Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Airbrush yaptırdığım Kask'ım sizce nasıl olmuş?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Airbrush yaptırdığım Kask'ım sizce nasıl olmuş?

Airbrush yaptırdığım Kask'ım sizce nasıl olmuş?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Kaptanpoyraz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ahmetli /MANISA

MesajTarih: 30.08.2006 - 23:07    Mesaj konusu: Airbrush yaptırdığım Kask'ım sizce nasıl olmuş? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte Airbrush yaptırdığım NOLAN N61 kaskım. Sizce nasıl olmuş? Yaptırdığıma değmiş mi? Bu arada üzerindeki desenler benim ve sevgili Pınar hanım'ın seçimleri. Verdiği emekler için Pınar hanıma teşekkürler.

---

---

---
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 30.08.2006 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alevli bölümler cok sahane olmus kardesim... Şok oldum Dil çıkarıyorum

Kazasiz belasiz kullanirsin insaAllah.. Dil çıkarıyorum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 30.08.2006 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben burdan şu yorumu yapıyorum (Damalı bayrağı 1. geçen ateşli türk) Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Güzel olmuş ben bayıldım.
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Kaptanpoyraz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.08.2006 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sino, Sağol kardeşim. Hepimiz kazasız belasız inşallah.

matrax_83, çok hoş bir yorum olmuş. Sağol.
marjinal
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 30.08.2006 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok hoş olmuş güle güle kullan sormak istediğim 2 şey var ,

1-Kaskın ham rengi nedir?
2-Nerede ve kaç paraya yaptırdın ? Dil çıkarıyorum
Başa dön
marjinal Çevrimdışı marjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fbracer
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ABD

MesajTarih: 30.08.2006 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cok guzel olmus, gule gule kullan. Kaskin yere degmesin...

01 Kawasaki ZX6R
01 Kawasaki 250R
Başa dön
fbracer Çevrimdışı fbracer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Kaptanpoyraz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.08.2006 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

marjinal kardeşim, kaskın ham rengi siyah ve üzerinde mavi sticker lar vardı. Aslında yeni bir kasktı ama eski motorum mavi olduğu için almıştım yeni aldığım kırmızı Twister ile çok uyumsuz olduğu için boyatmak istedim. Üzerindeki sticker lar çıkarıldı ve komple tekrar boyandı.
kaleli85
Üye
Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 31.08.2006 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tek kelimeyle MÜKEMMEL olmuş dostum yapanların ellerine sağlık. İnşallah kafandayken havadan başka bişeyle teması olmasın güle güle kullan... Dil çıkarıyorum
Başa dön
kaleli85 Çevrimdışı kaleli85 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 31.08.2006 - 02:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel olmuş.
PO F1 takımında da kaskın üst bölümünde Türk bayrağı mevcut.
Çok beğendim.
Bende ona benzer bir airbrush çalışması düşünüyorum.
Güzel günlerde kulan Göz kırpıyorum
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
summer_night
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.08.2006 - 06:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel olmuş Dil çıkarıyorum , nerede yaptırdın acaba??
Başa dön
summer_night Çevrimdışı summer_night Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 31.08.2006 - 06:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika olmuş kazasız belasız bin inş. Dil çıkarıyorum
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 31.08.2006 - 07:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oldukça ateşli duruyor ^1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 31.08.2006 - 07:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yusuf abim süper yaa...allah kaskında cizik nasip etmesin..hele o TÜRK bayragi cok cekici duruyor...iyi günler...

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 31.08.2006 - 07:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten mükemmel olmuş güle güle kullan Dil çıkarıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
xenox
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.08.2006 - 07:47    Mesaj konusu: Re: Airbrush yaptırdığım Kask'ım sizce nasıl olmuş? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaptanpoyraz demiş ki:
İşte Airbrush yaptırdığım NOLAN N61 kaskım. Sizce nasıl olmuş? Yaptırdığıma değmiş mi? Bu arada üzerindeki desenler benim ve sevgili Pınar hanım'ın seçimleri. Verdiği emekler için Pınar hanıma teşekkürler.

---

---

---

kardes guzel olmus bırde nerde yaptırdıgını bızımle paylasırsan daha da guzel olacak bır de kaca patladı bu calısma sana
sevgıler.
Başa dön
xenox Çevrimdışı xenox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal