Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bluenight'a terfi..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bluenight'a terfi..
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kapadokya
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.09.2006 - 22:45    Mesaj konusu: Bluenight'a terfi.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili arkadaşlar..

Sitemizde ,mütevazı kişiliği ve nazik yönetim anlayışıyla çoğumuz tarafından sevildiğini düşündüğüm Bluenight arkadaşımızın, Moderatör olduğunu görmüş bulunmaktayım.

Arkadaşımızı yürekten kutluyor,başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.

Saygılarımla..

En son kapadokya tarafından 03.09.2006 - 23:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
kapadokya Çevrimdışı kapadokya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.09.2006 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun
ama bunu adminlerin söylemesi gerekmiyor muydu? Çok gülüyorum
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kapadokya
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.09.2006 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alonecombatant demiş ki:

ama bunu adminlerin söylemesi gerekmiyor muydu? Çok gülüyorum

Sevgili alonecombatant,

Sürekli Ring yaptığımız forumlarda,sayın Bluenight'a ait avaterin üzerine, yöneticilerimiz açıklama yapmadan Moderatör ünvanını koymuşlarsa,açıklama yapmaya gerek bulmamışlardır diye düşünürüm. Dil çıkarıyorum

Sağlıcakla kal..
Başa dön
kapadokya Çevrimdışı kapadokya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 04.09.2006 - 00:19    Mesaj konusu: Re: Bluenight'a terfi.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kapadokya demiş ki:

Sitemizde ,mütevazı kişiliği ve nazik yönetim anlayışıyla çoğumuz tarafından sevildiğini düşündüğüm Bluenight arkadaşımızın, Moderatör olduğunu görmüş bulunmaktayım.

Peeee, şimdi yandık işte Çok gülüyorum

Tabiiki şakaydı...Forumlarda adeta üç kişilik performansla aktif olup emek harcayan ve asla kırıcı bir üslup kullandığına tanık olmadığım Bluenight arkadaşımızı kutluyorum Alkışlıyorum

Admin oluşunuda görmek dileğiyle.. Dil çıkarıyorum
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
whiskey75
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Türkiye / Deutschland

MesajTarih: 04.09.2006 - 08:34    Mesaj konusu: Re: Bluenight'a terfi.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

riko demiş ki:
kapadokya demiş ki:

Peeee, şimdi yandık işte Çok gülüyorum

Tabiiki şakaydı...Forumlarda adeta üç kişilik performansla aktif olup emek harcayan ve asla kırıcı bir üslup kullandığına tanık olmadığım Bluenight arkadaşımızı kutluyorum Alkışlıyorum

Admin oluşunuda görmek dileğiyle.. Dil çıkarıyorum

Eywah eywah dogru soyluorsun rıko dostum once helper dıye takılıyoduk arkadasımıza sımdı mod. ise walla şakaya gelmez atar bizi bu siteden :P :P
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya / Lara

MesajTarih: 04.09.2006 - 08:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tebrik ederim ve başarılarının devamını dilerim. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 04.09.2006 - 08:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrıkler guzel bırsey olmalı hayırlı ugurlu olsun :P
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
erosss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34-59-32

MesajTarih: 04.09.2006 - 09:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrik ediyorummm en blue night arkadaşımızı(abimiz)

motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Başa dön
erosss Çevrimdışı erosss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.09.2006 - 09:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ohoooo tebrikler hayırlı uğurlu olsun bülenttt kardeşim ama böyle kuru kuruya olmass ıslatmamıs lasım Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Bluenight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...::ÇORLU::...

MesajTarih: 04.09.2006 - 09:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başta bu başlığı açan kapadokya abimiz olmak üzere nazik görüşlerini ve tebriklerini dile getiren tüm arkadaşlarımıza en içten dileklerimle teşekkürlerimi sunuyorum.

Yöneticilerimiz öyle uygun görmüşler ancak ben bunu bir terfiden ziyade teşvik olarak görüyorum ve kendilerine bu teşviklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Herşey daha güzel bir MD için, bundan emin olun lütfen... Dil çıkarıyorum

Başa dön
Bluenight Çevrimdışı Bluenight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ozguryilmaz19
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ÇORLU

MesajTarih: 04.09.2006 - 09:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun başarılarının devamını dilerim. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
ozguryilmaz19 Çevrimdışı ozguryilmaz19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 04.09.2006 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bluenight, Hayırlı uğurlu olsun gerçektende adminlerin kararo çok yerinde olmuş çünkü senin tarzın çok doğru ve hoş bir tarz kırıcı olmadan işleri yürütebilmek zor iştir herkes başaramaz :!: tebrikler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Dil çıkarıyorum
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Cursed_SurvivoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 04.09.2006 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana kalırsa normal Bluenight, abimiz forumlarda cirit atıodu her tarafa yetişiodu mod. ona da lazımdı hayırlı olsun
Başa dön
Cursed_SurvivoR Çevrimdışı Cursed_SurvivoR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 04.09.2006 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bluenight, hayırlı olsun tebrik ederim bence sen bunu çoktan hakediyordun Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Gülümsüyorum
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.09.2006 - 09:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kardeşim Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı EROLL88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal