Tarih: 01.09.2006 - 05:47 Mesaj konusu: sonunda beklenen oldu B sınıfı ehliyetle motor kullanımı..
arkadaşlar belki çokta iyi bi haber değil ama hiç değilse motoru 50cc ye kadar olan arkadaşlar için iyi bir haber. artık B sınıfı ehliyetle 50cc ye kadar olan motorlar sürülebilecek. yaw yapmışken şunu 250cc yapsalardı nolurdu
Ayrıca yukarıdaki haberin daha evvel verildiğine ilişkin doğru davranışın''İ'' butonuna basmak değil,arkadaşımıza haberin yayımlamdığını hatırlatarak,link vermektir.
Diye düşünüyorum.
Tarih: 01.09.2006 - 07:10 Mesaj konusu:
bana da DD amca siz :::::>>>> eğer verilmiş bir başlık varsa,kurallara aykırı bir durum varsa,topic konudan sapmışsa msj yazarak değil :!: butonunu kullanarak bizlere yardımcı olmanız gerekiyor demişti.bunu da sizlerin bilmesinin gerektiğini düşünüyorum... _________________ kaskynyn de?eri ne ise hayatynyn de?eride o kadar olsun
motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız