türkiyede nie yok çıldırcam ses desen ses gidiş desen gidiş yeni başlıyacaklar için ideal bi makine millet 1000 likleri çekio altına sonra genç yaşta ölümlere neden oluyo 4 silindir ufak cc racing işte makine bu bence
Kayıt: Mar 06, 2006 Mesajlar: 457 Nereden: BALIKESiR GÖNEN
Tarih: 07.09.2006 - 20:10 Mesaj konusu:
türkiyede hyosungdan başka 250cc race motor yok neden acaba bende çok merak ediyorum bilen varsa yazsın _________________ "ATIN iYiSiNE DORU YiĞiDiN iYiSiNE DELi DERLER."
ismlcrpc@hotmail.com
ah cbr 250 ah neden türkiyeye gelmedin sanki seni ilk ben alıcaktım ama yoksun işte aranızda bunun nedenini bilen varsa bi zahmet bana anlatsın yaaa motorcu_haso2146@hotmail.com
tuzlada bitane var cbr 250RR cinden gelen bi gemi ile getirmişlerdi plaka ruhsat yok ama süpper bişi bizzat denedim tam 20 bin devir çeviriyoo .... _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Tarih: 09.09.2006 - 10:38 Mesaj konusu:
arkadaslar bende fotosu olması lazım bulım koyım grenajlı flan vfr 250 var v cıft sılındır bı alet bızım burda satlık hatta bılgı ıstıyenler varsa yazsın ban yardımcı olim _________________ 97 model opel astra gl 16v beyaz 120binde satlik 11.500 alan arkadas 500 ytl kadr masraf edebilir lastikler yeni daha lpg gormemiş motor =)
Kayıt: Sep 25, 2003 Mesajlar: 89 Nereden: Renkli Rüyalar Otelinden
Tarih: 09.09.2006 - 10:42 Mesaj konusu:
kasasına bakılırsa eski bir motosiklet sanırım.
Ama 250 cc için çok müthiş bir sese sahip bence.Sadece sesi için bile alınası bir alet. _________________ Herkez ölür.Ama herkez gerçekten yaşamaz...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız