Tarih: 02.09.2006 - 18:41 Mesaj konusu: Ücretsiz Eğitim Etkinliğinden Görüntüler...
1 Eylül 2006 Tarihinde Bursa Ticaret Sanayi Odası Eğitim salonunda gerçekleştirilen Yerel Gündem21 Teorik Motosiklet Sürüş Eğitimi, OMM Eğitim Bölümü Başkanı David MADEN tarafından sunuldu.
Düzenlenen bu eğitime Motosiklete gönül vermiş 136 kişi katıldı.Bu eğitime katılımları ile destek veren “BURSA ENDURO” üyelerine ENDURO TÜRKİYE MOTOSİKLET GRUBU olarak teşekkür ediyoruz.
Eğitim Öncesi salonun hazırlanması ve düzenlenecek eğitimde tüm katılımcıların rahat sunum izleyebilmeleri için ciddi hazırlık yapıldı…
Eğitime katılacak davetlilerin park alanına bıraktıkları motosikletlerin güvenliğinden sorumlu Cüneyt ÖZTÜRK Arkadaşımıza bu olağan üstü çalışması için teşekkürlerimi bir kez de burada belirtmekde fayda gördüm..TEŞEKKÜRLER CÜNEYT ÖZTÜRK İYİKİ VARSIN….
Eğitim öncesi hazırlanan tablolarda motosiklet te güvenlik temalı haberleri izleme fırsatı bulan katılımcılar bir kez daha bilinç anlamında yer alan haberleri izledi…
OMM Eğitim Bölümü Başkanı David MADEN’E Teşekkürlerimizi bir kez daha iletiyoruz…
4.5 Saat süren eğitimde 45 dakika da bir verilen 5 dakikalık aralarda katılımcılar bol bol sohbet ederek eğitim hakkında düşüncelerini paylaştı..
BU EĞİTİMDE EŞİ HÜLYA OKAY İLE BİRLİKTE GÖREV ALARARAK KATILIMCI MİSAFİRLERE İKRAM KONUSUNDA İŞİN MUTFAK BÖLÜMÜNDE OLAĞAN ÜSTÜ ÇALIŞAN ERTAN OKAY ÇOK TEŞEKKÜRLER SİZ İYİKİ VARSINIZ..
Düzenlenen eğitim sonunda OMM Eğitim Bölümü Başkanı David MADEN’E Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanı Hikmet ŞAHİN ve Yerel Gündem21 Genel Sekreteri Tahsin BULUT adına Teşekkür Plaketini Yerel Gündem21 Motosikletli Çalışma Grubundan Can AYDOĞAN verdi…
David MADEN’E ENDURO TÜRKİYE MOTOSİKLETLİ ÇALIŞMA GRUBU adına hediyesini Hüseyin DİLEK verdi…
---------------
Konunun daha iyi anlaşılabilmesi için küçük bir değişiklik yaptım başlıkta va tamamı büyük harf olduğu için yeniden düzenledim.Bluenight.
ancak,David Maden in sunumunun-veya kapsamli bir ozetinin - herhangi bir sekilde,sunuma katilamayanlara, aktarilmasi imkani var mi desek?
sevgiler
Hoşbulduk güvenli sürüş teknikleri;virajlar kaskın önemi motosiklet kullanıcılarının bılmesı gereken konular anlatıldı.Kısa bı sure sonra toplantının pps sunumu bana ulasacak ve sizlerle paylasıcam
HOSMAN,
tekrar tskler.bekliyoruz.
adin,paris teki boulevard haussemann i ve oradaki anilarimizi cagristirdi.
sevgiler
Masterımı yurt dısında yaptım parise gitme sansım olmadı hıc merak ettım boulevard haussemann i nasıl bi yer anlatırsanız sevinirim..
Bu arada
HOŞMAN
Soyismim _________________ aldyrma adam çek git diyemem aldyryrym;çi?nerim çi?nenirim hakky tutar kaldyryrym..!
Sevgili dostlar bu oluşumu yerelgundem21 de Enduro Türkiye Motosiklet Grubu kurdu.Bu oluşum hakkında bu saygı değer arkadaşlardan bilgi alın ve bu oluşu mu istanbulda sizlerde kurun.Benim vaktim olsa emin olun bende bu arkadaşlar gibi Motosiklete Gönül vermiş arkadaşlarım adına kurarım..Teşekkürler Hüseyin Dilek Teşekkürler Can Aydoğan Teşekkürler Ünsal Kelleci allah sizleri kötüllerin şerrinden korusun. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız