Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kask da kurtaramadı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kask da kurtaramadı
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.09.2006 - 07:08    Mesaj konusu: Kask da kurtaramadı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Maltepe’de 25 yaşındaki arkadaşı Mustafa Murat Özdemir’i de arkasına alan 28 yaşındaki, özel bir havayolu şirketinde pilot olan Aybora Emre, önceki akşam 34 VP 307 plakalı Kawasaki marka motosikletiyle gezintiye çıktı.

Saat 22.30 sıralarında, sahil yolunda aşırı sürat yapan Emre, kontrolünü kaybettiği motosikletiyle park halindeki bir minibüsün altına girdi. Arkada oturan matbaacı Mustafa Murat Özdemir, motosikletten düşüp yola savruldu. Özdemir, kask takmasına rağmen başını kaldırıma çarparak hayatını kaybetti. Üzerinde koruyucu giysi bulunmayan Emre’nin de beli ve bacakları kırıldı. Aybora Emre, ambulansla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Motosikletin çaptığı minibüsün yanında poşet içinde yere saçılan içilmiş bira kutuları bulundu. Vatandaşlar, alkol alan gençlerin sahilde hız yaptıklarını ve bira kutularının da kazaya karışan gençlere ait olduğunu iddia etti. Polis ise bira kutularının başka bir araçtan atılmış olabileceğini kaydetti.

Alıntı : Hürriyet

Sabah kalkınca annem yanına çağırdı ve bu haberi okuttu e nolmuş dedim allah rahmet eylesin dedim her motor kullanan illa ölücekmi aşırı sürrat yapmış arabanın altına girmiş dedim.

-------------------
Lütfen forumlara bu tür fotoğraflar eklemeyelim, bu şekildeki kaza görüntülerini burada yayınlamak "kaş yapayım derken göz çıkartabiliyor" çünkü.Bluenight.
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Oktay_DAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 06.09.2006 - 07:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alkol ve motor ikisi hiç bir arada olmadı ve olmayacak allah rahmat etsin bizlerde ibret alabildiysek ne mutlu
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.09.2006 - 07:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

al kol ve motosiklet olmas arkadaşlar bence alkolluysen kesinlikle motosikletten uzak durucksın ama olmuş bitmiş ne dielim allah rahmet eylesin
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.09.2006 - 07:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle allah rahmet eylesin ve diğer arkadaşa acil sifalar diliyorum.

bu haber bana biraz çelişkili geldi.
yani etrafta bulunan bira şişelerine bakarak alkollüymüş deniliyor. arkdaşlar elinde bira şişeleriylemi geziyorlarmış :hıım sanmıyorum.
ayrıca motosiklet arabaya arkadan girmemiş yan yatarak altına girmiş gözüküyor. garip bir durum gibi bence
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
marlyn
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: .::izmir-seferihisar::.

MesajTarih: 06.09.2006 - 08:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Sabah kalkınca annem yanına çağırdı ve bu haberi okuttu e nolmuş dedim allah rahmet eylesin dedim her motor kullanan illa ölücekmi aşırı sürrat yapmış arabanın altına girmiş dedim.

böyle umursamaz davranıp aslında aklımızın bir köşesine ünlem işaretlerini sıralıyoruz...benim de ailem böyle haberler okuduğunda beni yanına çağırıp uyarır bende umursamaz davranırım ama yine de aklımın bir köşesine yazarım o olayı...
Sürücü de olsak artçı da olsak motosiklet ve alkolü aynı anda kullanma taraftarı olamamamız gerekir bence.Tabii ki koruma çok önemli kaliteli koruma ekipmanları ile hasarı daha da azaltmış oluruz.

Allahtan rahmet ve geri de kalan yakınlarına başsağlığı diliyorum.Yaralı arkadaşa da acil şifalar versin Allah.
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 06.09.2006 - 08:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla arkadaslar kask oolmasına ragmen nasıl hayatını kaybettı anlamadım yanı sımdı bız bu kaskları bosunamı takıyoruz ?
Başa dön
sedat03 Çevrimdışı sedat03 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mgocekli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 06.09.2006 - 08:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin üzüldüm valla Üzgünüm ama neden böyle hız yapılırki gidip pistlerde yapsa ne olurki
Başa dön
mgocekli Çevrimdışı mgocekli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fzrafer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 06.09.2006 - 08:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamların sarhos oldugu bellı degıl.motorun ustunde bıra ıcecek hallerı yokya Şok oldum

Başa dön
fzrafer Çevrimdışı fzrafer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 06.09.2006 - 08:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin diyecek birşey yok
xenox
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.09.2006 - 08:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZZ-R250 demiş ki:
valla arkadaslar kask oolmasına ragmen nasıl hayatını kaybettı anlamadım yanı sımdı bız bu kaskları bosunamı takıyoruz ?

tum korumalara ragmen 65 kılometre satte bir yere carpılırsa sonuc kesın olum oluyor.alıntıyı bir almanyada bulunan kaza test merkezının sonuclarına dayanarak verıyorum.
bu olaydada kaldırım faktoru var tabi.
allah rahmet eylesın diyorum.geride kalanlara sabır.bu tarz bir olayla karsılasmak için illaki alkollü olmayada gerek yok makinada kontrolü kaybedince bur ben sağda biyerde düşiim calılıklara doğru diye ölçüp biçme sansı pek olmuyo.bizzat yaşadığımdan söölüyorum.
Başa dön
xenox Çevrimdışı xenox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 06.09.2006 - 08:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaten bos bıra sıselerı denıyordu bır haberde motorda nıe tasısınlar artı kırılır vs bence alkollu olmayabılırler??allah rahmet eylesın dıger arkadasa acıl sıfalar dılıyorum...
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CyriC
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Karşıyaka - İzmir

MesajTarih: 06.09.2006 - 08:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin. Yalnız haberde şöyle bir saçmalık var, boş bira kutuları var deniyor. İnsan niye yanında boş bira kutusu taşısın ki? Önce şişe sandım belki depozitolarını almaya gidiyorlardır dedim. Ama yanlarında boş bira kutularını taşıyacaklarını hiç sanmıyorum. Araba olsa içinde unuttular derim ama motorda çok saçma geldi bana. O yüzden içkili olduklarına inanmıyorum. Yaralı arkadaşın kısa sürede iyileşmesini umuyorum.
Başa dön
CyriC Çevrimdışı CyriC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Heyula
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul-Üsküdar

MesajTarih: 06.09.2006 - 08:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kask kafatasını koruyor ama asıl motosiklet kazalarında ölüme sebep veren daha ziyade boyun ve bel kırılmaları olabiliyormuş diye okumuştum. Sadece kask pek bir şeye yaramıyor aslına bakılacak olursa...

Ölen arkadaşlara Allah rahmet eylesin demekten başka diyecek bir şey yok sanıyorum.
extrailt
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.09.2006 - 08:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neyse allah rahmet eylesin allah ailesine sabır versin dikkatli olalım
Başa dön
extrailt Çevrimdışı extrailt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
olumotorcular
Üye
Üye

MesajTarih: 06.09.2006 - 08:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kask belli bir süratten sonra hiçbir işe yaramaz.Kask dediğiniz şey sonsuz bir güce sahip olan ilahi birşey değildir.Bunu unutmayın kaskı kafanıza taktıgınızda kurşun işlemez olmazsınız ona göre gaz kolunu çevirin üstünüze giydiğiniz kıyafetler belli hızdan sonra hiçbir işe yaramaz yarışlarda adamlar kayarak düşüyorlar şehir içinde kayma diye birşey yok sağınız solunu tretuar ve duvar o yüzden saçma sapan hızlara hele gece vakti hiç çıkmayın.Burdan tekrar söylüyorum GAZCI HAREKATI son bulmalı yoksa kötü sonuçlarını yakında görücez.
Başa dön
olumotorcular Çevrimdışı olumotorcular Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal