Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motor egsozları .

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motor egsozları .

Motor egsozları .
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
AnarKin
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 01.09.2006 - 08:18    Mesaj konusu: Motor egsozları . Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam .

Yarış motoru egsozu nereden bulabilirim hocalar mesela 750 cc lik bir yarış motoru için egsoz almak istiyorum temin edebileceğim bir yer biliyormusunuz Türkiye içi ? Bide kaza yapmış motorların sağlam parçaları biraz daha ucuz oluyormuş duyduğuma göre (duyduğum kişi arızalı bir tip yanlış söylemişte olabilir) Türkiyede böyle kaza yapmış motor parçaları satan bir yer varmı bilginiz varmı ? Mesela o şekilde egsoz bulabilirmiyim ne dersiniz ?

Yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkür ederim bu arada aranıza bu mesajı yazmadan 2 dk önce katıldım hepinize merhabalar .
Başa dön
AnarKin Çevrimdışı AnarKin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
violinist
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.09.2006 - 08:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhabalar aramıza hoşgeldiniz. Doğru adrestesiniz. sitenin ilgili bölümlerinde araştırın lütfen, bulabilirsiniz.
Ersin-45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA - KONYA

MesajTarih: 01.09.2006 - 09:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aramıza hoşgeldin. http://www.motordelisi.com/forums-search.html bu adresten arama yaparak istediğin her şeyi bulabilirsin. Forumda güzel zaman geçirmen dileğiyle...
Ersin-45 Çevrimdışı Ersin-45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
north
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-bebek

MesajTarih: 01.09.2006 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oncelıkle aramıza hos geldın.senın arızalı arkadasından duydugunu bn dogru sıye bılıyorum kazalı motorların saglam parcalarını ucuz a satıyorlar.burdada aradıgın seyı bulcanı dusunuyorum
Başa dön
north Çevrimdışı north Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
marjinal
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 01.09.2006 - 10:07    Mesaj konusu: cevap Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

göztepe de moto rs var, sahibi Salih isminde bir arkadaş onunla temasa geçersen uygun fiyata istediğin parçaları bulacağına inanıyorum

moto-rs Adres : Fahrettin Kerim Gokay Cad. No: 219/C Göztepe/Cemenzar / İSTANBUL

Tel : (0216) 567 79 78

Fax : (0216) 567 79 80
Başa dön
marjinal Çevrimdışı marjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pers
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Balykesir

MesajTarih: 01.09.2006 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hoş geldin arkadaşım
kendinden birşey yazmadan
balıklama dalmışsın md havuzuna
Başa dön
pers Çevrimdışı pers Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AnarKin
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 01.09.2006 - 19:51    Mesaj konusu: Re: cevap Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

marjinal demiş ki:
göztepe de moto rs var, sahibi Salih isminde bir arkadaş onunla temasa geçersen uygun fiyata istediğin parçaları bulacağına inanıyorum

moto-rs Adres : Fahrettin Kerim Gokay Cad. No: 219/C Göztepe/Cemenzar / İSTANBUL

Tel : (0216) 567 79 78

Fax : (0216) 567 79 80

Hoca çok teşekkür ederim hemen not ediyorum yarın ilk işim aramak olacak ben bu bahsettiğim egsozlardan iki adet alıp 1200 cc aracıma koymayı düşünüyorum,bir deneme yapacağım .

Allaha emanet olun tekrardan teşekkürler .
Başa dön
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.09.2006 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AnarKin, hoşgeldin de motorun ne Şok oldum
Alıntı:

bahsettiğim egsozlardan iki adet alıp 1200 cc aracıma koymayı düşünüyorum
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
AnarKin
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 02.09.2006 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorum yok hocam arabam var Çok gülüyorum 1200 cc motor hacmi var bu motorda ancak motorsiklet egsozları iş görür dediğim gibi hemde iki adet 750 cc lik motorsiklet egsozu koydummu gaza basmaya gelmez ses nasıl olur düşünemiyorum Şok oldum
Başa dön
Pegasus32
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 02.09.2006 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anarkin kardeş,
Bizim motorların egzosları euro ile. Yani 1200cc otomobiline o kadar masrafa yazık. Hem de 2 tane takacan. İyice hesap ettin mi? Hem bizim eksozlar öyle düşük devirlerde istediğin sesi vermez. Bizim motorların devirleri 16.000-20.000 ne kadar çıkıyor. İyi düşün.
AnarKin
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.09.2006 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet devir meselesinde haklısın ama birde şöyle düşünmek gerek 600 yada 750 cc bir motor atıyorum 20000 devirde çıkardığı egsoz gazı ile 1200 cc lik bir motorun 7000 devirde çıkardığı egsoz gazı hemen hemen eşit olmazmı ? Bu durumda iki egsozada ihtiyacım olmaz belkide tek egsoz işimi görebilir gibi ne dersin ?

Son Mesajdan 13 saat 26 dakika sonra eklendi:

Belkide 250 cc lik egsoz dan iki adet alır araca bağlarım sanırım bu egsozlar 600 cc lik egsozlara nazaran daha ucuz olur Bravo
Başa dön
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.09.2006 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr125 egzozlari bile pahali kalibina gore bence git bi remus & sebring al pasa gibi hic kastirma motor egzozlarina Gülümsüyorum
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 03.09.2006 - 18:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bır arkadas vardı honda crx e takmıstı super olmustu ama bır daha sahıt olmadım arabada motor egz.u?? bu arada aramıza hosgeldınn arabacı olsanda Gülümsüyorum
armyy şimdi Çevrimiçi armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
AnarKin
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.09.2006 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aslında haklısınız belkide motor egsozuna vereceğim para ile adam gibi bi araba egsozu alabilirim ama istediğim sesi araba egsozları veremiyor işte motor egsozundan çıkan ses daha çezbedici en azından benim için öyle maddi yönden durumum yeterli olsa extradan sırf sesi için bir motor alacam ama alacağım motor kullanmakta olduğum aracın iki misli fiyatta olacağı kesin aracın fiyatı 3000 ytl Çok gülüyorum

Burda 250 cc lik bir motora sahip akrabam var değişik bir egsozu var tam istediğim sesi veriyor ne ince ne kalın çok hoş bir sesi var onu gördüğümde ilk işim sormak olacak acaba motoru aldığındamı o egsoz üzerindeydi yoksa sonradanmı alındı diye .

armyy hoşbulduk teşekkürler motorum yok ama motorları severim Dil çıkarıyorum olmasada motorlar hakkında bilgi edinmek isterim sizin gibi üstadların yanında olmak çok güzel Göz kırpıyorum
Başa dön
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 03.09.2006 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum sen sanayi diye bir şey duymadınmı yaw burda ne eksozu arıyorsun anlamadımGülümsüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal