Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SEGWAY den yeni bomba... CENTAUR !

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SEGWAY den yeni bomba... CENTAUR !

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 19.10.2004 - 07:23    Mesaj konusu: SEGWAY den yeni bomba... CENTAUR ! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"Ginger" namiyla bilinen su meshur "human transporter" i bilmeyen kalmadi herhalde...

Ama Segway, uretici firma, bos durmuyor haliyle...ve gecenlerde akillara durgunluk veren yeni bir icatla karsimiza cikti...

Buyrun, Centaur.. !

Nasil? Etkileyici degilmi?

Ginger dan tanidigimiz jiroskop la dengesini sagliyor, ve elektrikli tabii ki. Wheelie yapmak hic sorun degil, ayakta durdunuzmu arka iki tekerlek uzerinde, bu "4wheel steering" aracl istediginiiz yere gidebiliyorsunuz...

Guzel guzel gezmek te var

Cilginca eglenmek te

On tekerlekler bagimsiz iki kol ile ana govdeye bagli ve mekanik olarak gidondan tahrik alarak donuyor. Arka tekerlek ise "drive by wire" teknolojisi ile merkez bilgisayardan aldigi komutla saga sola donduruluyor. Komputer kendine bagli denge sensorleri sayesinde, ayni zamanda jiroskopu da kontrol ediyor ve devrilmesi imkansiz bir mekanik mucize cikiyor ortaya...

Azami hizi 40 mph= 64 kmh, 180kg tasiyabiliyor, 147 X 89 cm ebadinda ve sadece 60 kg.

Centaur maalesef henuz gelistirme asamasinda ve pek cok teknik ozelligi devlet sirri gibi saklaniyor, ama yetkililer 2005 te piyasaya suruleceginden emin.

Bazi teknik ayrintilar...

Eh bu video da isin kaymagi...

CENTAUR CONCEPT VIDEO

Hayirli olsun biz tekerlek meraklilarina...
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
turkx
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.10.2004 - 08:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

babababa
DD amca nerden buldun yahu bunu.
çöp adamlar vardı şimdide çöp atv yapmışlar 8)
twister
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 19.10.2004 - 08:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw bunu çok güzel yapmışlar.. Dil çıkarıyorum
happyman13
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara- Bandyrma

MesajTarih: 02.11.2004 - 04:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

admlar yememiş içmemiş oturmuş yapmış.
iyide olmuş hani :md: :md:
happyman_13@hotmail.com
Başa dön
happyman13 Çevrimdışı happyman13 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Absolute
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 02.11.2004 - 04:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha daha neler .....
Bi yaşıma daha girdim .... Dil çıkarıyorum
Başa dön
Absolute Çevrimdışı Absolute Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dodomes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.11.2004 - 04:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nedir bu şimdi? Tekrar dörttekere mi döndürecekler bizi? Şok oldum Şok oldum
Başa dön
dodomes Çevrimdışı dodomes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
__SNOOPY__
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.11.2004 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

çöp adamlar vardı şimdide çöp atv yapmışlar

turkx, ahahahhaha koptum valla harikasın yav Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
__SNOOPY__ Çevrimdışı __SNOOPY__ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 03.11.2004 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fiyatı neymiş bunun??
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 03.11.2004 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delijapon demiş ki:
fiyatı neymiş bunun??

Bu bir konsept, henuz piyasada degil...
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
kabusun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 16.11.2004 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha çok bebek arabasına benzemiş ama kaliteli bir bebek arabası. hem bebekten 'BEBEK' e fark var dimi? Çok gülüyorum
Başa dön
kabusun Çevrimdışı kabusun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
s_ciceks
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/Yneg?l

MesajTarih: 16.11.2004 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:-D Buna binmek çok eğlenceli olurdu heralde :-D
Başa dön
s_ciceks Çevrimdışı s_ciceks Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 16.11.2004 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Komputer kendine bagli denge sensorleri sayesinde, ayni zamanda jiroskopu da kontrol ediyor ve devrilmesi imkansiz bir mekanik mucize cikiyor ortaya...

Sevgili D.D. unutmaki Bush bu Ginger'dan düşmüştü...Onun içinde düşülmesi imkansız deniliyodu......Sanırım bu aynı sistem.(Yanlışım varsa düzeltin lütfen).Gerçi ne farkederki Bush Patates cipsi yerken boğuluyodu bi ara...Aman diyim bu adamlar bu alete Bush' u bindirmesinler yoksa bütün bu tezleri çöker... Çok gülüyorum
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 16.11.2004 - 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

unforgiven unutmaki insanlar için düşülmesi imkansız denilmişti. bush'u karıştırma şimdi Göz kırpıyorum
şaka şaka o da tabiki bi insan ama beyinsiz ve vicdansız bi insan. ginger denilen "şey" de bütün dünyanın intikamını almak amacıyla atmıştır belki bushu üstünden
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal