Yavaş yavaş havalar serinlemeye başladı ve artık Yaz mevsiminin son günlerini yaşıyoruz..
MD buluşmları bu aylarda hep daha kalabalık ve eglenceli olmuştur..
Yine bu Cuma günü her Cuma oldugu gibi 1.kordon'daki SİSİM CAFE-BAR da buluşuyoruz..
Saat:20:00 den itibaren bizler orada olacagız,aramızda tüm arkadaşlarımızı görmek isteriz..
SİSİM nerde? diyenler için Uydudan çekilmiş kroki resmi aşagıdadır.
Tarih: 04.09.2006 - 22:34 Mesaj konusu: ben de gelmek istiyorum
ben de gelebilirmiyim??? lutfen ilk defa olacak bu ve sizlere eslik etmek istiyorum. motorumu yeni sattım motorsuz kentkartımla gelsem olur mu??? _________________
Zaten her zaman bahtsız olmuşumdur. Bu sefer de oyle oldu be Bi motorumuz oldu kalkıp şööyle bi izmir yapıcez Nöbete denk geldik. Ben başka zaman gelip gelip tanışsam olur he mi?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız