Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Zorunlu Köy yolları deneyimi...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Zorunlu Köy yolları deneyimi...

Zorunlu Köy yolları deneyimi...

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
entellektuel
Üye
Üye

MesajTarih: 29.08.2006 - 14:55    Mesaj konusu: Zorunlu Köy yolları deneyimi... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçtiğimiz Pazar günü Tarsus'tan Adanaya yola çıktım. Arkamda Eşim oturuyordu. Adana yoluna girerken baktım lüks bir araba kenarda duruyor... Aha radar dedim ilerde kontrol var herhalde dedim... evet bingo! Trafik kukaları koymuş yolu daraltmış... Beklemede... Hanım heyecanlandı... eee işin ucunda 600 ytl ceza var... Bende yusufladım ama hiç renk vermeden, Yavaşladım ve kaskın içinden trafikçilere gülücük atarak sakin ve yavaşça ilerledim... Ellemediler... geçtik... Derken biraz daha ilerde ikinci ekip yine aynı teknikle gülücükler saçarak selam vererek geçiş faslı nihayet Adanaya vardık... Eee dedim tam koruma kasklar filan normal...Hızda yasal ... Oturduk bir çay içtik sonra Vurduk motoru karataş yoluna... Gayet neşeli gidiyoruz yazlığa doğru.. Aha o ne? Jandarma kontrol... Bende ayni gülücükle yavaşça ilerlerken Sağa çek dediler... Bende sinyal verip sağa çektim... Sakin bir şekilde kaskı çıkardım. Buyrun dedim... Ruhsatınız varmı dediler var aha dedim.. ehliyet ? ???? Şey Teşebbüs halindeyim alacağım aha sınava giriş belgesi... Adamlar tamam filan ikna olacaklar
komutan: olmaz kardeşim... Ehliyetin yoksa binmeyeceksin...
ben : iyide Annemize ilaç geti...
Jan: olmaz... Ya işlem yaparım gidersin...
Ben : ya da ...
Jan: Geri döneceksin...
Ben: ama Karataş'a az kaldı....
Jan: Dolmuşa bin öyle gel...
Ben: Ama benim motorum var...
Jan: Git evine koy Bin dolmuşa Ehliyetini al kardeşim öyle bin...
Benim Hanım: ya ne olur İdare etseniz...
Jan: İdare ediyoruz işte işlem yapmıyoruz...
Tabii biz gerisin geri Adana yoluna döndük... Neyse ben inat ettim karataş'a gitmeye köy yolundan ileri çıkar gideriz diyerek vurduk köy yoluna....
Git git yol bitmiyor... Neyse dereden balık tutanlara sorduk.... onların tarifiyle bir yere gittik... Yol çakıl mıcır taş toprak ne ararsan var... Zar zor ilerlerken bir çobana sorduk
Ben: Aga bu yol nereye çıkar?
Çoban: Vallaha ben bilmiyem...
Ben: ?????
Hanım ? Nasıl bilmezsin ya...
Çoban : Ben bu yoldan ileri hiç gitmemişem....
Ben : Tamam biz gideriz bakarız ... Bin motora.....
Çoban binmeye yeltendi...
Ben : Sen değil eşime söyledim...
ilerledik... Bir başka köye geldik bu üçünçü köy.. Hanımda yan taraftaki dereden korkmuş sola yatıyor... Bende bir yandan mıcır bir yandan çakıl... Kum ne kadar olumsuzluk varsa tüm duyularımla pür dikkat dengeyi korumaya çalışıyorum... Tabii ben de yusuf yusuf...
Neyse asfalta benzeyen bir yola geldik... Bir traktörü durdurup sorduk oda bir yol tarif etti ... ilerle ilerle yol bitmiyor.... Bu arada toza bulanmış bir motor ve iki insan düşünün... Nihayet ana yol karşımızda... Kara görmüş gibi yol yol yol diyerek atıldık... Evet gerçekten de yoldu....
Neyse biraz ilerledik bir bakkalda mola verdik... 1,5 saat gezip durmuşuz öğlen sıcağında... İçimden Jandarmaya saygılarımı iletiyorum... Bakkal bize bakıyor kim bu iki yaratık diye...
Ben: Merak etmeyin biz insanız... Biraz tozlanmışız keh küh... İki soda şey edecektim... Soğuk olsun...
Motordan inip kendimizi sandalyelere zor attık...
Bakkal : Yolculuk nerden ?
Ben : Çok uzaktan...
Bakkal: Belli belli ama bu plaka Adana...
Ben : Ya evet Adana Köylerini dolaşalım dedikte...
Bakkal: eee Karataş'a gitseydiniz ya...
Ben : Gitmeye çalışıyorum zaten...
Bakkal: ohooo sen yolu uzatmışın... Karataş 10 Dakikalık yol...
Ben : yaa doğru öyle ama...
Bakkal: eee Jandarma ilerde kontrol yapıyordu benim oğlanıda bırakmamış ben Adana ya gidiyom baba diye aradı beni cepten...
Ben : Yaa bende aynı işte... Belki senin oğlanda dener köy yolunu...
Bakkal: Bizimki fazla okumamış kafası senin gibi çalışmaz...
Neyse Karataş'a yollandık ve zafeer Karataştayız... Eve gittik soyunup duş aldık... Motor toz toprak... Eh hadi dolaşalım diye çıktık yola sahilden tırmandık yukarı o ne ?
Bizi çeviren Jandarma ekibi karşımıza çıktı.... Öndeki bizi gönderen hayretle... Arkadaki uyumlu olan El salladı geçtiler...
Sabahta ... işe Adana'ya giderken yine jandarma... Ve geçtik çünkü bir araba ile meşguldüler...
Şimdi Kursu arıyorum... Ehliyet sınavını öne möne alsınlar diye...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
alp2006
Üye
Üye

Nereden: bursainegöl

MesajTarih: 29.08.2006 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ucuz yırmışın ama olan yine size olmuş geçmiş olsun sınavda başarılar.bu arada motor ne marka? :!: :!: :!:
Başa dön
alp2006 Çevrimdışı alp2006 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Rauf_ant
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 29.08.2006 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi valla zormuş işin birşeyi çok merak ettim motorun markası ne??
Başa dön
Rauf_ant Çevrimdışı Rauf_ant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
naked
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankaraaaa

MesajTarih: 29.08.2006 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bune yaw film gibi olmuş, bu arada hakkaten motorunun markası ne? Merak ettim hangi motorla o yolda gittiğini? Çok gülüyorum
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.08.2006 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rauf_ant, motoru markasıs herhalde Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ozgur_Ruh
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa / Orhangazi

MesajTarih: 29.08.2006 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işe bak yazı boyunca acep bu motor ne ola diye bekledim. Tam sorarım şimdi diyordumki herkesin aklında aynı soru belirmiş Gülümsüyorum
yorduğuna göre Enduro yada kross olamaz. Umarı scooter demezsin. o zaman cidden "helal olsun" kelamının muhatabı olursun Gülümsüyorum
Başa dön
Ozgur_Ruh Çevrimdışı Ozgur_Ruh Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 29.08.2006 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakkaten film gibi olmuş bende geçenlerde zorunlu başıma geldi allah tekrarlatmasın Dil çıkarıyorum
doblocu38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERY

MesajTarih: 29.08.2006 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Entellektuel kardeş iyi bir maceraa yaşamışsınız eşinizle.geçmiş olsun ucuz yırtmışsınız.İleride torunlara anlatacak iyi bir anınız olmuş Çok gülüyorum
Başa dön
doblocu38 Çevrimdışı doblocu38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kapadokya
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.08.2006 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili entellektuel,

Bu sitede ehliyet konusunda sık sık anlatılan öykülerin bir benzeri de, sizin başınızdan geçmiş.

Bence, ehliyet alma kararınıza böyle bir olayın neden olması sevindirici.
Allah korusun,ehliyet alma kararınızı, bir kaza hikayesi sonrası almış olmanız daha kötü olurdu.

Sağlıcakla kalınız..
Başa dön
kapadokya Çevrimdışı kapadokya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.08.2006 - 07:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun markası ne bende merak ettim ?
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 30.08.2006 - 08:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Film gibi olmuş gerçekten anlatım çok iyi Dil çıkarıyorum Ama motorun markası bir sır gibi öğrensen fena olmaz meraktayız ?

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cceennkk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-tuzla

MesajTarih: 30.08.2006 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wayy bee film gibi yazıydı anını bizle paylaştığın için teşekkürler
Başa dön
cceennkk Çevrimdışı cceennkk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ikibira
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 30.08.2006 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun biraderim de, bi zahmet ehliyet alsan iyi olmaz mı? ehliyetsiz kullanmak 600 lira. ayrıca ruhsat sahibi ehliyetsizse (ki senin durum böyle) mahkemeye çıkıyorsun. bir ton hadise yani. geçen izmirde iki baltayı yakalanmışken görmüştüm de ordan öğrendim. polis adamı mahkemeye şutladı direk, acımadı..
ikibira Çevrimdışı ikibira Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
rebel_punto
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.08.2006 - 09:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sen yine Jandarmaya dua et ( beddua değil haaa) ya bırakmayıp 600ytl ceza kesip ehliyetsiz araç kullanmaktan birde mahkemeye sevk etseydi Adana adliyesinin tozlu yollarını aşındırırdın artık.
Başa dön
rebel_punto Çevrimdışı rebel_punto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
entellektuel
Üye
Üye

MesajTarih: 05.09.2006 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar Motorumun Mankası Mondial Zat... Bu arada ben zaten 33 yıldır motor kullanıyorum. Ama ancak ehliyet almaya zaman bulabildim...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal