Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - işte 4 zamanlı derbi gpr 125 (2007)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

işte 4 zamanlı derbi gpr 125 (2007)

işte 4 zamanlı derbi gpr 125 (2007)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
yavuzzz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 29.08.2006 - 19:08    Mesaj konusu: işte 4 zamanlı derbi gpr 125 (2007) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar turkıyeye gelırse cbr den vazgecip bunu albilirim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
rockmoto
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 29.08.2006 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewet abi sana katılıyorum süper moto Dil çıkarıyorum
Başa dön
rockmoto Çevrimdışı rockmoto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
doblocu38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERY

MesajTarih: 29.08.2006 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanki 1000lik gib duruyor Çok gülüyorum
Başa dön
doblocu38 Çevrimdışı doblocu38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aracnobia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 29.08.2006 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper motorda acaba fiyatı ne olucak
rockmoto
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 29.08.2006 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

acaba fiyatı ne olucak

abi sana katılıyorum gerçekten tahminen fiyat ne olur ?
Başa dön
rockmoto Çevrimdışı rockmoto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Ozgur_Ruh
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa / Orhangazi

MesajTarih: 29.08.2006 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tasarımcıları iyi iş çıkarmışlar
Başa dön
Ozgur_Ruh Çevrimdışı Ozgur_Ruh Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 29.08.2006 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanki 1000 lik gibi duruyor modeli cok güzel fiyatı nedir acaba ?
Başa dön
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yavuzzz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 29.08.2006 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi insalah fiyat iyi olur cok aklıma yattı bu benim 7 000 ytl ye kadar alırım cbr bilr 5 000 olmus :hıım hem hyosung gt 250r 8 250 idi valla insaLLAH GEİLR Alkışlıyorum
north
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-bebek

MesajTarih: 29.08.2006 - 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bu motoru turkıyede war dıye bılıyordm.ama cıdden super motor cok keskın hatları war ınsana gel kokle dıo Dil çıkarıyorum
Başa dön
north Çevrimdışı north Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yavuzzz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 29.08.2006 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BENCE GELECEK MBEN DE ONU ALACAM BURAYA YAZIYOM---------------------- YAZDIM Çok gülüyorum

Son Mesajdan 22 dakika sonra eklendi:

ARKADASLAR :!: www.moto-station.com dan aldıgım resim ustunde aynen soyle yazıyor ; derbi GPR 125 4 temps

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

sitede derbi nin diger 2007 modeller de var

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

duy sesimizi FERCO MOTOR Alkışlıyorum Alkışlıyorum GETİR SU MOTORU :P
candyman
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: EDYRNE

MesajTarih: 29.08.2006 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu motor çok uzun zamandır zaten türkiyede var motor bıke dergisinin 3 5 ay önceki bir sayısında tanıtımı vardı motorbıke web sitesinde bakın bence
Başa dön
candyman Çevrimdışı candyman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erturkcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR-BORNOVA

MesajTarih: 29.08.2006 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten bu motor turkıyede varmı Alkışlıyorum bence guzel bı motor hem 4zamanlı hemde tam race bı motor cbr 125 e rakıp olacak bı motor Şok oldum gercı hıc raslamadım satıs yeri ve detaylı bılgısı olan varsa yazabılırmı ? fiatı ve teknık verileri nelerdir saygılar Dil çıkarıyorum

PRESTO GS 200 35 FE 433
Başa dön
erturkcan Çevrimdışı erturkcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.08.2006 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu motorun şu an türkiyede 2006 2 zamanlı modeli var, bahsedilen 2007 4 zamanlı olanı... topic başlığını okursanız arkadaş belirtmiş zaten 4 zamanlı diye :P :P :P :P

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cimmy85
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 29.08.2006 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

türkiyede war zaten çok güzel motor ama pahalı o paraya 2. el 600f alınabilir Dil çıkarıyorum
Başa dön
cimmy85 Çevrimdışı cimmy85 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
demonhunter
Üye
Üye

MesajTarih: 29.08.2006 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi tipi var ama bunun 2 zamanlısını kulananlar hyosungu tercih ediyorlardı düzlükte iyi gidiyomuş ama yukuşlarda çok bayılıyomuş motor...ama 4 zamanlısını bilemem...
Başa dön
demonhunter Çevrimdışı demonhunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal