arkadaslar bugun sabah universiteye gitmek icin scooterıma bindim marmaristen muglaya vardim universitede islerimi hallettikten sonra geriye marmarise donmek icin yola ciktim marmarise 20km kala sakar mevkinde motorun onunden dumanlar yukselmeye basladi hemen yolun kenarina cektim bagajdan tornavida takim taklavat cikartip on paneli sokmeye baslamistim on taraf ve konsol kısmında alevler yukseldi yoldan gecen araclar ne yardım etti nede durdugum araclarda yangın sondurme aletı vardı olanlarda bozuktu ıtfaıye gelene kadar motor gozumun onunde cayır cayır yandı o arada motorun resımlerını cektım trafık sigortasını yaptırdıgım acentayı aradım eger sızde bır sorun yoksa bır yerınıze bırsey olmadıysa bızım yapacagımız bırsey yok sıgorta sadece kaza anında her ıkı tarafın hastane masrafını karsılar dedı eger kasko ucretlerı daha uygun olsaydı bende bılırdım kasko yaptırmasını ama koca dev gıbı kamyonla ufacık motora bıle aynı degerı ıstıyorlar olan benım cebıme oldu 4 mılyar yandı gıttı sımdı sadece hurda bır motor var elımde bırde trafıgı tehlıkeye dusurdugum ıcın polisten ceza yedım sızce KASKO ucretleri bu kadar pahalıyken trafik sigortası gıbı sacma sapan sadece yaralılara yonelık bır belgeye her yıl dunyanın parasını yatırıyoruz bu dogrumu yaptırmadıgın zaman ceza oduyoruz bız motorcuların sucu ne arkadaslar bugun benım basıma gelen yarın herkesın basına gelır kı ben gercekten kılpayı kurtuldum ölümden
ıtfaıyecılere gore yangın elektrik mekanizmasinin beyninden cikmis
Kayıt: Aug 27, 2006 Mesajlar: 104 Nereden: Bursa / Orhangazi
Tarih: 01.09.2006 - 22:54 Mesaj konusu:
Çok çok geçmiş olsun. Umarım garanti kapsamında yenisi verilir ve umarım aynı olayı başka dostlar yaşamaz. _________________ Marty gibi co?kulu ve bir kartal gibi özgürce ya?amaktyr hayat...
motorun garantısı doldu ama tutanaklarda motor beynınde kısa devre oldugu yazılı motorda kısa devre olsa sıgorta atar elektrık keserdı beynın ıcınde yanma baslamıs once on panel sonra butun plastık aksam yanmaya basladı yanı kul oldu makına
arkadaslar motorun markası KYMCO MOVIE 125 arkadasimdan ikinci el aldim askere gittigi icin satıyordu banada scooter lazımdı sehir ici icin ve sonuc bu
GErçekten çok üzücü bir olay dostum allah kimsenin başına vermesin ama bence trafik sigortasını yaptırdığın yerin üstüne git hatta ilgilenmiyorlarsa da buradan kendilerini reklam et bence çok geçmiş olsun.
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3973 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 02.09.2006 - 06:08 Mesaj konusu:
xXx_crosscu demiş ki:
motorun garantısı doldu ama tutanaklarda motor beynınde kısa devre oldugu yazılı motorda kısa devre olsa sıgorta atar elektrık keserdı beynın ıcınde yanma baslamıs once on panel sonra butun plastık aksam yanmaya basladı yanı kul oldu makına
Çok geçmiş olsun.
Kymco'yu iyi bilirdim. Şaşırdım doğrusu.
Motosikleti getiren Silkar Grubu. Bence firmayla görüş ve paranı almaya çalış. Çünkü eğer motosikletin üstüne alarm gibi herhangi bir donanım ilave edilmemişse, yani elektrik tesisatını değiştirebilecek bir donanım konmamışsa bu tamamen üretim hatası. Kullanıcı hatası yok gibi gözüküyor.
Tekrar geçmiş olsun. En azından sana bir şey olmamış diyelim. _________________ R1 Hedef
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız