arkadaslar havalar sogumadan son kez bır yerlerde bulusup pıknık fılan yapsak nasıl olur.ve bu bulusma yaza veda nıtelıgı tasır.catalca cıvarlarında cok güzel pıknık alanları var oralara gıdebılırız mesala. _________________ SAMSUNLU
Tarih: 01.09.2006 - 08:38 Mesaj konusu:
çatalça ormanlı köyü çok güzel plajıda var tabi hava yagışlı olmazsa
liste yaparsanız benide ekleyiverin _________________ K(aza) A(nında) S(eni) K(orur)
LÜTFEN KASK TAKIN!
TAKMAYANI UYARIN!
UYMAYANI VURUN GİTSİN ZATEN!
bu gece arkadaşımın atv sini denemeye gidiyorum tekirdağa...
zaten bu pazar olması için başlık çok geç oldu, bence önümüzde ki pazara ayarlayın katılım daha çok olabilir _________________ suzuki intruder
Tarih: 01.09.2006 - 09:11 Mesaj konusu:
evet jimmy haklı son 2 günde katılım az olur herkesin haberi olmayabilir haftaya pazar uygundur (bence tabi.) _________________ K(aza) A(nında) S(eni) K(orur)
LÜTFEN KASK TAKIN!
TAKMAYANI UYARIN!
Tarih: 01.09.2006 - 09:21 Mesaj konusu:
umarım yasak degildir bu linki koymak geçen haftalarda yapmayı planladıgımız ama büyük bir aksilik yüzünden iptal edilen gezinin fotoları keşif için gitmiştik.
buyrun bir inceleyin ... begenirseniz gündeme getireyim tekrar.
Tarih: 01.09.2006 - 09:35 Mesaj konusu:
bu arada resimlerdeki şahıslar
gözlüklü mustafa
yanındaki beyaz gömlekli kel ben yani(ALONG) GÖKSEL
Ortadaki kel mehmet abi
en sagdaki kel müslüm abi
NOT:özellikle keller bir araya gelmemiştir tamamen bir tesadüftür
saçı olanlarda katılabilir yani
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
bu akşamki buluşmamızda gündeme getiriyorum
buluşma yerimiz BAKIRKÖY GALERİA YANI OPETTE BENZİNLİKTE ORDANDA SARIYERE DOGRU GEÇME İHTİMALİMİZ VAR akşam 8 DE BUYRUN GELİN DETAYLANDIRALIM.
Tarih: 01.09.2006 - 09:57 Mesaj konusu:
evet genelde cruiser var arkadaşlarda ama ben race yada naked kullandım bugüne kadar satmıştım motorumu o gün ben motorsuz gittim artçı olarak.zaten gezilerede motor sınıflandırması yapmadan gidiyoruz büyükmüş küçükmüş fark etmiyor hepimizin sevdası aynı MOTOSİKLET ama inan sırf o geziye yetişebilmek için tekrar bir motor aldım amaaaaa gel görki ertesi gün motoru baglattık niye falan diye hiiiiç sorma uzun hikaye sayın emniyet müdürümüzün gazabına ugradık
evet şimdi napıyoruz ben konuyu bugünkü buluşmamızda gündeme getiricem sizde katılmak istermisiniz. tanışmış oluruz geziyi detaylandırırız. _________________ K(aza) A(nında) S(eni) K(orur)
LÜTFEN KASK TAKIN!
TAKMAYANI UYARIN!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız