Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Çelişkilerle doluyum!!:(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Çelişkilerle doluyum!!:(

Çelişkilerle doluyum!!:(

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SONIA
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ystanbul/Levent

MesajTarih: 04.09.2006 - 11:57    Mesaj konusu: Çelişkilerle doluyum!!:( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Merhaba,
yaz başında eşimle birlikte ilk motorumuz Keeway Superlight 150CC satın aldık. Biraz dandik bir motor olamasına rağmen sağolsun yazın bizi bayağı gezdirdi(Halen de gezdiriyo !!). Hazır kışa girerken fiyatlarda biraz ucuzlamaya başlarken bir Honda Varadero alalım diyoruz.. birazda paramız war Göz kırpıyorum
Şimdi sorum şu kışın bu motoru kullanabilirmiyiz. yada böle büyük motorlarını kışın kullanana arkadaşlar varmı? Kaskımız, revitt kışlık mont ve pantolonlarımız mevcut.. ama nedense bi çelişki içindeyim. Arabamı alsak küçük bişi yoksa onun yerine daha düşük hacimli bir motor mu alsak..bana bi yardımcı olun yaww karar veremiyoruz....
Başa dön
SONIA Çevrimdışı SONIA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 04.09.2006 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Otomobil ile motosiklet arasında çok fark var,eğer ekipmanlarınız varsa kışında kullanabilirsiniz,burada asıl önemli olan keewayden varadero gibi bir hacme geçmeniz.Deneyim var mı?Sorulacak ilk sorulardan biri.Azda olsa üşümeyi göze alabilir misiniz?Kışın yağışlı havalarda motosiklet kullanmak ayrı bir kategoridir.Kirlenmeyi sever misiniz?Aslında tüm soruların cevabı için ,sitede bulunan "delilere dersler "bölümüne bakmanızda fayda var.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SONIA
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.09.2006 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaklaşık 7 aylık bi deneyimimiz var. Eşim kolay kolay üşümez ama ben üşürmüyüm bilemiyorum.. Dedim ya Özen'den gittik Revit'in kışlış mont pantolon eldiven nesi warsa aldık..ve acaba 1000cc'ye geçemeden araya bir 600cc'lik bi sıkıştırsak..

bu arada delilere dersler bölümünü bulamadım. Hangi başlığın altında? Şok oldum
Başa dön
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 04.09.2006 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SONIA, ben derim bu cc yükseltme yolunca cbf600ile devam edebilirsiniz...150cc den 1000cc ye geciş biraz daha tehlikeli olabilir...yemi motorunuz şimdiden hayırlı olsun

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
FZS06
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.09.2006 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seylm e katılıyorum 600 bi alet daha iyi olacaktır Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
FZS06 Çevrimdışı FZS06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 04.09.2006 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 04.09.2006 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kışın tabiki motor kullanılır , fakat yeterli derecedeekipman olmalı.
vizörün içindeki buhar önleyicilere kadar bir çok ekstraya ihtiyacın olacak,
fakat geçmeye düşündüğün motor oldukça iri ve iddalı bir motor
hacim seçimini biraz daha düşür derim ben
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
moto_mania
Üye
Üye

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 04.09.2006 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kışı geçirmek için ufak bi araba alıp.Mart-Nisan gibi satıp motor alabilirsiniz.Biraz uygun olur motor fiyatları diye düşünüyorum.Ama bence şu superlight 'ı bir an önce sat abi çabuk dökülüyo titreşimden.Karar sizin şimdiden hayırlı olsun Dil çıkarıyorum

Başa dön
moto_mania Çevrimdışı moto_mania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.09.2006 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence araba alin acil bi durum allah gostermesin olur isinizi gorur, her ne kadar ben de delisi olsam da motorla hastaneye yolcu tasinmaz Dil çıkarıyorum
SONIA
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.09.2006 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar,
hepinizin fikirleri için çok teşekkürler.
eşimi varadero almaktan vazgeçirecem. CBF 600 Sa alıp küçükte bi arab alıcaz sanırımm..İyi ki varsınız sağolun!! Alkışlıyorum
Başa dön
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 04.09.2006 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SONIA, sende sağol..bak süper bi secim...cbf600 ve küçük bi araba..şimdiden hayırlı olsun...kazasız belasız sürüşler Alkışlıyorum

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ischmann
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 04.09.2006 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBF 600 en iyi seçim!....
http://s1.bitefight.net/c.php?uid=81917
Başa dön
ischmann Çevrimdışı ischmann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
flowrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.09.2006 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Keeway, varadero ve cbf ucude ayri özellikde motorlar.cc den önce ne tip motora bineceginize karar verin bence.

CBF 600 guzel bir motordur.Ona karar verirseniz bende tavsiye ederim.

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.09.2006 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

flowrider demiş ki:
Keeway, varadero ve cbf ucude ayri özellikde motorlar.cc den önce ne tip motora bineceginize karar verin bence.

CBF 600 guzel bir motordur.Ona karar verirseniz bende tavsiye ederim.

Dil çıkarıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
birachi
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 04.09.2006 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kışın neden motor kullanılmasın tedbirini aldıktan sonraa ben 1 sene mecidiye köye gittim geldim bazı zaman zor oluyor ama o trafiğe girmekten iyidir ^4 ^4
Başa dön
birachi Çevrimdışı birachi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal