Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR den 3 KARA ŞOVALYE nin MARMARİS Çıkarması! Rafting-Atv

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR den 3 KARA ŞOVALYE nin MARMARİS Çıkarması! Rafting-Atv

İZMİR den 3 KARA ŞOVALYE nin MARMARİS Çıkarması! Rafting-Atv
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 31.08.2006 - 22:23    Mesaj konusu: İZMİR den 3 KARA ŞOVALYE nin MARMARİS Çıkarması! Rafting-Atv Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçtiğimiz Cuma günkü MD toplantısından sonra 3 Kara Şovalye
Ben HalilRR,Fatih Carpadiem ve Savaş Dragon35 uzun bir yol yapmaya
karar verdik.

Ve nıhayet yola cıkmaya hazırız...En solda ben, ortada Fatıh ve sagda Savaş.Hazırız ama nereye gidelim karar vermiş değiliz Çok gülüyorum

Ilk olarak Kusadasına gıdıp sabah 5'e kadar delıler gıbı eglendık barlar sokagındakı bır bardan 2 kare....

Daha sonra tekrar yola koyulduk ve Aydında yol ayrımında durup Antalya mı Bodrum mu Marmaris mi diye düşündük ve Marmarise gitmeye karar verdik.

Sabahın ılk ısıklarında Marmarıs'e ındık ve kafamıza gore bı otel aramaya koyulduk. Simdide kaldıgımız otelden kareler....Bu arada hala uykususuz

Bas tacımız turıstlerımız..Gülümsüyorum ıllede bızım resmımızıde cekın dedıler cektık...

Gece olmuş ve herkes barlar sokağına doğru akmaya başlamıştı.Bizde motorlarımıza atladık ve barlar sokağının yolunu tuttuk.
Saat 24:00 olmasına karşın sanki gündüz 3-4 gibiydi heryer.İğne atsan yere düşmez.Güzel bir mekana attık kendimizi BackStreet bar görülmeye değerdi.

Saat 06:00 da otele gelmiş ve yataklarımızda bayılmıştık Çok gülüyorum

Buraya kadar gelınıpte Raftıng yapılmazmı deyip bir gün önceden bir acenta ile anlaşmıştık.Daha yeni uykuya dalmıştık ama saat 07:00 de acenta önünden firmanın servisine binmek zorundaydık Üzgünüm

Bu konuda Marmarısın en uzman ekıbı MARMARIS RAFTING ıle adrenalını son haddıne kadar yasamak için servise bindik ve 2,5 saatlik yolda üçümüzde uyumuştuk Çok gülüyorum

Verilen brifing ve yaptığımız kahvaltıdan sonra zaman azgın sularla buluşma zamanıydı ve işte resimler...

Şu kadarını söylemeliyim ki Rafting de görev yapan arkadaşlarım kesinlikle bu işte uzmanlar.Bu fotoğraflardan daha 200 den fazla var ve bu resimlere çeken arkadaş tek kişilik bir kano ile uygun biryerden aynı anda 6 adet botun fotoğraf ve dvd çekimini yaptıktan sonra hepimizi geçip yeni bir uygun yerde çekim yapıyordu.

Aynı şekilde her botta görev yapan rehber arkadaşlar kesinlikle bu işte çok iyiler.Hepsine yaşattıkları bu zevk için teşekkür ederim.

En yakın zamanda Marmarise Rafting etkinliği yapalım derim bu arada

Sabahtan akşama kadar süren raftingten sonra bir gün öncesinden de uykusuz olmamıza aldırmadan yemeklerimizi yiyip hazırlandıktan sonra barlar sokağının yolunu tuttuk yine

Sabaha kadar doyasıya eğlendikten sonra nihayet 3-4 saat uyuyabilmiştik.Ama daha fazla uyumaya hakkımız yoktu çünkü zaman ATV safari zamanıydı.

Bir günü daha dolu dolu ve yorucu olarak geride bırakmıştık.Artık yavaş yavaş hazırlanıp yola çıkmalıydık.

Atv resimlerini çeken firmanın sahibi Hüseyin arkadaşımızlada bir kare resim çekildik ve motor hastası olan kardeşimizide kulübümüze üye yaptık.

Otelde de ayrılış hazırlıklarını tamamlamıştık artık.Gittiğimiz her yerde çok güzel dostlar edindik ve resimler çekildik.

Diğer dostlarımızla çekildiğimiz resimleri Fatih kardeşimin sakarlığı yüzünden kaybettik ^2 Neyyyssssseeeeeeee

Bunlardan biriside otel sorumlulularından Sinan kardeşimdi.Bizim her sıkıntımızda yanımızdaydı saolsun.özellikle 121 kıyağını asla unutamam Çok gülüyorum

Bu kardeşimizde Backstreet in sorumlulularından o da saolsun barda gereken her kolaylığı sağladı. Özellikle motosikletlerimize park çözümünde çok iyiydi

Ve son hazırlıklarımızı yapıp sağlam ama çatlak kasemle (burda neyden bahsettiğimi lütfen ısrar etmeyin anlatmam) Çok gülüyorum yola koyulduk

Gece 23:00 civarında İzmir e indik ve geriye baktığımızda ne kadar dolu bir hafta sonu geçirdiğimizi gördük.

Samimiyetimle söylüyorumki çok güzel çok keyifli bir mini tatildi benim için ve buna benzer bir aktiviteyi kesinlikle en yakın zamanda yaşamak istiyorum tekrar.

Buraya kadar izleyip yazıları okuduğunuz için teşekkür ederim.

Ama sadece yazının bu satırlarını okuyorsanız ayıp ediyorsunuz o zaman Çok gülüyorum

Herkese kazasız sürüşler dilerim
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 31.08.2006 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ABi super bi gezi olmuş 2. resim ozellikle mukemmel gorunuo . Daha nice kazasız belasız geziler dilerim
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 31.08.2006 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BABA SÜPERDİ AMA BUNUN ADI SATIŞTIR NEYSEE Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 31.08.2006 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ABi super bi gezi olmuş 2. resim ozellikle mukemmel gorunuo . Daha nice kazasız belasız geziler dilerim

Saolasın kardeşim teşekkürederim.

Alıntı:

BABA SÜPERDİ AMA BUNUN ADI SATIŞTIR NEYSEE

Dostum çağırsam gelecen sanki de bak konuşuyon şimdi.Tamam bir daha
düzenlediğimizde gelmezsen o zaman görüşürüz seninle hadi bakalım
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 01.09.2006 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3 Kara Şovalye Yollarda Dikkatli Olun ^1
Minik Tatil'inizin Sorunsuz Geçtiğine Sevindim.. Dil çıkarıyorum
Resimler İçin Çok Tşkler Halilim Alkışlıyorum
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
erkill
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Rap City

MesajTarih: 01.09.2006 - 01:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motolar mütiş abi ya öldüm valla
Başa dön
erkill Çevrimdışı erkill Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.09.2006 - 06:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum
resimler on numara Dil çıkarıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
marlyn
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: .::izmir-seferihisar::.

MesajTarih: 01.09.2006 - 07:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum SÖZE NE HACET Halil bey herşeyi anlatmış zaten,bana da tebrik edip alkışlamak düşüyor...Paylaşımın için teşekkürler KARA ŞOVALYE ....Alkışlıyorum Alkışlıyorum

En son marlyn tarafından 01.09.2006 - 07:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
marlyn Çevrimdışı marlyn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alexis0635
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 01.09.2006 - 07:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR, gez, gez, gez ... Nereye kadar kardeşim !!! Nereye kadar ? Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum { Hemde çatlak kase ile Çok gülüyorum }
Başa dön
alexis0635 Çevrimdışı alexis0635 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
fzrafer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 01.09.2006 - 07:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel fotolar.paylasım ıcın tesekkurler Dil çıkarıyorum

Başa dön
fzrafer Çevrimdışı fzrafer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 01.09.2006 - 08:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Offff be sabah sabah karelere bak... Ağlıyorum Bir de utanmadan ATV ile derenin içinden geçmişler... Şok oldum Rafting olayı da ap ayrı çatlatıyor insanı... Bunun intikamını almasını da biliriz biz... ^2 :P :P

Kimse sormamış ama 121 hikasini de anlatıver bari... Göz kırpıyorum

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.09.2006 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Diyecek kelime bulamıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Dil çıkarıyorum
mazot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir/Urla... famagusta/Cyprus

MesajTarih: 01.09.2006 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok güzel gezi olmus gercekten. plansız, programsız.. Şok oldum Şok oldum
tam yüreğinin götürdüğü yere git hesabı... Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
mazot Çevrimdışı mazot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 01.09.2006 - 09:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkurler paylaşım ıcın resımler harika gezi harika kuşadası ayrı bir harıka rafting e solicek bişi yok zaten Dil çıkarıyorum
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 01.09.2006 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Resimler İçin Çok Tşkler Halilim

Sizin için koydum resimleri gözünüz gönlünüz açılsın diye Çok gülüyorum

Alıntı:

SÖZE NE HACET Halil bey herşeyi anlatmış zaten,bana da tebrik edip alkışlamak düşüyor...Paylaşımın için teşekkürler KARA ŞOVALYE ....

MARLYN Daha anlatacak çok şey varda özet geçtim inan.

Alıntı:

halilRR, gez, gez, gez ... Nereye kadar kardeşim !!! Nereye kadar ? { Hemde çatlak kase ile }

ALEXİS Abi biliyosun gezmeyi seviyorum.Sen neden gelmiyosun abi bu
arada kışın Spilde mi karşılaşacağız bir daha Çok gülüyorum
Çatlak kase yi karıştırma abi Allah düşmanıma yaşatmasın Çok gülüyorum

Alıntı:

Offff be sabah sabah karelere bak... Bir de utanmadan ATV ile derenin içinden geçmişler... Rafting olayı da ap ayrı çatlatıyor insanı... Bunun intikamını almasını da biliriz biz...

SELİS
Senin bahar aylarında atv ile çamur banyosu resimlerine bakarken
yaşadıklarımın aynılarını yaşamışsındır umarım.Asıl bunlar bir intikam Çok gülüyorum

Alıntı:

Kimse sormamış ama 121 hikasini de anlatıver bari...

SELİS Ya herşeyi merak etmesen olmaz dimi şşş suusssss Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal