Sitemizde ,mütevazı kişiliği ve nazik yönetim anlayışıyla çoğumuz tarafından sevildiğini düşündüğüm Bluenight arkadaşımızın, Moderatör olduğunu görmüş bulunmaktayım.
Sürekli Ring yaptığımız forumlarda,sayın Bluenight'a ait avaterin üzerine, yöneticilerimiz açıklama yapmadan Moderatör ünvanını koymuşlarsa,açıklama yapmaya gerek bulmamışlardır diye düşünürüm.
Sitemizde ,mütevazı kişiliği ve nazik yönetim anlayışıyla çoğumuz tarafından sevildiğini düşündüğüm Bluenight arkadaşımızın, Moderatör olduğunu görmüş bulunmaktayım.
Peeee, şimdi yandık işte
Tabiiki şakaydı...Forumlarda adeta üç kişilik performansla aktif olup emek harcayan ve asla kırıcı bir üslup kullandığına tanık olmadığım Bluenight arkadaşımızı kutluyorum
Admin oluşunuda görmek dileğiyle.. _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Peeee, şimdi yandık işte
Tabiiki şakaydı...Forumlarda adeta üç kişilik performansla aktif olup emek harcayan ve asla kırıcı bir üslup kullandığına tanık olmadığım Bluenight arkadaşımızı kutluyorum
Admin oluşunuda görmek dileğiyle..
Eywah eywah dogru soyluorsun rıko dostum once helper dıye takılıyoduk arkadasımıza sımdı mod. ise walla şakaya gelmez atar bizi bu siteden :P :P _________________
ohoooo tebrikler hayırlı uğurlu olsun bülenttt kardeşim ama böyle kuru kuruya olmass ıslatmamıs lasım _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Kayıt: May 31, 2006 Mesajlar: 1443 Nereden: ...::ÇORLU::...
Tarih: 04.09.2006 - 09:23 Mesaj konusu:
Başta bu başlığı açan kapadokya abimiz olmak üzere nazik görüşlerini ve tebriklerini dile getiren tüm arkadaşlarımıza en içten dileklerimle teşekkürlerimi sunuyorum.
Yöneticilerimiz öyle uygun görmüşler ancak ben bunu bir terfiden ziyade teşvik olarak görüyorum ve kendilerine bu teşviklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Herşey daha güzel bir MD için, bundan emin olun lütfen... _________________ Kask ve Tam Koruma,Daima...
Kayıt: Oct 19, 2005 Mesajlar: 2041 Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR
Tarih: 04.09.2006 - 09:41 Mesaj konusu:
Bluenight, Hayırlı uğurlu olsun gerçektende adminlerin kararo çok yerinde olmuş çünkü senin tarzın çok doğru ve hoş bir tarz kırıcı olmadan işleri yürütebilmek zor iştir herkes başaramaz :!: tebrikler _________________ AB (rh) +
www.caferota.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız