Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ücretsiz Eğitim Etkinliğinden Görüntüler...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ücretsiz Eğitim Etkinliğinden Görüntüler...

Ücretsiz Eğitim Etkinliğinden Görüntüler...

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HOSMAN
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.09.2006 - 18:41    Mesaj konusu: Ücretsiz Eğitim Etkinliğinden Görüntüler... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 Eylül 2006 Tarihinde Bursa Ticaret Sanayi Odası Eğitim salonunda gerçekleştirilen Yerel Gündem21 Teorik Motosiklet Sürüş Eğitimi, OMM Eğitim Bölümü Başkanı David MADEN tarafından sunuldu.

Düzenlenen bu eğitime Motosiklete gönül vermiş 136 kişi katıldı.Bu eğitime katılımları ile destek veren “BURSA ENDURO” üyelerine ENDURO TÜRKİYE MOTOSİKLET GRUBU olarak teşekkür ediyoruz.

Eğitim Öncesi salonun hazırlanması ve düzenlenecek eğitimde tüm katılımcıların rahat sunum izleyebilmeleri için ciddi hazırlık yapıldı…

Eğitime katılacak davetlilerin park alanına bıraktıkları motosikletlerin güvenliğinden sorumlu Cüneyt ÖZTÜRK Arkadaşımıza bu olağan üstü çalışması için teşekkürlerimi bir kez de burada belirtmekde fayda gördüm..TEŞEKKÜRLER CÜNEYT ÖZTÜRK İYİKİ VARSIN….

IMG]http://i82.photobucket.com/albums/j271/by_arge/010920062313180968.jpg[/IMG]

Eğitim öncesi hazırlanan tablolarda motosiklet te güvenlik temalı haberleri izleme fırsatı bulan katılımcılar bir kez daha bilinç anlamında yer alan haberleri izledi…

OMM Eğitim Bölümü Başkanı David MADEN’E Teşekkürlerimizi bir kez daha iletiyoruz…

4.5 Saat süren eğitimde 45 dakika da bir verilen 5 dakikalık aralarda katılımcılar bol bol sohbet ederek eğitim hakkında düşüncelerini paylaştı..

BU EĞİTİMDE EŞİ HÜLYA OKAY İLE BİRLİKTE GÖREV ALARARAK KATILIMCI MİSAFİRLERE İKRAM KONUSUNDA İŞİN MUTFAK BÖLÜMÜNDE OLAĞAN ÜSTÜ ÇALIŞAN ERTAN OKAY ÇOK TEŞEKKÜRLER SİZ İYİKİ VARSINIZ..

Düzenlenen eğitim sonunda OMM Eğitim Bölümü Başkanı David MADEN’E Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanı Hikmet ŞAHİN ve Yerel Gündem21 Genel Sekreteri Tahsin BULUT adına Teşekkür Plaketini Yerel Gündem21 Motosikletli Çalışma Grubundan Can AYDOĞAN verdi…

David MADEN’E ENDURO TÜRKİYE MOTOSİKLETLİ ÇALIŞMA GRUBU adına hediyesini Hüseyin DİLEK verdi…

www.enduroturkiye.com

---------------
Konunun daha iyi anlaşılabilmesi için küçük bir değişiklik yaptım başlıkta va tamamı büyük harf olduğu için yeniden düzenledim.Bluenight.
Başa dön
HOSMAN Çevrimdışı HOSMAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
acem
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.09.2006 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş, devam arkadaşlar Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
acem Çevrimdışı acem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.09.2006 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HOSMAN,
once,hos geldin.sonra ,verdigin bilgilere tskler.

ancak,David Maden in sunumunun-veya kapsamli bir ozetinin - herhangi bir sekilde,sunuma katilamayanlara, aktarilmasi imkani var mi desek?

sevgiler
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HOSMAN
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 02.09.2006 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heyocan demiş ki:
HOSMAN,
once,hos geldin.sonra ,verdigin bilgilere tskler.

ancak,David Maden in sunumunun-veya kapsamli bir ozetinin - herhangi bir sekilde,sunuma katilamayanlara, aktarilmasi imkani var mi desek?

sevgiler

Hoşbulduk güvenli sürüş teknikleri;virajlar kaskın önemi motosiklet kullanıcılarının bılmesı gereken konular anlatıldı.Kısa bı sure sonra toplantının pps sunumu bana ulasacak ve sizlerle paylasıcam
Başa dön
HOSMAN Çevrimdışı HOSMAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Bluenight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::ÇORLU::...

MesajTarih: 02.09.2006 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bursa Yerel Gündem 21 oluşumu daha benim üniversite okuduğum yıllarda (en az on sene önce yani Bravo ) harika işler çıkartıyordu Bursa'da.

Aradan geçen zamanda bu tür faydalı etkinliklere devam ettiğini görmek beni fazlasıyla mutlu etti.

Bu etkinlikte emeği geçen herkese ve bunu bizimle paylaşan HOSMAN arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Dil çıkarıyorum

Güzel haber ve paylaşımların devamını diliyorum...

Başa dön
Bluenight Çevrimdışı Bluenight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
enkozi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.09.2006 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gercekten cok gusel olmus ıyı bı organızasyona benzıo keske katılabılseydım Üzgünüm
Başa dön
enkozi Çevrimdışı enkozi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.09.2006 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HOSMAN,
tekrar tskler.bekliyoruz.
adin,paris teki boulevard haussemann i ve oradaki anilarimizi cagristirdi.
sevgiler
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.09.2006 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vatana millete hayırlı olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HOSMAN
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.09.2006 - 16:38    Mesaj konusu: Hoşbulduk.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heyocan demiş ki:
HOSMAN,
tekrar tskler.bekliyoruz.
adin,paris teki boulevard haussemann i ve oradaki anilarimizi cagristirdi.
sevgiler

Masterımı yurt dısında yaptım parise gitme sansım olmadı hıc merak ettım boulevard haussemann i nasıl bi yer anlatırsanız sevinirim..
Bu arada
HOŞMAN
Soyismim Göz kırpıyorum
Lovable
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.09.2006 - 17:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel...tebrikler...devamını bekliyoruz sabırsızlıkla Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
Lovable Çevrimdışı Lovable Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cceennkk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-tuzla

MesajTarih: 03.09.2006 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bi organizasyon olmuş paylaşım ve fotolar için teşekkürler Alkışlıyorum
Başa dön
cceennkk Çevrimdışı cceennkk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
transalpp_fatih
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: isstanbull///tuzla'da kokmayalym

MesajTarih: 04.09.2006 - 23:42    Mesaj konusu: TEŞEKKÜRLER WWW.ENDUROTURKİYE.COM Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili dostlar bu oluşumu yerelgundem21 de Enduro Türkiye Motosiklet Grubu kurdu.Bu oluşum hakkında bu saygı değer arkadaşlardan bilgi alın ve bu oluşu mu istanbulda sizlerde kurun.Benim vaktim olsa emin olun bende bu arkadaşlar gibi Motosiklete Gönül vermiş arkadaşlarım adına kurarım..Teşekkürler Hüseyin Dilek Teşekkürler Can Aydoğan Teşekkürler Ünsal Kelleci allah sizleri kötüllerin şerrinden korusun. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal