıyor,yeni üye olduğundan böyle davrandığını tahmin ediyorum,insan bir t-shirt için beddua eder mi?İmkanımız olsa elbette göndeririz,ama daha önceki cevabımda da üzgün olduğumu yazmıştım,bu mesajı pm den gönderecektim,vazgeçtim.MD ailesinin yazılı olmayan kuralları da vardır :sevgi,saygı,nezaket,abilik, kardeşlik,dayanışma vs.vs.Aaaa ama lütfen :!: _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Kayıt: Mar 06, 2006 Mesajlar: 457 Nereden: BALIKESiR GÖNEN
Tarih: 07.09.2006 - 19:58 Mesaj konusu:
bilecikli_rafet, efendi senin gibi her yeni üyeye t-shirt verecek olunsa dikkatini çekerim şu an itibariyle 30.350 MD t-shirt ü olurdu burada maliyetini hesaplamaya falan gerek yok heralde çok isteyen parayı verir düdüğüde çalar t-shirt üde alır...
Ayrıca MD nin reklama falan ihtiyacı yok
Alıntı:
motordan düştüğünüz zaman benı hatırlayın sebebi benımdır
böyle şeyler söyleyipte bir daha böyle güzel insanların canını sıkma topiclerini de çorbaya çevirme :nono:
bu sözlerinden dolayı freewing, ve eco 17 den özür dilemeni bekliyorum ve tüm MD olarak bekliyoruz. _________________ "ATIN iYiSiNE DORU YiĞiDiN iYiSiNE DELi DERLER."
ismlcrpc@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız