Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 30 agustos ağva,bağırganlı, kandıra gezisi.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

30 agustos ağva,bağırganlı, kandıra gezisi.

30 agustos ağva,bağırganlı, kandıra gezisi.
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mikrop
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.08.2006 - 21:03    Mesaj konusu: 30 agustos ağva,bağırganlı, kandıra gezisi. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçen sene 30 agustosta yine aynı arkadaşla beraber vatan caddesinde
geçiş törenini izlemiştik, bu sene değişiklik yaptık böle oldu.
Ayhanın kaleminden ve objektifinden yansıyanlar bunlar,
bazı yorumları yalan ama inanmayın popo kısmı özellikle
dereyi gördü durdu ben gıkımı bile çıkarmadım, sürücünün neler hissetiğini bildiğim için (artçı hakkında Çok gülüyorum ) ölü gibiydim
sağa ve sola virajların tadını çıkardım geldim. Çok gülüyorum

Başa dön
mikrop Çevrimdışı mikrop Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
you
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 30.08.2006 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bende çok seviyorum oraları o kadar çok anım varki acı tatlı bir ruhaf oldum resimleri görünce neyse boşverin gönül meseleleri Gülümsüyorum ben hep arabayla gidiyordum artık motorum var motorla da gitmek istedim şimdi çok keyifli gözüküyor anlatım da çok güzel resimler de bravo !!!
Başa dön
you Çevrimdışı you Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Ozgur_Ruh
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa / Orhangazi

MesajTarih: 30.08.2006 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel gezi ve güzel fotoğraflar. Tebrik ederim
Başa dön
Ozgur_Ruh Çevrimdışı Ozgur_Ruh Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
north
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-bebek

MesajTarih: 30.08.2006 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok süper bı gezı.su altını ızleme fıkrı super.umarım her sene gerceklestırırsınız.kolay gelsın.
Başa dön
north Çevrimdışı north Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
-spawn-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Levent, İstanbul

MesajTarih: 30.08.2006 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ağva super bıeyerdır hersene bu dönemlerde kamp yapmaya gideriz.
Eski Mezarları gördünüz mü o tepelerde mermer kaplı 2 3 tane var.Belki de başka tepede. Gülümsüyorum
-spawn- Çevrimdışı -spawn- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cceennkk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-tuzla

MesajTarih: 30.08.2006 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bi gezi olmuş paylaşım için teşekkürler fotolar bi harika Alkışlıyorum
Başa dön
cceennkk Çevrimdışı cceennkk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 30.08.2006 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi çok güzel ya tşkler bizimle paylaştığın için harika resimler bide senin makina markası neyse bana özelden mesaj at.Burda reklam yapmıyalım Gülümsüyorum Alkışlıyorum
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dj-roer
Üye
Üye

Nereden: İstanbul-Bakırköy/Avcılar

MesajTarih: 31.08.2006 - 00:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bir gezi olmuş ,denizin dibini bende çok severim size başka bir yer daha yazayım ,o kadar uzak olmayan şileden ağva yönünde yaklaşık 12 km sonra akçakese köyü var ,o köyün kamp yeri ise yaklaşık 1km( deniz istikametinde tabii) sizin gezdiğiniz yer gibi orasıda kayalıklar veya düzgün kum herşey var ama en ilginci deniz içinde mağarada var hemde açıkta yarım ada şeklinde uzanan bir kısımda,sadece dalga çok olmazsa gidilebilir bir yerde.Meraklı herkese tavsiya ederim. Alkışlıyorum
Başa dön
dj-roer Çevrimdışı dj-roer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
meisli07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.08.2006 - 08:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten fotoları cok güzel yakalamışsın cok iyi gezmişsiniz
Başa dön
meisli07 Çevrimdışı meisli07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 31.08.2006 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum resimler on numara
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fzrafer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 31.08.2006 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bravoo Alkışlıyorum Alkışlıyorum harıka bır gezı olmus

Başa dön
fzrafer Çevrimdışı fzrafer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Tua_nna
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.08.2006 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mikrop kandıra yolu cok guzel degılmı ızmıt otogarından cıkıp kandıra tarafından gıtmıssenız eger tam bı seyahat yolu bızde gıtmıstık gercekten cok guzel aılemle cadır kurmustuk orda resımlerın cok guzel hele o köfteler GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum
Başa dön
Tua_nna Çevrimdışı Tua_nna Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 31.08.2006 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler süper gezi harika ve kandıra müthiş yer paylaşım için teşükkürler
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
wildwolf
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.08.2006 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel herşey süpper resimler birde o şirin tosba Alkışlıyorum
wildwolf Çevrimdışı wildwolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lovable
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.08.2006 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotolardan anlaşılıyo güzel bi gezi olmuş....hatta süperrr.... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Lovable Çevrimdışı Lovable Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.28 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal