Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - istanbullular bulusalım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

istanbullular bulusalım

istanbullular bulusalım
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
fzrafer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 01.09.2006 - 08:29    Mesaj konusu: istanbullular bulusalım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar havalar sogumadan son kez bır yerlerde bulusup pıknık fılan yapsak nasıl olur.ve bu bulusma yaza veda nıtelıgı tasır.catalca cıvarlarında cok güzel pıknık alanları var oralara gıdebılırız mesala.

Başa dön
fzrafer Çevrimdışı fzrafer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Along
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 01.09.2006 - 08:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çatalça ormanlı köyü çok güzel plajıda var tabi hava yagışlı olmazsa
liste yaparsanız benide ekleyiverin Dil çıkarıyorum
UYMAYANI VURUN GİTSİN ZATEN!
Başa dön
Along Çevrimdışı Along Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
fzrafer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.09.2006 - 08:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu pazar hava acık gosterıyor

Başa dön
fzrafer Çevrimdışı fzrafer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Along
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 01.09.2006 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz.

www.meteoroloji.com
Başa dön
Along Çevrimdışı Along Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
fzrafer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.09.2006 - 08:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hep beraber karar verelım

Başa dön
jimmy_155
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: beylikdüzü/istanbul

MesajTarih: 01.09.2006 - 09:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu gece arkadaşımın atv sini denemeye gidiyorum tekirdağa...
zaten bu pazar olması için başlık çok geç oldu, bence önümüzde ki pazara ayarlayın katılım daha çok olabilir Göz kırpıyorum

www.yenigitar.com
Başa dön
jimmy_155 Çevrimdışı jimmy_155 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Along
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 01.09.2006 - 09:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet jimmy haklı son 2 günde katılım az olur herkesin haberi olmayabilir haftaya pazar uygundur (bence tabi.)
Başa dön
fzrafer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.09.2006 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bencede haftaya pazar uygun olur.katılım acısından

Başa dön
Along
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 01.09.2006 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umarım yasak degildir bu linki koymak geçen haftalarda yapmayı planladıgımız ama büyük bir aksilik yüzünden iptal edilen gezinin fotoları keşif için gitmiştik.

buyrun bir inceleyin ... begenirseniz gündeme getireyim tekrar. Dil çıkarıyorum

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=20226
Başa dön
fzrafer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.09.2006 - 09:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALONG.cabuk getır gundeme Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Başa dön
Along
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 01.09.2006 - 09:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu arada resimlerdeki şahıslar
gözlüklü mustafa
yanındaki beyaz gömlekli kel ben yani(ALONG) GÖKSEL
Ortadaki kel mehmet abi
en sagdaki kel müslüm abi

NOT:özellikle keller bir araya gelmemiştir tamamen bir tesadüftür Gülümsüyorum
saçı olanlarda katılabilir yani Gülümsüyorum

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

bu akşamki buluşmamızda gündeme getiriyorum
buluşma yerimiz BAKIRKÖY GALERİA YANI OPETTE BENZİNLİKTE ORDANDA SARIYERE DOGRU GEÇME İHTİMALİMİZ VAR akşam 8 DE BUYRUN GELİN DETAYLANDIRALIM.

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=18812

1 ELİN NESİ VAR 2 ELİN SESİ VAR Dil çıkarıyorum
Başa dön
jimmy_155
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: beylikdüzü/istanbul

MesajTarih: 01.09.2006 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[quote]NOT:özellikle keller bir araya gelmemiştir tamamen bir tesadüftür
saçı olanlarda katılabilir yani[quote] Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

hepiniz cruiser cisiniz bea yazın beni de yazın gideriz her yere Dil çıkarıyorum

www.yenigitar.com
Başa dön
jimmy_155 Çevrimdışı jimmy_155 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
tuqruL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YstanbuL

MesajTarih: 01.09.2006 - 09:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende geliyorum Çok gülüyorumÇok gülüyorum ama otobanda ekmek yok Öfkeliyim Çok gülüyorum
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 01.09.2006 - 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet genelde cruiser var arkadaşlarda ama ben race yada naked kullandım bugüne kadar satmıştım motorumu o gün ben motorsuz gittim artçı olarak.zaten gezilerede motor sınıflandırması yapmadan gidiyoruz büyükmüş küçükmüş fark etmiyor hepimizin sevdası aynı MOTOSİKLET ama inan sırf o geziye yetişebilmek için tekrar bir motor aldım amaaaaa gel görki ertesi gün motoru baglattık niye falan diye hiiiiç sorma uzun hikaye sayın emniyet müdürümüzün gazabına ugradık Göz kırpıyorum

evet şimdi napıyoruz ben konuyu bugünkü buluşmamızda gündeme getiricem sizde katılmak istermisiniz. tanışmış oluruz Dil çıkarıyorum geziyi detaylandırırız.
Başa dön
fzrafer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.09.2006 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet katılmak ısteyenler Dil çıkarıyorum

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal