Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 100cc lik motora neler yapılır

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

100cc lik motora neler yapılır

100cc lik motora neler yapılır
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
abart
Üye
Üye

Nereden: kirklareli

MesajTarih: 01.09.2006 - 12:20    Mesaj konusu: 100cc lik motora neler yapılır Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar 100 cc lik bir motoya ne yapabilirim. 4 zamanlı
:hıım
Başa dön
abart Çevrimdışı abart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.09.2006 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kafana göre takılırsın aksesuar felan kendi halinde bişiler yaparsın Dil çıkarıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
userneym
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 01.09.2006 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç kurcalama, nerdeyse bedavaya gezme şansın var dolaş bütün güzel yerleri...
erkill
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Rap City

MesajTarih: 01.09.2006 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sticker yapıştır
park lambalarını renklendir
bi de led li neon tak önden içeri göm ^1
lastiklere şerit çek kalem olarak satıolar bak 5 milyon bu gün sordum fosforlu Dil çıkarıyorum
Başa dön
erkill Çevrimdışı erkill Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
abart
Üye
Üye

Nereden: kirklareli

MesajTarih: 02.09.2006 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler arkadaşlar Gülümsüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

erkill bu dediklerini nerden bulabilirim ?
Başa dön
abart Çevrimdışı abart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 14.09.2006 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç bişey yapma git 600 lük bişey al adam gibi ona yaparsın
Başa dön
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mondialci_07
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 23.09.2006 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaş ben de 100 lük var ben abart egzost taktım parkları mavi yaptım beyaz far taktım bi de mavi neon harika oldu
Başa dön
mondialci_07 Çevrimdışı mondialci_07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tvs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :...TuzLa...:/İsT

MesajTarih: 23.09.2006 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

100motora bır sey yapamazsın sadece yapışkan bırde neon baska 100 motordan baska hiç bıırsey bekleme

Yzf r6 2006

Başa dön
tvs Çevrimdışı tvs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
coninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: tekirdağ

MesajTarih: 23.09.2006 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel şeyler yapabilirsin Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
muci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)

MesajTarih: 23.09.2006 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

markasınıda sölesen bi yardımım dokunurdu markasını beklıorum
Başa dön
muci Çevrimdışı muci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sponqebob
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-İcerenköy

MesajTarih: 23.09.2006 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi demiş ki:
hiç bişey yapma git 600 lük bişey al adam gibi ona yaparsın

Ne kadar yardımseversin ya bu kadarda olma..
Başa dön
sponqebob Çevrimdışı sponqebob Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 23.09.2006 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç birşey yaspamazsın kardeşim yapsan da 100 ye boşuna masraf yapmış olursun...........
Başa dön
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sponqebob
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-İcerenköy

MesajTarih: 23.09.2006 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Neden yapamasın ? Modifiye icin illa racing makinemi lazım, modifiye görecelidir illa motoru acip kurcalamakla modifiye olmaz sağına solunu boyamakla, stickers yapıstırmakla orasını burasını değiştirmeklede olur.
Hicbisey aklına gelmediyse çıkar jantlarını boyat motorun renginde. Egzosunu değiştir öne xenon far taktır veya rengarenk park lambaları onudamı beğenmedin çakar koy, altada neon lamba tak ışıl ışıl Dil çıkarıyorum
Başa dön
sponqebob Çevrimdışı sponqebob Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
erkill
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Rap City

MesajTarih: 23.09.2006 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet ya ne kadar ön yargılısnız kardeşim
adamlar murat131 e modify yapıolar bu arkadaşımız nie yapmasın mis gibi 100 cc lik motoruna hem cc si artınca çok büyük marifet mi oluo
Başa dön
erkill Çevrimdışı erkill Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_edie_
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 24.09.2006 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence hic motordan inmeyebilirsin harika gesersin daha ne istersin motor bir tutku iki tekerin üstünde gecen bi hayat başka ne!!!
Başa dön
_edie_ Çevrimdışı _edie_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.41 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal