Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bu da benim beygir (jilet)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bu da benim beygir (jilet)

Bu da benim beygir (jilet)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SeRRkan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 30.08.2006 - 07:25    Mesaj konusu: Bu da benim beygir (jilet) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alalı yaklasık 3 ay oldu ancak kısmet olup resmini cekebildim.
Allah herkese nasip etsin arkadaslar surmeyede bakmayada doyamıyorum.

CBR 600 RR

En son SeRRkan tarafından 30.08.2006 - 09:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
SeRRkan Çevrimdışı SeRRkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
PaSifiC
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BALIKESYR

MesajTarih: 30.08.2006 - 07:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SeRRkan, kardeşim hayırlı olsun motorun, allah kaza bela vermesin.Tü tü maşşalah harbiden jillet gibiymiş meret Çok gülüyorum
Başa dön
PaSifiC Çevrimdışı PaSifiC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 30.08.2006 - 07:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi motorun ciddiyim cok harika yaa benim en sevdiğim renk allah kaza bela vermesin...cok harika bi cihaz bence...

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 30.08.2006 - 07:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

egsozundan memnunmusun ? beklediğin değişimi verdimi sana bide sadece tüp mü var yoksa headerslarıyla birlikte mi ?
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.08.2006 - 08:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kazasız belasz bnmek nasip etsin Alkışlıyorum
makina gerçekten fazla
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SeRRkan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 30.08.2006 - 08:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Egsoz Yoshimura Gp-force bu japonyadan geliyo Rs-5 amerikadan geliyo. baffle diye bi parca var sokuluyo ben direk soktum sokunce ses baya artıyo istersen takıyosun yasal ses seviyesine geliyo avrupada gp-force 100 dolar daha pahalı fakat burda aynı fiyat ben memnunum burdaki arkadaslarda sesi begeniyolar slip-on orta boguma kadar ses bayagı bi tok

CBR 600 RR
Başa dön
meisli07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.08.2006 - 08:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim hayırlı olsun motorun, allah kaza bela vermesin.Tü tü maşşalah harbiden jillet gibiymiş meret
Başa dön
meisli07 Çevrimdışı meisli07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 30.08.2006 - 08:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maşaallah makina fiyaka Allah kaza bela vermesin Dil çıkarıyorum

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.08.2006 - 08:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun walla yakıyor makine.Lastiklerdeki beyaz yazıları kendinmi boyadın,ne ile boyadın bende yaptırmak istiyorumda yardımcı olursan sevinirim.kazasız belasız,nazar boncuğu tak hemen.
Başa dön
600f Çevrimdışı 600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fzrafer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 30.08.2006 - 09:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kardesım allah kaza bela varmesın

Başa dön
fzrafer Çevrimdışı fzrafer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.08.2006 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin iyi günlerde sevdiklerinle beraber kullan kardeşim. Olmayanlara da Allah nasip etsin, herkesin gönlündekini versin... Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-tuzla

MesajTarih: 30.08.2006 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muhteşem bi alet hayırlı olsun allah kaza bela wermesin hayallerimdeki motor tabi movistar ı Dil çıkarıyorum
Başa dön
cceennkk Çevrimdışı cceennkk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SeRRkan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 30.08.2006 - 09:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lastikleri boyamak icin oto aksesuarcıdan lastik boyama kalemi var onunla boyadım. yalnız boyamadan once boyayacagın yeri guzelce bi temizle kolanya falanla.

CBR 600 RR
Başa dön
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 30.08.2006 - 09:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kazasız belasız dostum Hayırlısı Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 30.08.2006 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel motosikletin var.Allah nazardan,kazadan saklasın.motorunla çok keyifli günler geçirmen dileğiyle Göz kırpıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal