Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - hyosung gt 250r ve honda cbx twister 250

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

hyosung gt 250r ve honda cbx twister 250

hyosung gt 250r ve honda cbx twister 250
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Taner_017
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 01.09.2006 - 22:59    Mesaj konusu: hyosung gt 250r ve honda cbx twister 250 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hyosung gt 250r ve honda cbx twister 250 aralarındaki fark nedir ayrıca hız farkı varmı hangi motor daha seri ve daha hızlı açıklarsanız sevinirim?
Başa dön
Taner_017 Çevrimdışı Taner_017 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 02.09.2006 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Taner_017, öncelikle arama yapmanı öneriyorum bu konu daha önceden açılmıştı..

gt250 kullanmadım ama twister kullandım daha dogrusu yeni adıyla cbf 250 'yi..bi kere cok saglam bi motor o bir honda Çok gülüyorum cok seri bi motor 0-100 7,5-8 sn gibi yapabilir...hafif 130 kg (bence)..son hız olarak düz yolda 135 km gördüm..gt250 den oturma pozisyonu gereğince daha rahattır..ama gt 250r twister 'dan daha hızlı,kaslı,ve yakışıklı ne yapalım bı hondacı olarak kabul edelim Gülümsüyorum

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 02.09.2006 - 06:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum GT250R zaten bi racer yami doğal olarak twister dan daha hızlıdır.

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
can_352
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 02.09.2006 - 07:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence cbf 250 daha iyi ve daha saglam bence hyosung gt 250 rokadar iyi deyil paran varsa honda
Başa dön
can_352 Çevrimdışı can_352 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
ergungoksen
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.09.2006 - 08:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok mu düşündün bu soruyu sormak için allah aşkına haysungla twister aynı katagoridemi ^2 haysung gt250r sahibiydim yeni sattım yaptığım son hız 187 km yeterlimi 250cc makinadan bu kadar

Racing ERGÜN
Başa dön
ergungoksen Çevrimdışı ergungoksen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
FZS06
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.09.2006 - 08:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşımın Hyasung u var 167 km hıza çıktım.Yokuş aşağı ergungoksen sen 187 yi iyi yapmışsın Dil çıkarıyorum
Başa dön
FZS06 Çevrimdışı FZS06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
toros
Üye
Üye

Nereden: ANTALYA Bahçelievler

MesajTarih: 02.09.2006 - 08:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hyosung u bitirende bu hız olacak zaten herhangi bir sebeb ten ötürü açılan bir motorsiklet tooplandığın da bidaha düzen tutmayacak.
seco2019
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Balykesir

MesajTarih: 02.09.2006 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hyosung gt 250r 700 kmde motosiklet 175 km hız yapabiliyor
Başa dön
seco2019 Çevrimdışı seco2019 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cceennkk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-tuzla

MesajTarih: 02.09.2006 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hyosung = racer // twister = naked
büyük ölçüde bi hız farkı wardır ,, yakıt tüketimi olarak sanırım twister daha ii ,, kalite ve sağlamlık tabiki honda Dil çıkarıyorum racer oluşundan dolayıda hyosung daha seridir...
Başa dön
cceennkk Çevrimdışı cceennkk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
belo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/kar?yyaka

MesajTarih: 02.09.2006 - 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yahu olaya limon sıkmak istemem ama Çok gülüyorum o paralara er 5 ler satılıyor limon kalsın derseniz hyosung daha hoş duruyor ama ikisininde fiyatı bence çok pahalı kategorilerine göre buyrun www.sahibinden.com a bakın ne demek istediğimi anlıyacaksınız
samet_cbr125r
Üye
Üye

MesajTarih: 02.09.2006 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım sana tek bişi diecem markadan şaşma.. ben şaşmıştım bi keresinde, çook çektim sende şaşıpta boşu boşuna üzme o tatlı canını...
Başa dön
samet_cbr125r Çevrimdışı samet_cbr125r Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
cruel_tumay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: alanya

MesajTarih: 02.09.2006 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence HONDA twister almalısın gerçekden güzel motor.. frenleride çok saglam ve seri bir motor Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
cruel_tumay Çevrimdışı cruel_tumay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
moto_rider_m1
Üye
Üye

Nereden: balykesir

MesajTarih: 02.09.2006 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racer motorlara düşkünsen benim gibi gt250r derim sana,bnde gt250r almak istiorum o yüzden para biriktriyorum_ama_son karar senin_ Dil çıkarıyorum
Başa dön
moto_rider_m1 Çevrimdışı moto_rider_m1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 02.09.2006 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

haysungla twister aynı katagoridemi haysung gt250r sahibiydim yeni sattım yaptığım son hız 187

arkadaşım daha hyosung'u yanlış yazıyorsun Çok gülüyorum
arkadaşa da bu kadar yüklenmemek lazım GT250R değilde belkide GT250'yi sormuştur Dil çıkarıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.09.2006 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cruel_tumay demiş ki:
bence HONDA twister almalısın gerçekden güzel motor.. frenleride çok saglam ve seri bir motor Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal