Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 250 cc'lik chopperlarda max. hızınız kaç?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

250 cc'lik chopperlarda max. hızınız kaç?

250 cc'lik chopperlarda max. hızınız kaç?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
darkvenoxrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya, St.Petersburg/Rusya

MesajTarih: 31.08.2006 - 17:46    Mesaj konusu: 250 cc'lik chopperlarda max. hızınız kaç? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

250 ccl'ik venox la geçende bi maximum hız denemesi yapmak istedim. Motosiklet 90km/s hıza kadar çok rahat çıktı ve gördüğüm son hız olan 110km/s hıza yavaş yavaş çıktı. Yani belki biraz daha gitme imkanım olsa 120km/s hızı geçe bilirdi.

Sizce bu hız 250cc'lik, çift silindirli, 27 bg'lik bi motor için nasıl? Şunu da belirtmem gerekir ki motorun kendi ağırlığı 197 kg ve bi de be. Ki bende pek zayıf birisi sayılmam. Motor henüz 600 km'de ve ilk bakımından yeni çıktı.

Siz 250 cc'lik chopper yada cruisingler le (umarım doğru yazabilmeşimdir) kaç km/s hıza ulaşa biliyorsunuz.
darkvenoxrider Çevrimdışı darkvenoxrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.08.2006 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de TiGER 250 var arkadaşım Kanuni... 185 kg ve 20 beygir... Rodajımı yeni bitirdim zaman zaman aşıyorum kendimi, 140 km sürate kadar çıktım... Senin dediğin ölçülere göre hiç olmazsa 120-130 km yapmalı makinan... Belki zamanla... Dil çıkarıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.08.2006 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maximum 130-140 ancak bu devir de sürekli intikal edersen hem uyuşmadık yerin kalmaz (titreşim) hem de, tahmin bile edemeyeceğin, hesapladığında ohaaaa diyeceğin bir yakıt sarfiyatı söz konusu, o motorsikletin seyahat hızı max 100km/h Bir de 600 km de olduğunu söylemişsin, bence 1000 den sonra o tür denemeleri yaparsan en azından o zamana kadar vibrasyondan dolayı gevşemesi muhtemel vidaları da elden geçirmiş ve tam güvenlik sağlamış olarak binmiş olursun.
fbracer
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ABD

MesajTarih: 31.08.2006 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bir keresinde o kadar hizli gittim ki, kendi plakami okuyordum. Valla!
Aksamlari da bazen kendime selektor atiyorum, sonra dikiz aynasindan yakaliyorum. Çok gülüyorum Hem de yokus yukari. :3

01 Kawasaki ZX6R
01 Kawasaki 250R
Başa dön
fbracer Çevrimdışı fbracer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
violinist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.08.2006 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

espri çok ince ve güzel. Göz kırpıyorum
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 31.08.2006 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum bizim bi tanıdıkta kanuni 250C var (seyhan 250 değil) kendisi 85-90 kg civarı 155 aptım dedi ve hiç yalan sölemeyen birisi.bence sen motoruna performans dişlisi taktır 20-25 km farkettirir Dil çıkarıyorum
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 31.08.2006 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanuniyle 140km/hzaçıkıoz ama arkadaşlar bende çıktım 140"a motorda titreşimden direksiyonu tutamıyodum kollarım ağrıdan koptu
normal vala kymco venox 140 yapar
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
violinist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.08.2006 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Performans dişlisi 13 kw 233 cc bir motorsikletin hızına bişi ilave edebileceğini sanmıyorum, rüzgar ve basınca karşı koyacak gücü ve tork u mevcutlar ile sağlayamıyorken lodos ya da poyraza karşı teknik özelliklerinden ödün vermeden kullanın bence. bir de shadow-750
ye katılıyorum, aşırı titreşim yaratan bir motorsiklet çok sık bağlantıları da kontrol edilmeli, tavsiye edilen hız 100km/h.
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 31.08.2006 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar,chopper tarzı motorlar hız denemeleri yapmak için tasarlanmamış motorlardır.onda amaç sadece görünüm ve zevkli bir sürüş.herkesin vay be ne geçti dedirtecek aletler onlar.ama sen vınnnn diye geçersen milletin,yada arabaların yanından,chopper almanın ne anlamı vardı.alsaydın 600 lük bir makine onla hız denemesi yapsaydın değil mi....... :hıım
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: milano

MesajTarih: 31.08.2006 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda rebel 250 ile 130 a çıktım ilk aldığımda merak dolayısıyla ancak poseidon arkadaşımızın söylediklerine tamamen katılıyorum zaten motor da hızlı gitmek ya da akselerasyon yapmak istemiyor..
Rebelden en keyif aldığım anlar sahil yolunda 70/75 kmh civarı yolun-rüzgarın ve kısmen manzaranın tadını çıkardığım anlardı şimdiye kadar...
Motorun isteklerine uyarsanız bu tür makinalar daha keyifli oluyor bence...
Başa dön
oncel1345 Çevrimdışı oncel1345 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fbracer
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 31.08.2006 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

violinist demiş ki:
espri çok ince ve güzel. Göz kırpıyorum
Sagol

01 Kawasaki ZX6R
01 Kawasaki 250R
Başa dön
msutcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.08.2006 - 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

250 cc kanununi nasıl 155 yapar ben inanmadım acıkcası hem hız yapacaksa 600rr a binsın
fbracer
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 31.08.2006 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

msutcu demiş ki:
250 cc kanununi nasıl 155 yapar ben inanmadım acıkcası hem hız yapacaksa 600rr a binsın
Hurafeler bolumunu okumadin galiba forumda Çok gülüyorum

01 Kawasaki ZX6R
01 Kawasaki 250R
Başa dön
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 31.08.2006 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fbracer, bencede Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Ozgur_Ruh
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa / Orhangazi

MesajTarih: 01.09.2006 - 04:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Venox agir olmasinin yaninda kendi sinifinin en güçlü motosikletidir.
Venox sahibi bir dostum hafif rampa aşağıya 160 görebildiğini söylemişti. 28 beygirlik bir makine.
Ama her durumda chopper alıp hız yaparım diyorsan, motosikletini yanlış sınıftan alıyorsun demektir...
Başa dön
Ozgur_Ruh Çevrimdışı Ozgur_Ruh Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal