Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 8 Eylül Cuma,İzmir MD Sisim buluşması..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

8 Eylül Cuma,İzmir MD Sisim buluşması..

8 Eylül Cuma,İzmir MD Sisim buluşması..
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 04.09.2006 - 13:24    Mesaj konusu: 8 Eylül Cuma,İzmir MD Sisim buluşması.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yavaş yavaş havalar serinlemeye başladı ve artık Yaz mevsiminin son günlerini yaşıyoruz..
MD buluşmları bu aylarda hep daha kalabalık ve eglenceli olmuştur..
Yine bu Cuma günü her Cuma oldugu gibi 1.kordon'daki SİSİM CAFE-BAR da buluşuyoruz..
Saat:20:00 den itibaren bizler orada olacagız,aramızda tüm arkadaşlarımızı görmek isteriz..

SİSİM nerde? diyenler için Uydudan çekilmiş kroki resmi aşagıdadır.

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mArGaRiTa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmİR MD ..

MesajTarih: 04.09.2006 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Yavaş yavaş havalar serinlemeye başladı

Hakan_Dincer,

evet soğuk oluyo ama daha iyi böyle olması ...

bu hafta hazırlıklı gelcem Çok gülüyorum
Başa dön
mArGaRiTa Çevrimdışı mArGaRiTa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 04.09.2006 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başkanım nasipse arabayla gelicem ve ailecek geleceğiz.Daha fazla evde tutamıyorum hanımı ve çocukları;umarım sakıncası yoktur..

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 04.09.2006 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bikehoper, edip abi ne sakıncası o da ne demek tabi getir tanışırıs hem

mArGaRiTa, bende foto makinemi özellikle hazırlaiip gelicem bi daha fotom çekilmio dediğine pişman olucaksın Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTMAYACAĞIZ...
ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTTURMAYACAĞIZ...
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 04.09.2006 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne zamandır gelemiyodum buluşmalara, özledim herkesi çok. İnşallah bende ordayım bu cuma.
efesec
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.09.2006 - 22:34    Mesaj konusu: ben de gelmek istiyorum Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de gelebilirmiyim??? lutfen ilk defa olacak bu ve sizlere eslik etmek istiyorum. motorumu yeni sattım motorsuz kentkartımla gelsem olur mu???

Başa dön
efesec Çevrimdışı efesec Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 04.09.2006 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

efesec, gel gel bende öle gelcemmmm... Çok gülüyorum

ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTMAYACAĞIZ...
ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTTURMAYACAĞIZ...
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
efesec
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 04.09.2006 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

efesec, gel gel bende öle gelcemmmm...

saol befehl_1912, napalım artık bir sure kentkartta tek teker yapıcaz Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Başa dön
efesec Çevrimdışı efesec Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
yturan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Orlando-FL (Bafrali)

MesajTarih: 05.09.2006 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu cuma bir aksilik cıkmazsa oradayım arkadaslar...... Çok gülüyorum (8 Eylül)

Y.T.
ozgurcal
Üye
Üye

Nereden: kuşadası

MesajTarih: 05.09.2006 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çalışanlar içinde şöle cumartesi akşamı bi organizasyon yapsak malum,cuma iş güç Çok gülüyorum
Başa dön
ozgurcal Çevrimdışı ozgurcal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mArGaRiTa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmİR MD ..

MesajTarih: 05.09.2006 - 10:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bende foto makinemi özellikle hazırlaiip gelicem bi daha fotom çekilmio dediğine pişman olucaksın

befehl_1912,

gözüm korktu şimdi ... Çok gülüyorum demiycem öle bişi.. bende getireyimde foto makinamı görün siz.. çekme yeter artık diyceksiniz.. cuma görüşürüs... Dil çıkarıyorum
Başa dön
mArGaRiTa Çevrimdışı mArGaRiTa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 05.09.2006 - 10:40    Mesaj konusu: Re: ben de gelmek istiyorum Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

efesec demiş ki:
kentkartımla gelsem olur mu?

Olur olur.... Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
afnopha
Üye
Üye

MesajTarih: 05.09.2006 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zaten her zaman bahtsız olmuşumdur. Bu sefer de oyle oldu be Üzgünüm Bi motorumuz oldu kalkıp şööyle bi izmir yapıcez Nöbete denk geldik. Ben başka zaman gelip gelip tanışsam olur he mi? Dil çıkarıyorum
Başa dön
afnopha Çevrimdışı afnopha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
marlyn
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: .::izmir-seferihisar::.

MesajTarih: 05.09.2006 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum Ağlıyorum size iyi eğlenceler bol bol fotoğraf çakilin tamammıııııııııııı Üzgünüm Ağlıyorum
blackheart
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.09.2006 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haydi yallah hop hop hop :3
blackheart Çevrimdışı blackheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal