Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - vay be mz sen neymişsin resimli

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

vay be mz sen neymişsin resimli

vay be mz sen neymişsin resimli
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
servetenler
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ?anakkale biga erdek bandyrma

MesajTarih: 30.08.2006 - 12:52    Mesaj konusu: vay be mz sen neymişsin resimli Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

servetenler Çevrimdışı servetenler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
endurocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: route 66

MesajTarih: 30.08.2006 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mz alman malıdır.çinlilerin içinden geçer.ama türkiyedeki pazarlamaları zayıf.
Başa dön
endurocan Çevrimdışı endurocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 30.08.2006 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya mz unutulmaz anlarım olmuştu kendileri ile
don_juann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iskenderun

MesajTarih: 30.08.2006 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet abi mez deli makine debriyaj hatası affetmez cok hırçın tek sılındır bi motora gore bu modelleride pazarlansa hastası cok satılır heralde Çok gülüyorum
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.08.2006 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum
zaten soykan senin açtığın topiclere dieck yk mzlerde çk fazla
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.08.2006 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jawa ve mz ler gerçekten efsane olmuştur türkiyede
şu an jawa marka motosikletler türkiyeye getiriliyor. ancak mz getirilmiyor sanırım
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
servetenler
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ?anakkale biga erdek bandyrma

MesajTarih: 30.08.2006 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanuni çıkart sa keşke gene mz leri ama bu modellerde:)GülümsüyorumGülümsüyorum ne güzel olur du mu acaba
servetenler Çevrimdışı servetenler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.08.2006 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

servetenler, aman çıkarmasınlar içine ediyolar çıkardılar gördük Çok gülüyorum
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ismlcrpc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR GÖNEN

MesajTarih: 30.08.2006 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jawa nın modellerine baktım da mz kadar tasarımı iyi değil ama türkiyede tutabilecek 1 - 2 modeli var keşke mz ler de gelseydi

Başa dön
ismlcrpc Çevrimdışı ismlcrpc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 30.08.2006 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

servetenler, aman çıkarmasınlar içine ediyolar çıkardılar gördük

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
candyman
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: EDYRNE

MesajTarih: 30.08.2006 - 18:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mz lerin gelmesine gerek yok bu marka motoru bu kadar çok seviyorsanız eski modellerini hala bulmak kolay onlardan aloın bence
Başa dön
candyman Çevrimdışı candyman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
doblocu38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERY

MesajTarih: 30.08.2006 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haklısınız arkadaşlar mz gerçekten türkiyede bir efsane idi. Fiyatı çok makul ve kalitesi süperdi.yıllarca bindim çok hatıram var onunla.bir huyunu sevmezdim o da ayağıma fenaa teperdi beni neredeyse sakat bırakacaktı acısını çok çektim ama iyi kaçardı.
Başa dön
doblocu38 Çevrimdışı doblocu38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
erosss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34-59-32

MesajTarih: 30.08.2006 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vayyy be MZ den bunu beklemiyordum ben bukadar iyisini hiç düşünmemiştim Şok oldum
helal valla MZ e ancak bunlar bizde pek satmaz.hyosung nasıl marka olmadığından kaybediyor buda dadik imajını asla geçemez(bence)

motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Başa dön
erosss Çevrimdışı erosss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
doblocu38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERY

MesajTarih: 30.08.2006 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öyle deme eross kardeşim 5 yıl tek motora bindim 35 bin km yol yaptımda hiç arıza ile karşılaşmadım.ve öylece sattım.
Başa dön
doblocu38 Çevrimdışı doblocu38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 30.08.2006 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

photoshop cıktı mertlk bozuldu :P
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal