Tarih: 30.08.2006 - 13:07 Mesaj konusu:
evet abi mez deli makine debriyaj hatası affetmez cok hırçın tek sılındır bi motora gore bu modelleride pazarlansa hastası cok satılır heralde _________________ 97 model opel astra gl 16v beyaz 120binde satlik 11.500 alan arkadas 500 ytl kadr masraf edebilir lastikler yeni daha lpg gormemiş motor =)
kanuni çıkart sa keşke gene mz leri ama bu modellerde:) ne güzel olur du mu acaba _________________ sevgimiz ortak makinamyz farkly sadece
http://www.motoalsat.com
Kayıt: Mar 06, 2006 Mesajlar: 457 Nereden: BALIKESiR GÖNEN
Tarih: 30.08.2006 - 18:23 Mesaj konusu:
jawa nın modellerine baktım da mz kadar tasarımı iyi değil ama türkiyede tutabilecek 1 - 2 modeli var keşke mz ler de gelseydi _________________ "ATIN iYiSiNE DORU YiĞiDiN iYiSiNE DELi DERLER."
ismlcrpc@hotmail.com
Tarih: 30.08.2006 - 19:05 Mesaj konusu:
haklısınız arkadaşlar mz gerçekten türkiyede bir efsane idi. Fiyatı çok makul ve kalitesi süperdi.yıllarca bindim çok hatıram var onunla.bir huyunu sevmezdim o da ayağıma fenaa teperdi beni neredeyse sakat bırakacaktı acısını çok çektim ama iyi kaçardı.
Tarih: 30.08.2006 - 19:08 Mesaj konusu:
vayyy be MZ den bunu beklemiyordum ben bukadar iyisini hiç düşünmemiştim
helal valla MZ e ancak bunlar bizde pek satmaz.hyosung nasıl marka olmadığından kaybediyor buda dadik imajını asla geçemez(bence) _________________ kaskynyn de?eri ne ise hayatynyn de?eride o kadar olsun
motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız