İşte Airbrush yaptırdığım NOLAN N61 kaskım. Sizce nasıl olmuş? Yaptırdığıma değmiş mi? Bu arada üzerindeki desenler benim ve sevgili Pınar hanım'ın seçimleri. Verdiği emekler için Pınar hanıma teşekkürler.
---
---
--- _________________ Söz Konusu VATAN'sa Gerisi Teferruattır.
Kazasiz belasiz kullanirsin insaAllah.. _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Kayıt: Aug 31, 2004 Mesajlar: 563 Nereden: Ahmetli /MANISA
Tarih: 31.08.2006 - 00:00 Mesaj konusu:
marjinal kardeşim, kaskın ham rengi siyah ve üzerinde mavi sticker lar vardı. Aslında yeni bir kasktı ama eski motorum mavi olduğu için almıştım yeni aldığım kırmızı Twister ile çok uyumsuz olduğu için boyatmak istedim. Üzerindeki sticker lar çıkarıldı ve komple tekrar boyandı. _________________ Söz Konusu VATAN'sa Gerisi Teferruattır.
Çok güzel olmuş.
PO F1 takımında da kaskın üst bölümünde Türk bayrağı mevcut.
Çok beğendim.
Bende ona benzer bir airbrush çalışması düşünüyorum.
Güzel günlerde kulan
yusuf abim süper yaa...allah kaskında cizik nasip etmesin..hele o TÜRK bayragi cok cekici duruyor...iyi günler... _________________ Kawasaki ER-5 Siyah...
İşte Airbrush yaptırdığım NOLAN N61 kaskım. Sizce nasıl olmuş? Yaptırdığıma değmiş mi? Bu arada üzerindeki desenler benim ve sevgili Pınar hanım'ın seçimleri. Verdiği emekler için Pınar hanıma teşekkürler.
---
---
---
kardes guzel olmus bırde nerde yaptırdıgını bızımle paylasırsan daha da guzel olacak bır de kaca patladı bu calısma sana
sevgıler.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız