evet arkadaşlar sonunda hayallerim gerçeğe dönüştü. pazartesi günü yeni motoruma kavuştum. 2004 model kle 500. motor 10000 km de gayet temiz durumda. eşimle yaptığımız ilk gezide arka lastiğimiz patladı. ama yılmayıp tam gaz gezilere devam ediyoruz. umarım herkes bir gün hayalindeki motora kavuşur...
bu arada resim gönderemiyorum çünkü henüz çekemedim ilk fırsatta ekliycem. _________________
nekadar ya?ly olursanyz olun birdaha asla olamayaca?ynyz kadar gençsiniz...
Tarih: 03.09.2006 - 20:47 Mesaj konusu:
çok güzel bir tercih yapmışsın.beğeniyorum kle500 ü.
motorun hayırlı olsun.seni motorunla çok güzel geziler bekliyor.bizde motorunun resimlerini bekliyoruz _________________ Küçük hırsızlıklar el feneriyle;büyük yolsuzluklar deniz feneriyle yapılır...
Çok güzel bi seçim yapmışsın, güzel günlerde kullanman dileğiyle. Kaç paraya aldığını yazman mümkün mü?? _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
Hayırlı olsun eşinin de motoru sevmesi çok güzel bişey kıymetini bil _________________ Cumhuriyet, fikren bedenen, ilmen ve fennen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafyzlar ister.
Tarih: 03.09.2006 - 21:32 Mesaj konusu:
hayırlı olsun benimde beğendiğim makinelerden biri o, makineyle ilgili izlenimlerinide aktarırsan sevinirim _________________ iki tekerli bir dünya
0 rh(-)
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. motoru 7000 ytl ye aldım. ilk izlenimlerim harika bu motordan önce 150 cc lik asya scooterim vardı. o motordan sonra oldukça keyif verici. istanbuldan aldım edirneye kadar ilk uzun yol deneyimimi yaşadım. kesinlikle parasını hakeden bi makina. titreşimsiz çift silindir 100 km de standart kullanımla 5 litre yaktı ortalama 100-110 la geldim kısa bi süre için 150 km yi test ettim. oturuş pozisyonunun dik oluşu nedeniyle biraz rüzgarı fazla alıyor. gelir gelmez bakıma aldık yağını ve yağ filtresini değiştirdik. bu işten iyi anlayan arkadaşlar sağına soluna baktılar bi problem yok şimdilik. fren balatalarının değişmesi gerek bide lastikler orjinal lastikleri, onlarıda ilk fırsatta yenilemem lazım. yavaş yavaş halledicez inşallah. _________________
nekadar ya?ly olursanyz olun birdaha asla olamayaca?ynyz kadar gençsiniz...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız