Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cbf600 sa abs

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cbf600 sa abs

cbf600 sa abs

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mirrorihsan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 31.08.2006 - 18:00    Mesaj konusu: cbf600 sa abs Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar bu motor hakkında forumda pek bi bilgi bulamadım biliyorsunuz ki bende cbr 125 var ve bir dahaki sezon motoru değiştirmeyi planlıyorum dusuncemde 600f vardı ama yol sartlarını gör onune aldığımda bana uygun motorun cbf 600 sa olduğunu dusundum baska motorlar önerebilirsiniz ama ben tercihimi hondadan yana kullanmak istiyorum.Bana bu motor hakkında onerileriniz ve goruslerinizi bildirirseniz sevinir simdiden tskler...

HONDA HAYAT ONDA :3
Başa dön
mirrorihsan Çevrimdışı mirrorihsan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
violinist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.08.2006 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bütün kararları vermişsin, mantıklı da kullanmışsın kararlarını, tecrüben de var anlaşıldığı kadarı ile. Şimdiden hayırlı olsun...
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 31.08.2006 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

violinist demiş ki:
bütün kararları vermişsin, mantıklı da kullanmışsın kararlarını, tecrüben de var anlaşıldığı kadarı ile. Şimdiden hayırlı olsun...

Dil çıkarıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mirrorihsan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 31.08.2006 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saolun arkadaslar bulunduğum klupte bandit 650 s var ama 2001 ve ben suzuki istemiyorum sanırım hakkımda en hayırlısı bu olacak tabi öss yi kazanırsam
north
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-bebek

MesajTarih: 31.08.2006 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

violnist in dedıgı gıbı her dusundugun sey mantıklı we tecruben war gerısı sana kalmıs.secımın dogru
Başa dön
north Çevrimdışı north Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mirrorihsan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 31.08.2006 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tecrubem 4 bin km llik cbr 125 kullanımı ve 600 f bana biraz ağır gelir gibi dusundum ve kararımı verdim insallah bi aksılık cıkmaz ve motorumu alıp bir dahaki sene motorla cıkmak istediğim tura cıkarım
violinist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.08.2006 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öss yi bir kazan bakalım da :P hepsi olur
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal