Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kaza yaptım, çok üzgünüm

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kaza yaptım, çok üzgünüm

kaza yaptım, çok üzgünüm
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
white_crow
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.10.2004 - 18:51    Mesaj konusu: kaza yaptım, çok üzgünüm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmir Kamil tunca bulvarında pazar günü, yeni garaj istikametinden alsancak istikametine doğru seyrediyordum.birden bir kadının geldiğim tarafa bakmadan kaldırımdan adımını indirdiğini gördüm.
ve direk kornaya asıldım. ne yazık ki kadın beni duymadı ve sola bakmadan yoluna devam etmeye çalıştı ve ben direk 2 freni birden asıldım.ama artık çok geçti kadın yolun ortasına geldiği zaman çarpışma gerçekleşti. Ağlıyorum kadın çarptığım yerde bi iki takla atıp yere düştü ben çarpma yerinden 4-5 metre sürüklendim motorum ise çarpma yerinden 10 m sol yana yatık bir vaziyette yerde sürüklendi. kalkıp motorun kontağını kapattım ve kadının yanına koştum.Kadın yerde öylece yatıyordu kafasından kanlar aktığını görünce büs bütün yıkıldım. Ağlıyorum

3-4 araba arkamda da polis geliyordu. direk olaya müdahale ettiler.İlkdefa bi ambulansın bu kadar çabuk olay yerine geldiğine şahit oldum biraz oh dedim.

kaza raporunu bu gün aldım 3/8 ben 5/8 kadın hatalı bulunmuş.üzüldüğüm yanı ise çarpışma anının 15 m ilerisinde ışıklı yaya geçidinin olması.kadın ordan geçiyo olsa idi belkide bu kaza hiç olmayacaktı.

kadının durumu şimdilik iyi benim ise sol kol ve sol kalça yerde sürtmenin etkisi ile baya bi kötü.ama yinede kendimi iyi hissediyorum.

ehliyetsiz olduğum için mahkeme 392 060 000 TL ceza kesti.niye ehliyetin yok demeyin şuan kursa gidiyorum. bi pazar ehliyetsiz gezeyim dedim şuç mu yani benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapmaz mı?neyse söyleyecek fazla bişey yok oldu bi kere bu da bana iyi bi ders oldu.
Başa dön
white_crow Çevrimdışı white_crow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 19.10.2004 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ehliyetsiz olduğum için mahkeme 392 060 000 TL ceza kesti.niye ehliyetin yok demeyin şuan kursa gidiyorum. bi pazar ehliyetsiz gezeyim dedim şuç mu yani benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapmaz mı?

white_crow, evet suc...
Alıntı:
bu da bana iyi bi ders oldu

insallah öyledir..
Neyse ki olayda hayatini kaybeden olmamis..
Gecmis olsun dostum Üzgünüm .
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dodomes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.10.2004 - 19:16    Mesaj konusu: Re: kaza yaptım, çok üzgünüm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

white_crow demiş ki:
bi pazar ehliyetsiz gezeyim dedim şuç mu yani benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapmaz mı?

Doğrusunu istersen suç white_crow. Fakat senin ve kadının durumunun iyi olduğuna çok ama çok sevindim. İnşallah bu senin son kazan olur. Bir an evvel de ehliyetini alır, keyfini çıkara çıkara kullanırsın. Büyük geçmiş olsun. Allah tekrarından korusun.
Başa dön
dodomes Çevrimdışı dodomes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 19.10.2004 - 19:31    Mesaj konusu: Re: kaza yaptım, çok üzgünüm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

white_crow demiş ki:
////////// şuç mu yani benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapmaz mı?neyse söyleyecek fazla bişey yok oldu bi kere bu da bana iyi bi ders oldu.

Senin yerinde ben olsaydim ayni seyi yapmazdim.

Gecmis olsun her ikinize de, fren yerine swerving-kivirmaca yapabilseydin herhalde daha basarili olurdun. Calismak lazim.

Bu tur konular butun motosiklet camiasi icin bomba tesiri yapacak kadar kotu oluyor. Simdi o kadin, ailesi yakinlari, taniklar vs..yillarca olayi "ehliyetsiz bir motosikletli...diye baslayan cumle ile anacak ve anlatacaklar" :-|
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
Jo_jixu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 19.10.2004 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun
But above all, my childer, beware one another,
Başa dön
Jo_jixu Çevrimdışı Jo_jixu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
happyman13
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara- Bandyrma

MesajTarih: 19.10.2004 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun
daha kötüsüde olabilirdi
happyman_13@hotmail.com
Başa dön
happyman13 Çevrimdışı happyman13 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
dodomes
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.10.2004 - 19:47    Mesaj konusu: Re: kaza yaptım, çok üzgünüm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck demiş ki:
Simdi o kadin, ailesi yakinlari, taniklar vs..yillarca olayi "ehliyetsiz bir motosikletli...diye baslayan cumle ile anacak ve anlatacaklar" :-|

DD'ye katılıyorum white_crow. O kadının ailesi hiç bir zaman "Bizim teyze yaya geçidinden geçmedi, kazaya uğradı." demeyecek, DD'nin dediğini diyecekler.
Başa dön
Kurtlu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.10.2004 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ehliyetsizsen 8'de 8 sen suclusun. Trafik raporunu gec. Kadin senden davaci olur ve catir catir tazminatini alir. Ustune bir de motoru otoparka cektiklerinden masrafini odersin 60 - 70M. Kasko sirketi zaten karsilamaz kaskodan. Dua et kadinda araz kalmasin. Kalirsa var ya Allah muvaffakiyetler versin.
Kurtlu Çevrimdışı Kurtlu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
white_crow
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.10.2004 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kurtlu, saol kardeşim çok iyi moral veriyosun...
Başa dön
white_crow Çevrimdışı white_crow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dodomes
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.10.2004 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

white_crow,
Durumuna gerçekten çok üzüldüm ama Kurtlu'nun söylediklerinin fazlası var eksiği yok. Kesinlikle trafik raporu dediği gibi. İnşallah kadın davacı olmaz. Sana tavsiyem, hemen kadını kocaman bir çiçek eşliğinde ailece ziyaret edip geçmiş olsun dileğinde bulun. Belki şikayetçi olmaz. Olursa Allah yardımcın olsun.
Amacım moralini bozmak değil. Durum tam bu merkezde. Senin gibi diğer ehliyetsiz dolaşan motor sevdalısı arkadaşlara da ders olmasını temenni ederim.

ÖNEMLİ NOT: Kadını ziyaret etmeyi kesinlikle ihmal etmeyin.
Başa dön
Kurtlu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.10.2004 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@white_crow

Sen yanmissin farkinda degilsin. Cok gec olmadan uyan. Onu gec mahkemelik olursan ugras dur ki zaten kamu davasi acilacak otomatikman. Senin yapacahin kadini ziyaret edip dava acmamasi icin ikna etmek ve hastane masraflarini odemek.
Kurtlu Çevrimdışı Kurtlu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 19.10.2004 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

white_crow
Abi büyük geçmiş olsun....
En korktuğum şey ehliyetsiz kaza yapmak....
Verilmiş sadakan varmışş...
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
infinite
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.10.2004 - 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böle şeyler bizler için bence kendini iyice toparla kadın ölebilir sen belkide hayatını kaybedebilirdin ama herkes burda sende aramızdasın

bence ehliyetini al ve çok dikkatli oL kendini iyi hissetmediğin zamanlarda motora asla binme bu kader işi çok dikkatli ol ondan sonra allaha emanet....

sıkı bir imtahandan geçmişsin bence herşeyi yoluna koy ve hayata kaldığun yerden devam et çünkü hayat sen istemesende devam edecek ve ediyorda....saygılar
Başa dön
infinite Çevrimdışı infinite Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 19.10.2004 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hic bir sey yapmadan once iyi bir avukatla gorusun. Kadini dava acmamaya ikna etsen bile avukatin biri yada aileden biri cikar, acmaya ikna eder. Hem butun masraflari karsilayip ustune bir de tazminat yuku altina girersin. Bir bilen ile derhal gorus.

23 undeki sinavda da ehliyetini al!

Kurtlu ya kizmaya hakkin yok, aslinda tesekkur etmelisin, "dost aci soyler" demisler.
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
twister
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 20.10.2004 - 08:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun umarım işler dahada kötüye sarmadan herşey geçer..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal