Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - sonunda beklenen oldu B sınıfı ehliyetle motor kullanımı..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

sonunda beklenen oldu B sınıfı ehliyetle motor kullanımı..

sonunda beklenen oldu B sınıfı ehliyetle motor kullanımı..

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
numaniko
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mars / Evren

MesajTarih: 01.09.2006 - 05:47    Mesaj konusu: sonunda beklenen oldu B sınıfı ehliyetle motor kullanımı.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar belki çokta iyi bi haber değil ama hiç değilse motoru 50cc ye kadar olan arkadaşlar için iyi bir haber. artık B sınıfı ehliyetle 50cc ye kadar olan motorlar sürülebilecek. yaw yapmışken şunu 250cc yapsalardı nolurdu Çok gülüyorum

haberin detayı : http://www.netgazete.com/papers/alt.asp?news=zaman
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 01.09.2006 - 06:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dotum ben dün okudum bu haberi ama daha yasarlanıyormuş galiba.hem 50cc neye yarar ki keşke şunu 125 falan yapsalardı
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kapadokya
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.09.2006 - 06:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili numaniko,
Teşekkür ederiz.Ancak;

Verdiğin haber, 31.08.2006 tarihinde MD'de başlık olarak açılmıştı.
Dilersen oradan devam edelim.

http://www.motordelisi.com/ftopic-32878-0.html

Ayrıca yukarıdaki haberin daha evvel verildiğine ilişkin doğru davranışın''İ'' butonuna basmak değil,arkadaşımıza haberin yayımlamdığını hatırlatarak,link vermektir.
Diye düşünüyorum.

Sağlıcakla kalınız.
Başa dön
kapadokya Çevrimdışı kapadokya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erosss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34-59-32

MesajTarih: 01.09.2006 - 07:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana da DD amca siz :::::>>>> eğer verilmiş bir başlık varsa,kurallara aykırı bir durum varsa,topic konudan sapmışsa msj yazarak değil :!: butonunu kullanarak bizlere yardımcı olmanız gerekiyor demişti.bunu da sizlerin bilmesinin gerektiğini düşünüyorum... Göz kırpıyorum

motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Başa dön
erosss Çevrimdışı erosss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
doblocu38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERY

MesajTarih: 01.09.2006 - 07:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence bu kanun en az 150 cc ye kadar olmalıydı .eksik olmuş.
Başa dön
doblocu38 Çevrimdışı doblocu38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Bluenight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::ÇORLU::...

MesajTarih: 01.09.2006 - 11:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şuradan devam lütfen...

http://www.motordelisi.com/ftopic-32878-0.html

Başa dön
Bluenight Çevrimdışı Bluenight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal