Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kawasaki kle 500 aldımm

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kawasaki kle 500 aldımm

kawasaki kle 500 aldımm
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
erdem22
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 03.09.2006 - 20:24    Mesaj konusu: kawasaki kle 500 aldımm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar sonunda hayallerim gerçeğe dönüştü. pazartesi günü yeni motoruma kavuştum. 2004 model kle 500. motor 10000 km de gayet temiz durumda. eşimle yaptığımız ilk gezide arka lastiğimiz patladı. ama yılmayıp tam gaz gezilere devam ediyoruz. umarım herkes bir gün hayalindeki motora kavuşur...

bu arada resim gönderemiyorum çünkü henüz çekemedim ilk fırsatta ekliycem.

nekadar ya?ly olursanyz olun birdaha asla olamayaca?ynyz kadar gençsiniz...
Başa dön
erdem22 Çevrimdışı erdem22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
colpo_crosso
Üye
Üye

MesajTarih: 03.09.2006 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun kardeş kazasız belasız günlerde kullan farın ve yolun açık olsun
Başa dön
colpo_crosso Çevrimdışı colpo_crosso Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 03.09.2006 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin işallah Alkışlıyorum
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dr_t
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.09.2006 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun,kazasız belasız jkeyıflı surusler dılıyorum
dr_t Çevrimdışı dr_t Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 03.09.2006 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawa ailesine hoş geldin. moturun süper .hayırlı olsun
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
twister1990
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 03.09.2006 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir tercih yapmışsın.beğeniyorum kle500 ü.
motorun hayırlı olsun.seni motorunla çok güzel geziler bekliyor.bizde motorunun resimlerini bekliyoruz Bravo
belo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/kar?yyaka

MesajTarih: 03.09.2006 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay be hayalimdeki motoru almışsın ALLAH başka kaza bela vermez inşallah Çok gülüyorum
kostek
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Tekirda? Merkez

MesajTarih: 03.09.2006 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı Olsun.Benimde eşim motorla gezmeyi seviyor.Lastiğinde patlasa insanın böyle destekçisi olursa yola devam ediyor. Yolunuz açık olsun
Başa dön
kostek Çevrimdışı kostek Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 03.09.2006 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bi seçim yapmışsın, güzel günlerde kullanman dileğiyle. Kaç paraya aldığını yazman mümkün mü??
akcatas
Üye
Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 03.09.2006 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun eşinin de motoru sevmesi çok güzel bişey kıymetini bil Gülümsüyorum Gülümsüyorum
acem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.09.2006 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun benimde beğendiğim makinelerden biri o, makineyle ilgili izlenimlerinide aktarırsan sevinirim Alkışlıyorum
acem Çevrimdışı acem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Ozgur_Ruh
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa / Orhangazi

MesajTarih: 03.09.2006 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun
Üstat motorunla sizin bir resminizi alsak şöyle en güzelinden.
ne dersin hoş olmaz mı Göz kırpıyorum
Başa dön
Ozgur_Ruh Çevrimdışı Ozgur_Ruh Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
erdem22
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 03.09.2006 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. motoru 7000 ytl ye aldım. ilk izlenimlerim harika bu motordan önce 150 cc lik asya scooterim vardı. o motordan sonra oldukça keyif verici. istanbuldan aldım edirneye kadar ilk uzun yol deneyimimi yaşadım. kesinlikle parasını hakeden bi makina. titreşimsiz çift silindir 100 km de standart kullanımla 5 litre yaktı ortalama 100-110 la geldim kısa bi süre için 150 km yi test ettim. oturuş pozisyonunun dik oluşu nedeniyle biraz rüzgarı fazla alıyor. gelir gelmez bakıma aldık yağını ve yağ filtresini değiştirdik. bu işten iyi anlayan arkadaşlar sağına soluna baktılar bi problem yok şimdilik. fren balatalarının değişmesi gerek bide lastikler orjinal lastikleri, onlarıda ilk fırsatta yenilemem lazım. yavaş yavaş halledicez inşallah.

nekadar ya?ly olursanyz olun birdaha asla olamayaca?ynyz kadar gençsiniz...
Başa dön
erdem22 Çevrimdışı erdem22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tam35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: stuttgart

MesajTarih: 03.09.2006 - 21:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayirli ugurlu olsun güle güle kullan iyi günlerde.

akincilara selam
stuttgart
Başa dön
tam35 Çevrimdışı tam35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.09.2006 - 21:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

umarım herkes bir gün hayalindeki motora kavuşur...

amiiiin Alkışlıyorum

hayırlı olsun bu arada güzel bi seçim
lastiktir patlar sıkma canını Göz kırpıyorum
hem lastikler patlamasa lastik satıcıları nasıl geçinecek. Sektör bu sonuçta . Çok gülüyorum
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal