Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - {=Bir Çinli ve Modifiye.250 Mtc sahipleri es geçmeyin =}

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

{=Bir Çinli ve Modifiye.250 Mtc sahipleri es geçmeyin =}

{=Bir Çinli ve Modifiye.250 Mtc sahipleri es geçmeyin =}
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tuqruL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YstanbuL

MesajTarih: 02.09.2006 - 21:56    Mesaj konusu: {=Bir Çinli ve Modifiye.250 Mtc sahipleri es geçmeyin =} Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Satılık ilanları arasında dolaşırken yüksek fiyatından dolayı bakmamla beraber bu motorla karşılaştım.Bi çok polemiğe neden olucak gibi görünsede sizlerle paylaşmak istedim. Buyrun..
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2814777

Değer mi sizce Şok oldum zevk renk olayı mı desek acaba :hıım

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kalyoncumotor
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.09.2006 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamlar bayağı uğraşmış ne deyim helal olsun.
blackskunk83
Üye
Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 03.09.2006 - 00:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam motor hoş bence bu paraya değer kilometreside iyi.Şahsen ben ilk bakışta 250 mct olduğunu anlayamadım ama sen bilirsin Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
blackskunk83 Çevrimdışı blackskunk83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
candyman
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: EDYRNE

MesajTarih: 03.09.2006 - 00:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Brovo işte memleketim insanı alım gücü ve imkanı olsa daha neler yapacak kimlirim gerçekten helal olsun saygılar.
Başa dön
candyman Çevrimdışı candyman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
summer_night
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.09.2006 - 07:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mondial görse MCT'yi bu şekilde çıkartır Çok gülüyorum Eline sağlk
Başa dön
summer_night Çevrimdışı summer_night Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
suzuki_semih
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.09.2006 - 08:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence 10 numara olmuş...profosyenel bir air brush cı ybrnin sırf ön çamurluguna 150 milyona dövme yapıyor..adam bütün motoruna dövme yaptırmıs..
Başa dön
suzuki_semih Çevrimdışı suzuki_semih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PhantomsPhorever
Üye
Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 03.09.2006 - 08:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O motoru yapan arkadaşa Vosvos versek Porche yapar mı acaba Çok gülüyorum

Helal olsun diyor başarılarının devamını diliyorum
Başa dön
PhantomsPhorever Çevrimdışı PhantomsPhorever Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.09.2006 - 09:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir tane de 600f vardi boyle, fikir guzel ama uygulamasini begenmedim Bravo
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 03.09.2006 - 09:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

türkdür ne yapsa yeridir Çok gülüyorum Çok gülüyorum
güzel olmuş bence Dil çıkarıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rebel_punto
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.09.2006 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hımmmmm. Dil çıkarıyorum...................................
Başa dön
rebel_punto Çevrimdışı rebel_punto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sertac_Cagdas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kuşadası/İstanbul

MesajTarih: 03.09.2006 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor çok güzel olmuş. Bu ilanı İntoko'da görmüştüm ben de çok tatlı olmuş motor. Ama o para verilir mi? Bence HAYIR... Motoru tam vitrinlik bi motor satıcısı alsın bunu süs olarak vitrinine koysun derim ben Çok gülüyorum

Kimse yanlış anlamasın bende de MCT 250 var Göz kırpıyorum 1 senedir biniyorum 11.000 km oldu...

www.kusadasiriders.com
Başa dön
Sertac_Cagdas Çevrimdışı Sertac_Cagdas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
meisli07
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.09.2006 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yapan para harcamış yapmış bi masraf varki o fiyatı vermiş ucuza mal etse 2500 ytl derdi demi
Başa dön
meisli07 Çevrimdışı meisli07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
roadboybrk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 03.09.2006 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence yakından bakılsa fotolardan daha ilgi çekici gözükecektir Dil çıkarıyorum
roadboybrk Çevrimdışı roadboybrk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
titrettin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 03.09.2006 - 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel olmuş ama renk hoşuma gitmedi onun yerine çok kaliteli bi sayah üzerine süslernmiş krem pegler fren kollarıı fln.Ama gende helel dmekten başka bişiy kalmıyo
Başa dön
titrettin Çevrimdışı titrettin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
north
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-bebek

MesajTarih: 03.09.2006 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence deger zaten motorda nerden baksanız 3.5 mılyar eder bırazda elemegı war bence deger.tabı zewkler we renkler....
Başa dön
north Çevrimdışı north Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.25 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal