Tarih: 19.10.2004 - 18:51 Mesaj konusu: kaza yaptım, çok üzgünüm
İzmir Kamil tunca bulvarında pazar günü, yeni garaj istikametinden alsancak istikametine doğru seyrediyordum.birden bir kadının geldiğim tarafa bakmadan kaldırımdan adımını indirdiğini gördüm.
ve direk kornaya asıldım. ne yazık ki kadın beni duymadı ve sola bakmadan yoluna devam etmeye çalıştı ve ben direk 2 freni birden asıldım.ama artık çok geçti kadın yolun ortasına geldiği zaman çarpışma gerçekleşti. kadın çarptığım yerde bi iki takla atıp yere düştü ben çarpma yerinden 4-5 metre sürüklendim motorum ise çarpma yerinden 10 m sol yana yatık bir vaziyette yerde sürüklendi. kalkıp motorun kontağını kapattım ve kadının yanına koştum.Kadın yerde öylece yatıyordu kafasından kanlar aktığını görünce büs bütün yıkıldım.
3-4 araba arkamda da polis geliyordu. direk olaya müdahale ettiler.İlkdefa bi ambulansın bu kadar çabuk olay yerine geldiğine şahit oldum biraz oh dedim.
kaza raporunu bu gün aldım 3/8 ben 5/8 kadın hatalı bulunmuş.üzüldüğüm yanı ise çarpışma anının 15 m ilerisinde ışıklı yaya geçidinin olması.kadın ordan geçiyo olsa idi belkide bu kaza hiç olmayacaktı.
kadının durumu şimdilik iyi benim ise sol kol ve sol kalça yerde sürtmenin etkisi ile baya bi kötü.ama yinede kendimi iyi hissediyorum.
ehliyetsiz olduğum için mahkeme 392 060 000 TL ceza kesti.niye ehliyetin yok demeyin şuan kursa gidiyorum. bi pazar ehliyetsiz gezeyim dedim şuç mu yani benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapmaz mı?neyse söyleyecek fazla bişey yok oldu bi kere bu da bana iyi bi ders oldu.
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 19.10.2004 - 19:03 Mesaj konusu:
Alıntı:
ehliyetsiz olduğum için mahkeme 392 060 000 TL ceza kesti.niye ehliyetin yok demeyin şuan kursa gidiyorum. bi pazar ehliyetsiz gezeyim dedim şuç mu yani benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapmaz mı?
white_crow, evet suc...
Alıntı:
bu da bana iyi bi ders oldu
insallah öyledir..
Neyse ki olayda hayatini kaybeden olmamis..
Gecmis olsun dostum . _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
bi pazar ehliyetsiz gezeyim dedim şuç mu yani benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapmaz mı?
Doğrusunu istersen suç white_crow. Fakat senin ve kadının durumunun iyi olduğuna çok ama çok sevindim. İnşallah bu senin son kazan olur. Bir an evvel de ehliyetini alır, keyfini çıkara çıkara kullanırsın. Büyük geçmiş olsun. Allah tekrarından korusun.
////////// şuç mu yani benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapmaz mı?neyse söyleyecek fazla bişey yok oldu bi kere bu da bana iyi bi ders oldu.
Senin yerinde ben olsaydim ayni seyi yapmazdim.
Gecmis olsun her ikinize de, fren yerine swerving-kivirmaca yapabilseydin herhalde daha basarili olurdun. Calismak lazim.
Bu tur konular butun motosiklet camiasi icin bomba tesiri yapacak kadar kotu oluyor. Simdi o kadin, ailesi yakinlari, taniklar vs..yillarca olayi "ehliyetsiz bir motosikletli...diye baslayan cumle ile anacak ve anlatacaklar" :-| _________________ http://donald.hypermart.netMotosiklet Teorisi http://www.sahafium.comMT Kitabi http://www.kimneyebiniyor.comKimin neye bindigi
Tarih: 19.10.2004 - 19:35 Mesaj konusu:
geçmiş olsun _________________ Beware, my childer, of thy eternal enemies:
Of the savage ones, the skinchangers, who hunt as wolves,
Of the knights of fire and sword, the witch-slayers.
But above all, my childer, beware one another,
Simdi o kadin, ailesi yakinlari, taniklar vs..yillarca olayi "ehliyetsiz bir motosikletli...diye baslayan cumle ile anacak ve anlatacaklar" :-|
DD'ye katılıyorum white_crow. O kadının ailesi hiç bir zaman "Bizim teyze yaya geçidinden geçmedi, kazaya uğradı." demeyecek, DD'nin dediğini diyecekler.
Ehliyetsizsen 8'de 8 sen suclusun. Trafik raporunu gec. Kadin senden davaci olur ve catir catir tazminatini alir. Ustune bir de motoru otoparka cektiklerinden masrafini odersin 60 - 70M. Kasko sirketi zaten karsilamaz kaskodan. Dua et kadinda araz kalmasin. Kalirsa var ya Allah muvaffakiyetler versin. _________________ Kurtlu
CBR 600RR ?05
Tarih: 19.10.2004 - 20:47 Mesaj konusu:
white_crow,
Durumuna gerçekten çok üzüldüm ama Kurtlu'nun söylediklerinin fazlası var eksiği yok. Kesinlikle trafik raporu dediği gibi. İnşallah kadın davacı olmaz. Sana tavsiyem, hemen kadını kocaman bir çiçek eşliğinde ailece ziyaret edip geçmiş olsun dileğinde bulun. Belki şikayetçi olmaz. Olursa Allah yardımcın olsun.
Amacım moralini bozmak değil. Durum tam bu merkezde. Senin gibi diğer ehliyetsiz dolaşan motor sevdalısı arkadaşlara da ders olmasını temenni ederim.
ÖNEMLİ NOT: Kadını ziyaret etmeyi kesinlikle ihmal etmeyin.
Sen yanmissin farkinda degilsin. Cok gec olmadan uyan. Onu gec mahkemelik olursan ugras dur ki zaten kamu davasi acilacak otomatikman. Senin yapacahin kadini ziyaret edip dava acmamasi icin ikna etmek ve hastane masraflarini odemek. _________________ Kurtlu
CBR 600RR ?05
Kayıt: Oct 03, 2004 Mesajlar: 623 Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a
Tarih: 19.10.2004 - 21:17 Mesaj konusu:
white_crow
Abi büyük geçmiş olsun....
En korktuğum şey ehliyetsiz kaza yapmak....
Verilmiş sadakan varmışş... _________________ ...YAMAHA YBR 125...
...34 BK 010...
...2005 MODEL GRY...
...B Rh ( + ) ...
böle şeyler bizler için bence kendini iyice toparla kadın ölebilir sen belkide hayatını kaybedebilirdin ama herkes burda sende aramızdasın
bence ehliyetini al ve çok dikkatli oL kendini iyi hissetmediğin zamanlarda motora asla binme bu kader işi çok dikkatli ol ondan sonra allaha emanet....
sıkı bir imtahandan geçmişsin bence herşeyi yoluna koy ve hayata kaldığun yerden devam et çünkü hayat sen istemesende devam edecek ve ediyorda....saygılar
Tarih: 19.10.2004 - 21:31 Mesaj konusu:
Hic bir sey yapmadan once iyi bir avukatla gorusun. Kadini dava acmamaya ikna etsen bile avukatin biri yada aileden biri cikar, acmaya ikna eder. Hem butun masraflari karsilayip ustune bir de tazminat yuku altina girersin. Bir bilen ile derhal gorus.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız