Geçen sene 30 agustosta yine aynı arkadaşla beraber vatan caddesinde
geçiş törenini izlemiştik, bu sene değişiklik yaptık böle oldu.
Ayhanın kaleminden ve objektifinden yansıyanlar bunlar,
bazı yorumları yalan ama inanmayın popo kısmı özellikle
dereyi gördü durdu ben gıkımı bile çıkarmadım, sürücünün neler hissetiğini bildiğim için (artçı hakkında ) ölü gibiydim
sağa ve sola virajların tadını çıkardım geldim.
Tarih: 30.08.2006 - 21:18 Mesaj konusu:
çok güzel bende çok seviyorum oraları o kadar çok anım varki acı tatlı bir ruhaf oldum resimleri görünce neyse boşverin gönül meseleleri ben hep arabayla gidiyordum artık motorum var motorla da gitmek istedim şimdi çok keyifli gözüküyor anlatım da çok güzel resimler de bravo !!!
Kayıt: May 20, 2006 Mesajlar: 356 Nereden: Levent, İstanbul
Tarih: 30.08.2006 - 22:37 Mesaj konusu:
ağva super bıeyerdır hersene bu dönemlerde kamp yapmaya gideriz.
Eski Mezarları gördünüz mü o tepelerde mermer kaplı 2 3 tane var.Belki de başka tepede. _________________ Fithill Outdoor Challenge Team Administrator
[img]http://img110.imageshack.us/img110/5421/88029589lq1.jpg[/img]
Kayıt: Aug 27, 2006 Mesajlar: 65 Nereden: İstanbul-Bakırköy/Avcılar
Tarih: 31.08.2006 - 00:26 Mesaj konusu:
Çok güzel bir gezi olmuş ,denizin dibini bende çok severim size başka bir yer daha yazayım ,o kadar uzak olmayan şileden ağva yönünde yaklaşık 12 km sonra akçakese köyü var ,o köyün kamp yeri ise yaklaşık 1km( deniz istikametinde tabii) sizin gezdiğiniz yer gibi orasıda kayalıklar veya düzgün kum herşey var ama en ilginci deniz içinde mağarada var hemde açıkta yarım ada şeklinde uzanan bir kısımda,sadece dalga çok olmazsa gidilebilir bir yerde.Meraklı herkese tavsiya ederim.
mikrop kandıra yolu cok guzel degılmı ızmıt otogarından cıkıp kandıra tarafından gıtmıssenız eger tam bı seyahat yolu bızde gıtmıstık gercekten cok guzel aılemle cadır kurmustuk orda resımlerın cok guzel hele o köfteler
çok güzel herşey süpper resimler birde o şirin tosba _________________ Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız