Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 31.08.2006 - 22:23 Mesaj konusu: İZMİR den 3 KARA ŞOVALYE nin MARMARİS Çıkarması! Rafting-Atv
Geçtiğimiz Cuma günkü MD toplantısından sonra 3 Kara Şovalye
Ben HalilRR,Fatih Carpadiem ve Savaş Dragon35 uzun bir yol yapmaya
karar verdik.
Ve nıhayet yola cıkmaya hazırız...En solda ben, ortada Fatıh ve sagda Savaş.Hazırız ama nereye gidelim karar vermiş değiliz
Ilk olarak Kusadasına gıdıp sabah 5'e kadar delıler gıbı eglendık barlar sokagındakı bır bardan 2 kare....
Daha sonra tekrar yola koyulduk ve Aydında yol ayrımında durup Antalya mı Bodrum mu Marmaris mi diye düşündük ve Marmarise gitmeye karar verdik.
Sabahın ılk ısıklarında Marmarıs'e ındık ve kafamıza gore bı otel aramaya koyulduk. Simdide kaldıgımız otelden kareler....Bu arada hala uykususuz
Bas tacımız turıstlerımız.. ıllede bızım resmımızıde cekın dedıler cektık...
Gece olmuş ve herkes barlar sokağına doğru akmaya başlamıştı.Bizde motorlarımıza atladık ve barlar sokağının yolunu tuttuk.
Saat 24:00 olmasına karşın sanki gündüz 3-4 gibiydi heryer.İğne atsan yere düşmez.Güzel bir mekana attık kendimizi BackStreet bar görülmeye değerdi.
Saat 06:00 da otele gelmiş ve yataklarımızda bayılmıştık
Buraya kadar gelınıpte Raftıng yapılmazmı deyip bir gün önceden bir acenta ile anlaşmıştık.Daha yeni uykuya dalmıştık ama saat 07:00 de acenta önünden firmanın servisine binmek zorundaydık
Bu konuda Marmarısın en uzman ekıbı MARMARIS RAFTING ıle adrenalını son haddıne kadar yasamak için servise bindik ve 2,5 saatlik yolda üçümüzde uyumuştuk
Verilen brifing ve yaptığımız kahvaltıdan sonra zaman azgın sularla buluşma zamanıydı ve işte resimler...
Şu kadarını söylemeliyim ki Rafting de görev yapan arkadaşlarım kesinlikle bu işte uzmanlar.Bu fotoğraflardan daha 200 den fazla var ve bu resimlere çeken arkadaş tek kişilik bir kano ile uygun biryerden aynı anda 6 adet botun fotoğraf ve dvd çekimini yaptıktan sonra hepimizi geçip yeni bir uygun yerde çekim yapıyordu.
Aynı şekilde her botta görev yapan rehber arkadaşlar kesinlikle bu işte çok iyiler.Hepsine yaşattıkları bu zevk için teşekkür ederim.
En yakın zamanda Marmarise Rafting etkinliği yapalım derim bu arada
Sabahtan akşama kadar süren raftingten sonra bir gün öncesinden de uykusuz olmamıza aldırmadan yemeklerimizi yiyip hazırlandıktan sonra barlar sokağının yolunu tuttuk yine
Sabaha kadar doyasıya eğlendikten sonra nihayet 3-4 saat uyuyabilmiştik.Ama daha fazla uyumaya hakkımız yoktu çünkü zaman ATV safari zamanıydı.
Bir günü daha dolu dolu ve yorucu olarak geride bırakmıştık.Artık yavaş yavaş hazırlanıp yola çıkmalıydık.
Atv resimlerini çeken firmanın sahibi Hüseyin arkadaşımızlada bir kare resim çekildik ve motor hastası olan kardeşimizide kulübümüze üye yaptık.
Otelde de ayrılış hazırlıklarını tamamlamıştık artık.Gittiğimiz her yerde çok güzel dostlar edindik ve resimler çekildik.
Diğer dostlarımızla çekildiğimiz resimleri Fatih kardeşimin sakarlığı yüzünden kaybettik ^2 Neyyyssssseeeeeeee
Bunlardan biriside otel sorumlulularından Sinan kardeşimdi.Bizim her sıkıntımızda yanımızdaydı saolsun.özellikle 121 kıyağını asla unutamam
Bu kardeşimizde Backstreet in sorumlulularından o da saolsun barda gereken her kolaylığı sağladı. Özellikle motosikletlerimize park çözümünde çok iyiydi
Ve son hazırlıklarımızı yapıp sağlam ama çatlak kasemle (burda neyden bahsettiğimi lütfen ısrar etmeyin anlatmam) yola koyulduk
Gece 23:00 civarında İzmir e indik ve geriye baktığımızda ne kadar dolu bir hafta sonu geçirdiğimizi gördük.
Samimiyetimle söylüyorumki çok güzel çok keyifli bir mini tatildi benim için ve buna benzer bir aktiviteyi kesinlikle en yakın zamanda yaşamak istiyorum tekrar.
Buraya kadar izleyip yazıları okuduğunuz için teşekkür ederim.
Ama sadece yazının bu satırlarını okuyorsanız ayıp ediyorsunuz o zaman
Herkese kazasız sürüşler dilerim _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Tarih: 31.08.2006 - 23:07 Mesaj konusu:
Alıntı:
ABi super bi gezi olmuş 2. resim ozellikle mukemmel gorunuo . Daha nice kazasız belasız geziler dilerim
Saolasın kardeşim teşekkürederim.
Alıntı:
BABA SÜPERDİ AMA BUNUN ADI SATIŞTIR NEYSEE
Dostum çağırsam gelecen sanki de bak konuşuyon şimdi.Tamam bir daha
düzenlediğimizde gelmezsen o zaman görüşürüz seninle hadi bakalım _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Kayıt: May 05, 2006 Mesajlar: 68 Nereden: .::izmir-seferihisar::.
Tarih: 01.09.2006 - 07:00 Mesaj konusu:
SÖZE NE HACET Halil bey herşeyi anlatmış zaten,bana da tebrik edip alkışlamak düşüyor...Paylaşımın için teşekkürler KARA ŞOVALYE .... _________________ .::Marlyn Monroe::.
En son marlyn tarafından 01.09.2006 - 07:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5973 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 01.09.2006 - 08:21 Mesaj konusu:
Offff be sabah sabah karelere bak... Bir de utanmadan ATV ile derenin içinden geçmişler... Rafting olayı da ap ayrı çatlatıyor insanı... Bunun intikamını almasını da biliriz biz... ^2 :P :P
Kimse sormamış ama 121 hikasini de anlatıver bari... _________________
Tarih: 01.09.2006 - 10:54 Mesaj konusu:
Alıntı:
Resimler İçin Çok Tşkler Halilim
Sizin için koydum resimleri gözünüz gönlünüz açılsın diye
Alıntı:
SÖZE NE HACET Halil bey herşeyi anlatmış zaten,bana da tebrik edip alkışlamak düşüyor...Paylaşımın için teşekkürler KARA ŞOVALYE ....
MARLYN Daha anlatacak çok şey varda özet geçtim inan.
Alıntı:
halilRR, gez, gez, gez ... Nereye kadar kardeşim !!! Nereye kadar ? { Hemde çatlak kase ile }
ALEXİS Abi biliyosun gezmeyi seviyorum.Sen neden gelmiyosun abi bu
arada kışın Spilde mi karşılaşacağız bir daha
Çatlak kase yi karıştırma abi Allah düşmanıma yaşatmasın
Alıntı:
Offff be sabah sabah karelere bak... Bir de utanmadan ATV ile derenin içinden geçmişler... Rafting olayı da ap ayrı çatlatıyor insanı... Bunun intikamını almasını da biliriz biz...
SELİS
Senin bahar aylarında atv ile çamur banyosu resimlerine bakarken
yaşadıklarımın aynılarını yaşamışsındır umarım.Asıl bunlar bir intikam
Alıntı:
Kimse sormamış ama 121 hikasini de anlatıver bari...
SELİS Ya herşeyi merak etmesen olmaz dimi şşş suusssss _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız