Tarih: 01.09.2006 - 08:18 Mesaj konusu: Motor egsozları .
Selam .
Yarış motoru egsozu nereden bulabilirim hocalar mesela 750 cc lik bir yarış motoru için egsoz almak istiyorum temin edebileceğim bir yer biliyormusunuz Türkiye içi ? Bide kaza yapmış motorların sağlam parçaları biraz daha ucuz oluyormuş duyduğuma göre (duyduğum kişi arızalı bir tip yanlış söylemişte olabilir) Türkiyede böyle kaza yapmış motor parçaları satan bir yer varmı bilginiz varmı ? Mesela o şekilde egsoz bulabilirmiyim ne dersiniz ?
Yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkür ederim bu arada aranıza bu mesajı yazmadan 2 dk önce katıldım hepinize merhabalar .
Hoca çok teşekkür ederim hemen not ediyorum yarın ilk işim aramak olacak ben bu bahsettiğim egsozlardan iki adet alıp 1200 cc aracıma koymayı düşünüyorum,bir deneme yapacağım .
Motorum yok hocam arabam var 1200 cc motor hacmi var bu motorda ancak motorsiklet egsozları iş görür dediğim gibi hemde iki adet 750 cc lik motorsiklet egsozu koydummu gaza basmaya gelmez ses nasıl olur düşünemiyorum
Anarkin kardeş,
Bizim motorların egzosları euro ile. Yani 1200cc otomobiline o kadar masrafa yazık. Hem de 2 tane takacan. İyice hesap ettin mi? Hem bizim eksozlar öyle düşük devirlerde istediğin sesi vermez. Bizim motorların devirleri 16.000-20.000 ne kadar çıkıyor. İyi düşün. _________________ ´06 cbr600f
Evet devir meselesinde haklısın ama birde şöyle düşünmek gerek 600 yada 750 cc bir motor atıyorum 20000 devirde çıkardığı egsoz gazı ile 1200 cc lik bir motorun 7000 devirde çıkardığı egsoz gazı hemen hemen eşit olmazmı ? Bu durumda iki egsozada ihtiyacım olmaz belkide tek egsoz işimi görebilir gibi ne dersin ?
Son Mesajdan 13 saat 26 dakika sonra eklendi:
Belkide 250 cc lik egsoz dan iki adet alır araca bağlarım sanırım bu egsozlar 600 cc lik egsozlara nazaran daha ucuz olur
cbr125 egzozlari bile pahali kalibina gore bence git bi remus & sebring al pasa gibi hic kastirma motor egzozlarina _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
bır arkadas vardı honda crx e takmıstı super olmustu ama bır daha sahıt olmadım arabada motor egz.u?? bu arada aramıza hosgeldınn arabacı olsanda _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Aslında haklısınız belkide motor egsozuna vereceğim para ile adam gibi bi araba egsozu alabilirim ama istediğim sesi araba egsozları veremiyor işte motor egsozundan çıkan ses daha çezbedici en azından benim için öyle maddi yönden durumum yeterli olsa extradan sırf sesi için bir motor alacam ama alacağım motor kullanmakta olduğum aracın iki misli fiyatta olacağı kesin aracın fiyatı 3000 ytl
Burda 250 cc lik bir motora sahip akrabam var değişik bir egsozu var tam istediğim sesi veriyor ne ince ne kalın çok hoş bir sesi var onu gördüğümde ilk işim sormak olacak acaba motoru aldığındamı o egsoz üzerindeydi yoksa sonradanmı alındı diye .
armyy hoşbulduk teşekkürler motorum yok ama motorları severim olmasada motorlar hakkında bilgi edinmek isterim sizin gibi üstadların yanında olmak çok güzel
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız