Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - japon seri üretim motorlarına rabet azalıyor...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

japon seri üretim motorlarına rabet azalıyor...

japon seri üretim motorlarına rabet azalıyor...
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
_SeMiH_
Üye
Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 04.09.2006 - 20:30    Mesaj konusu: japon seri üretim motorlarına rabet azalıyor... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar,Türkiyede son zamanda motosiklet kültürünün gelişmesiyle
tasarımı ile öne çıkan(genellikle avrupa firmaları)aprilla,bimota,ducatı,motoguzzi,MV agusta....vb. gibi markalara rabet artıyor.Bu markalar kullanıcısına verdigi güç ve torktan ziyade,japon seri üretim motosikletlerinde bulunmayan;tasarımı hayat tarzı ile birleştirip sunması sayesınde tercih nedeni oluyor

Ancak fiyat konusunda pekte makul oldukları söylenemez!!
örneğin:honda cbr 1000rr'nin kendi sınıfındakı ducatı 999R veya
MV agusta f4 1000s modelleri arasındakı fiyat farkı çok göze çarpıyor

Merak edenler için
1000rr:26.500YTL
f4 1000s:24.600 euro
999R:51.000 euro
Başa dön
_SeMiH_ Çevrimdışı _SeMiH_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.09.2006 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben anlamadım. 26500rr ve rağbet bunda azalıyor ve onun yerine 24600 ve 51000€ luk motorlara rağbet var. Çok gülüyorum herhalde Türkiyede değil bu dediğin. yada ben rağbet etmiyorum bilmem.
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 04.09.2006 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi bu fiyatlar varken bu rağbet nasıl azalsın söle Allah aşkına yaw Şok oldum
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.09.2006 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_SeMiH_, dediklerine katılmıyorum o senin düşüncen .......

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 04.09.2006 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet 11 yıldır racing kullanan hatta satan biri olarak ilkkez ducati 749R ile gazlama sansı oldu izmirde evet hakikatten ilgi ve talep arrtmış izmirde 1-2 tane ducati var onlarda 996R!! Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 04.09.2006 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

belkı arkadas yabancı ulkeyı kastetmıstır bellımı olur
Başa dön
sedat03 Çevrimdışı sedat03 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 04.09.2006 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Niye ki? Belli bir süre içerisinde 1000RR satışı yüz adet artarken normaldir ancak MV Agusta satışı bir adetten iki adede çıktığı zaman bu durum MV Agusta satışlarının yüzde yüz artış yaptığı anlamına gelir ki parlak bir başarıdır :3 :3

Haksız mıyım? Çok gülüyorum
geyik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.09.2006 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

memleketin en ücra köşesindeki -elektriği olmayan bir köy bile olsa-herkez iki şeyi bilir.1-mersedes2-malboro. Motorsikletten hiç anlamayan birine sorsanız:kawaZaki der büyük ihtimalle.Ama o konuyla ilgili kültür ve değişim arttıkça değişim ve farklılaşım kaçınılmazdır.Yollarımızda SAAB lar,ROWER lerin sayısında sizcede artış olmadımı?
Başa dön
geyik Çevrimdışı geyik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 04.09.2006 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

memleketin en ücra köşesindeki -elektriği olmayan bir köy bile olsa-herkez iki şeyi bilir.1-mersedes2-malboro. Motorsikletten hiç anlamayan birine sorsanız:kawaZaki der büyük ihtimalle

ücra köselere gitme izmirin göbeğinde 2kez basıma geldi yolda yanımda duran arabada ben yaslarda biri kalkıp BİLADER KAWASAKİMİ die sordu yuhh ya depodaki honda yazısı yandaki REPSOL yazısı görünmüyor adam kawasakimi dior!
ve her motor sohbeti olan yerde ve ortamda motorunh sadece 2 tekerlekli olduğunu JAVA ile R6 yı aynı kefeye koyan adamların ortamında yani ZZR1100 kullanmayan yada zzr ile 360 Şok oldum yapmayan bi adam yok bu vatanda!kullanmayanda mutlaka binmiştir bu ZZR1100e ve bunlarda genelde benzin pompacısı olarak çalışıyolar!!
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 04.09.2006 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lan arkadaş millet te para yok diyolar nereye yok ya 25 bin awro verıyorlar ne alıyorlar yaa. hele 999r ye ne demelii. pes doğrusu.
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
geyik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.09.2006 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

memleketim insanına bayılıyom beee.beRRhan çok komik bir olay gerçekten
Başa dön
geyik Çevrimdışı geyik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 04.09.2006 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence "semih "kardeşimiz, herhangi bir motosiklet dergisindeki yazıyı alıp kendi fikriymiş gibi aynen buraya kopya etmiş.. Kaldı ki içeriği de kulağa asparagas sesi veriyor.. Motosiklet satışlarının pazar payları dönem dönem değişebileceği gibi XANDROS kardeşimin açıkça ifade ettiği gibi bir önceki dönem satışı 1 adet olup 2 ye çıkan marka nın satışları da %100 artmış demektir..
Son olarak; başlık da yanlış yerde bulunuyor... Çok gülüyorum
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.09.2006 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_SeMiH_, arkadaşım uyku sersemi ile söyledin bunları sanırım ?
yada ekmek ve benzin in fiyatından haberi olmayan ve herşeyi moda için yapan insanlardan bahsediyorsun ? :hıım
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Skydiver
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Beypazarı

MesajTarih: 04.09.2006 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kawasaki'nin hatırası silinemiyor demek ki.
I LIKE KAWASAKI
Başa dön
Skydiver Çevrimdışı Skydiver Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.09.2006 - 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

51000 € = aşağı yukarı 100 milyar etse

bi tane 98 kırmızı/beyaz R1 alıp komple boyatırım motoru isterse yağ yaksın umrumda diil 11 milyar olsun

bi tane 2001 R1 Kırmızı Beyaz tertemiz hala getirirm 13 olsun

bitane 2004 tri color 1000rr hadi 15 olsun

bi tane Hayabusa Limited Simsiyah 2003 hadi 18 olsun

bi tane kawa 636 2005 yemyeşil 15,5 olsun

Kendi motorum durcak tabi ona para vermiyom :P

bi tane GSXR750 simsiyah 2006 25 olsun Çok gülüyorum

bi tane leş SRAD 96 Mavi beyaz masrafla beraber 6,5 olsun sırf dış masraf

alırım,motoru kötü olanları evime süs olarak koyarım,gsxr750ye ve hayabusaya binerim

yinede Ducati'ye o parayı vermem
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal