Tarih: 31.08.2006 - 18:00 Mesaj konusu: cbf600 sa abs
arkadaslar bu motor hakkında forumda pek bi bilgi bulamadım biliyorsunuz ki bende cbr 125 var ve bir dahaki sezon motoru değiştirmeyi planlıyorum dusuncemde 600f vardı ama yol sartlarını gör onune aldığımda bana uygun motorun cbf 600 sa olduğunu dusundum baska motorlar önerebilirsiniz ama ben tercihimi hondadan yana kullanmak istiyorum.Bana bu motor hakkında onerileriniz ve goruslerinizi bildirirseniz sevinir simdiden tskler...
saolun arkadaslar bulunduğum klupte bandit 650 s var ama 2001 ve ben suzuki istemiyorum sanırım hakkımda en hayırlısı bu olacak tabi öss yi kazanırsam _________________ HONDA HAYAT ONDA...
tecrubem 4 bin km llik cbr 125 kullanımı ve 600 f bana biraz ağır gelir gibi dusundum ve kararımı verdim insallah bi aksılık cıkmaz ve motorumu alıp bir dahaki sene motorla cıkmak istediğim tura cıkarım _________________ HONDA HAYAT ONDA...
öss yi bir kazan bakalım da :P hepsi olur _________________ Dünyanyn 1 nolu delileri motorsiklet sürücüleridir... 2 ki?ilik oldu?undan, 2 nolu delileri de 1 nolu delinin arkasyna binenlerdir...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız