Tarih: 29.08.2006 - 19:09 Mesaj konusu:
ewet abi sana katılıyorum süper moto _________________ KENDİMİ UNUTMAK İSTİYORUM YOL KENARINDAKİ BİRİKEN KURU YAPRAKLAR GİBİ
www.radyoasyon.tr.gg
LASTİĞİ YAK RUHUNU DEĞİL
Tarih: 29.08.2006 - 19:26 Mesaj konusu:
Alıntı:
acaba fiyatı ne olucak
abi sana katılıyorum gerçekten tahminen fiyat ne olur _________________ KENDİMİ UNUTMAK İSTİYORUM YOL KENARINDAKİ BİRİKEN KURU YAPRAKLAR GİBİ
www.radyoasyon.tr.gg
LASTİĞİ YAK RUHUNU DEĞİL
abi insalah fiyat iyi olur cok aklıma yattı bu benim 7 000 ytl ye kadar alırım cbr bilr 5 000 olmus :hıım hem hyosung gt 250r 8 250 idi valla insaLLAH GEİLR _________________ A rh + DUSE KALKA GELDIM BEN BU YASIMA
gercekten bu motor turkıyede varmı bence guzel bı motor hem 4zamanlı hemde tam race bı motor cbr 125 e rakıp olacak bı motor gercı hıc raslamadım satıs yeri ve detaylı bılgısı olan varsa yazabılırmı fiatı ve teknık verileri nelerdir saygılar _________________ kendini nokta gibi hissetti?in anlardabile birde bakarsyn ki anlamly bir cümlenin sonundasyn
bu motorun şu an türkiyede 2006 2 zamanlı modeli var, bahsedilen 2007 4 zamanlı olanı... topic başlığını okursanız arkadaş belirtmiş zaten 4 zamanlı diye :P :P :P :P _________________ şaka gibi...
güzel bi tipi var ama bunun 2 zamanlısını kulananlar hyosungu tercih ediyorlardı düzlükte iyi gidiyomuş ama yukuşlarda çok bayılıyomuş motor...ama 4 zamanlısını bilemem...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız