Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kawasaki zx-6r ve Honda 600rr arasinda karasizim

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kawasaki zx-6r ve Honda 600rr arasinda karasizim

Kawasaki zx-6r ve Honda 600rr arasinda karasizim
Sayfa 1, 2, 3 ... 22, 23, 24  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
betin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 01.09.2006 - 10:56    Mesaj konusu: Kawasaki zx-6r ve Honda 600rr arasinda karasizim Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgılı md ler ben betın antalyadan cbr125r kulanıcısıyım vede bu kıs 600cc ye gecıs yapmak ıstıyorum bu aralık aylarında vede her motoru arastırdım gerek md ye sormam olsun gerek servıslerı aramam olsun bı turlu arastırdım işte kafayı yıyecegım noktaya geldık:
ben 2 motor arasında kaldım kawa zx-6r mı honda 600rr mı 2 sınıde alasım gelıyor sızce hangısını seceyım ? .ama kawa bayısını z moto yu aradım ocak aylarında 2007 yenı kasalar gelecekmıs zx-6r cokmu degısecek dedım evet bayagı bı fark olacak dedıler bayıden ocak aylarına kadar beklıyeyımmı yoksa tercıhı hondadan yanamı yapayım bana yardımcı olursanızz sevınırım hakaten kafayı yıyecem 2 motor arasında kaldım sıze hem motorların resımlerını hemde teknık ozellıklerını yazacam
sımdıden tesekkurler topıcı takıp edecegım

ya bu motoruda alasım var

teknık ozellılerı:
Motor Sıvı soğutmalı 4-zamanlı 16 sübaplı, DOHC sıralı 4 silindirli
Motor hacmi (cc) 599
Silindir çapı & strok (mm) 67 x 42.5
Sıkıştırma oranı 12 : 1
Yakıt sistemi PGM-DSFI elektronik yakıt ateşleme sistemi
Max güç (ps @ dev/dak) 117 / 13.000
Max tork (Nm @ dev/dak) 66 / 11000
Ateşleme Elektronik avanslı bilgisayar kontrollü dijital transistörlü
Çalıştırma Elektrikli
Şanzıman 6 vites
Güç Aktarımı O-Ringli zincirli
Boyutlar (UxGxY)(mm) 2010 x 690 x 1115
Tekerlekler arası mesafe (mm) 1395
Sele yüksekliği (mm) 820
Yerden açıklık (mm) 130
Yakıt kapasitesi (litre) 18 (3,5lt rezerve dahil)
Tekerlekler
Ön/Arka 3 kollu alüminyum döküm
Lastikler Ön 120 / 70 ZR17 M/C (58W)
Arka 180 / 55 ZR17 M/C (73W)
Süspansiyon Ön 41 mm´lik, tamamen ayarlanabilen ters HMAS kartuş tipi teleskobik çatal, 120 mm esneme aralıklı
Arka Ön yükleme ve açılma ayarlı gaz şarjlı amartisörlü unit pro link, 130 mm esneme aralıklı
Frenler Ön Radyal monteli 4 piston kaliperli 310x4,5mm hidrolik çift disk, cüruflu metal balatalı
Arka Tek piston kaliperli 220x5mm hidrolik disk, cüruflu metal balatalı
Ağırlık 163 kg
Renk Seçenekleri Siyah, Kırmızı, Turuncu, Movistar

kawayıda alasım var ama bırazdaha kawada gonlum war Çok gülüyorum

teknık ozellılerı:
ZX-6R

MAKİNE TİPİ : 4-zamanlı,su soğutmalı, Sıra 4 - silindir

SİLİNDİR HACMİ : 636 cc

SİLİNDİR, ÇAP x STROK : 68.0 x 43.8 mm

SIKIŞTIRMA ORANI : 12.9:1

SÜBAP SİSTEMİ : DOHC, 16 sübap

MAKSİMUM GÜÇ : 136 PS/14.000 rpm

MAKSİMUM TORK : 70.5N.m(7.2 Kgf.m)11.500 rpm

KARBURATÖR : Elektronik Yakıt Enjektörlü , 38 x 4 Keihin

ATEŞLEME : Dijital TCBI

MARŞ SİSTEMİ : Elektrik

ŞANZIMAN : 6 - vites

ŞASİ TİPİ : Preslenmiş Alüminyum

KASTER / TRAIL : 25' / 106 mm

SÜSPANSİYON ÖN : 41 mm çatal

SÜSPANSİYON ARKA : Nitrojen Gaz rezervuarlı Uni-Trak

LASTİK ÖN / ARKA : 120/65 ZR 17 / 180/55 ZR 17

FREN ÖN : Çift Disk 300 mm, 4 - piston radyal kaliper

FREN ARKA : Tek Disk 220 mm, Tek piston kaliper

TEKERLEK ÇALIŞMASI ÖN / ARKA : 120 / 130 mm

BOYUTLAR UxGxY : 2065 x 715 x 1110 mm

AKS AÇIKLIĞI : 1390 mm

SELE YÜKSEKLİĞİ : 820 mm

YAKIT KAPASİTESİ : 17 Lt

KURU AĞIRLIK : 164 Kg

İMALAT YERİ : Japonya

--------
Basligi degistirdim. DD

En son betin tarafından 01.09.2006 - 11:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
betin Çevrimdışı betin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cceennkk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-tuzla

MesajTarih: 01.09.2006 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabikide 600rr hemde movistar Dil çıkarıyorum
Başa dön
cceennkk Çevrimdışı cceennkk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
betin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.09.2006 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cceennkk, ya ıste ben onun arasında karar veremıyorum kawa nın teknık ozellıklerı olarak 600rrdan daha ustun ama bılemıyorum karar veremıyorum offf
Başa dön
betin Çevrimdışı betin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 01.09.2006 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sıyah bır 636 bence cok daha guzel olur ben olsam kawayı alırdım
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Tua_nna
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.09.2006 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

betin ben derım kı movıstar hastayım o makınaya yakında bıde ıncele derım karar senın ama yıne kafan karısıcak demıs olayım Bravo
Başa dön
Tua_nna Çevrimdışı Tua_nna Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
naked
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankaraaaa

MesajTarih: 01.09.2006 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teknik olarak ZX-6 R üstündür, ama görünüm olarakta 600RR albenili. Fakat bilindiği üzere ZX-6 R ın en bilinen farkı 136 HP olması. Bana göre tabiki ZX-6 R.Ayrıca yeşilden farklı olarak siyah ve mat grisi var. Dil çıkarıyorum
bad_boy0007
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 01.09.2006 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ben olsam ikisinide alırım Çok gülüyorum :3 şaka bi yana movistarın hastasıyım ama teknik özellik olarakda zx6 manyaq bişi antalyada yok betincim bildiğim kadarıyla alırsan tek olursun ama seçimini yapmadan önce biraz düşün fiyatıydı özelliğiydi gidişiydi duruşuydu Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
betin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.09.2006 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biker_BoyzZ, kawayıda ıstıyorum
esmerim_r6_, movıestarıda ıstıyorum
her ıkı motoruda yakından ınceledım movıstarın goruntusu bıtırıyor benı
kawanında teknık ozellık olsun vs bıtırıyor benı
bakın ben su acıdan dusunuyorum ben antalyada ıkametgah etmekteyım antalyada kawa bayısı yok ama honda bayısı var honda benım ıcın daha avantajlı kawayı almaya ıstanbula gıdecegım hadı kawa aldım dıyelım bakımlarınıda honda servısınde yaptırmaktayım her nekadarda olsa honda kawadan anlamaz en azından kawa servıs elemanları kadar ıste ondan kafam karısık :!: :!: :!:

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

naked, rengını bılıyorum ama kawanın orjınal demıyeyeyımde yesıl rengı sankı eskılerden berı varmıs gıbı gelıyor bana yesıl alırım
bad_boy0007, antalyada bırak zx-6r olmasını kawa bayısı yok dımı ? ? ?
Başa dön
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 01.09.2006 - 11:14    Mesaj konusu: ZX6R vs CBR600RR Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2007 modelleri görmeden karar vermek çok yanlış olur.
model değişmese bile yeni renk opsiyonları olacaktır :!:

ayrıca betin sen genç bi arkadaşımızsın ve kanının hızlı aktığı bu yaşlarda bence daha kontrollü sürebileceğin bi motor alsan diyorum. Hyosung GT650R gibi mesela...en azından 4 silindirler kadar seri değildir. daha ucuz, daha rahat kullanımı olur, sonra 4 silindirli makineni daha iyi hakkını vererek kullanma imkanın olur. ne dersin?
sadece kendi düşüncemi belirtmek istedim. saygılar..
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
betin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.09.2006 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, dogru soyluyorsun zaten ben almak ıcın acele etmıyorum sadece secım yapıcam aralık ocak aylarında alacam yawas yavas.
kawa z moto yu aradım hem rengınde degısıklık hem kasada hemde teknık ozellıklerde degısıklık olacak dedı napacam bılemıyorum.fıyatları gerı cektık dedıler zx-6r 10900 euro ama yenı kasalar bırazdaha pahalı olur dedıler nmapacam bennnnnnnnn Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.09.2006 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Suzuki diye marka olmasaydı bineceğim makine ZX636 olurdu.
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 01.09.2006 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bakım olayı gerçekten sıkıntıya sokar seni.servis bakımlarını yaptırmazsaniyi olmaz yada ankaraya gider durursun 2 sene
betin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.09.2006 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cihan, arkadasım ıste onu dusunuyorum alanyada kawa servısı varmı onu arastırıyorum eger orda varsa bakımlara alanyaya gıdebılırım benım gonlum kawadan yana ama yenı kasalar gellırse mukemmel olur ocaga kadar asabretmek lazım Gülümsüyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 01.09.2006 - 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawa 636 bencede en guzel ve hızlısı oo sen kawa al bosver Dil çıkarıyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
betin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.09.2006 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sadbuttrue, kawaya dogru ılerlemekteyıs Çok gülüyorum servıs eger alanyada varsa kawaaa yasaaaa Çok gülüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 22, 23, 24  Sonraki
1. sayfa (Toplam 24 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal