gerçekten son derece şık bir makina ama 155 kıloya ınmesıne acayip şaşırdım.baya bir hafıfleme sozkonusu.ama inşallah suzukide yaşanan ve hafıfleteyım derken çıtkırıldım bir yapıya bürünen şase sorunları yaşanmaz.. _________________ 2003 HONDA CBR 954 RR...
Kayıt: Dec 18, 2004 Mesajlar: 2367 Nereden: Istanbul/Balıkesir
Tarih: 08.09.2006 - 21:41 Mesaj konusu:
155 kg 120 kg alın size istatistik arkadaşlarr neredeyse 1 kg başına 1 bg düşcekmişte olmamış
şahane daha başka ne denebilirkiii..
siyah rengi hariç tüm renkleri süper ötesi cok hoşşş işte asıl bomba patladı dostlar.Gerçi daha cok model gelecek ama RRcıyım işte ne yapayım _________________ Yukarıda yazılanlar tamamiyle sanal ürünüdür...
Tarih: 08.09.2006 - 22:05 Mesaj konusu:
Birileri alıp bir iki sene kullansın bakalım herhangi bir tasarım hatası ya da dayanıklılık sorunu çıkacak mı. Bu aleti ilk olarak satınalacak kobaylar lazım ehehe
Şaka bir yana, güzel alet olmuş, yalnız karenajları çok açmışlar, makinası zayıfmış gibi bir görüntü vermiş sanki. _________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
dogru olan karenaj ama benim hala grenaj diyesim var
xandros,abi hiç katılmıyorsun bize yahu yarın aksam 22de cadde olayı var,gelsene _________________ 2003 HONDA CBR 954 RR...
Tarih: 08.09.2006 - 22:14 Mesaj konusu:
Gerçektende çok beğendim, en iyisi yeni motor almak için 2007 yi bekleyeyim, benim için çok ciddi ve en önemli alternatif yalnız arka stop plakalıkta :hıım yanlış görmediysem plakalığı nasıl sökeceğiz o zaman _________________ GSXR 1000 K6 en mavisinden
www.istanbulracingteam.org
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız