Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - arkadaşlar hyosungu aldım tavsiye ederim

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

arkadaşlar hyosungu aldım tavsiye ederim

arkadaşlar hyosungu aldım tavsiye ederim
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kabusun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 20.10.2004 - 22:17    Mesaj konusu: arkadaşlar hyosungu aldım tavsiye ederim Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorumu aldım hayırladım ankaradan eskişehire bile gittim geldim ama sonunda kaza yaptım.. motorun randımanı çekişi falan (her ne kadarda acemi olsam da) iyi.. ilk kez kullanan fakat benden daha usta olanların yorumları da oldukça iyi... bu arada kaza da oldukça ilginç... herzamanki gibi bir arabanın arabalık duygusuyla beni çekemeyip 'kıl oluyorum motorlulara' diyen bi sürücüsüyle beraber yerde buldum kendimi... sıkıştırılmaya alıştım derken adam sıkıştırmayıp ezdi beni... herkese kazasız günler diliyorum...
Başa dön
kabusun Çevrimdışı kabusun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
dodomes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.10.2004 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kabusun,
Kazayı "bakkaldan ekmek alıp geldim" edasıyla anlatmışsın. Bu ciddi bir iştir yahu. Allah tekrarından korusun; geçmiş olsun.
Başa dön
dodomes Çevrimdışı dodomes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Absolute
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 20.10.2004 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun kabusun ..
Küçük bir kaza olduğu için önemsemedin sanırım allah daha kötülerini yaşatmasın ......Yeni motorunda hayırlı olsun ..
Pek yeniliği kalmamış ama kaza bile yapmışsın baksana Gülümsüyorum
Başa dön
Absolute Çevrimdışı Absolute Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
lombardo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.10.2004 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeş
Başa dön
lombardo Çevrimdışı lombardo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 20.10.2004 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kabusun, geçmiş olsun Üzgünüm
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
twister
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 21.10.2004 - 08:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kabusun, Geçmiş olsun kardeş.. Dil çıkarıyorum
Vae_victis
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.10.2004 - 08:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kabusun öncelikle geçmiş, sonra hayırlı olsun. Fakat motorun modeli yazmamışsınız. Artı kaza ile ilgili biraz daha ayrıntı verirseniz bizler de uyarılmış oluıruz.
Başa dön
Vae_victis Çevrimdışı Vae_victis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Wishne
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 21.10.2004 - 08:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun..Cana birşey gelmemiş ya, gerisi boş..Son olur umarım.. :-|

detaylarını anlatabilir misin?..
Bakkalgazi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 21.10.2004 - 08:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun
hangi model olduğunu merak ettik birde kaça aldığını belirtirsen sevinirim.
Bakkalgazi Çevrimdışı Bakkalgazi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
layla
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.10.2004 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Soğuk kanlı bir kullanıcısın galiba.Geçmiş olsun yinede!
muratu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: yst

MesajTarih: 21.10.2004 - 09:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun .bu arada gecmıs olsun umarım bıseyın yoktur
Başa dön
muratu Çevrimdışı muratu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
BOO_74
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupa

MesajTarih: 21.10.2004 - 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle yeni motorun hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle..
--------------
Başa dön
BOO_74 Çevrimdışı BOO_74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
auslander
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.10.2004 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş ve son olması dileğiyle ...
Zafer
Üye
Üye

MesajTarih: 21.10.2004 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun, umarım kazayı sadece anlatırken hafife alıyorsundur, motor kullanmak hafif bi şey değildir, korkarak kullan tek parça yaşa Dil çıkarıyorum
Başa dön
Zafer Çevrimdışı Zafer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
okuryazar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Samsun

MesajTarih: 21.10.2004 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorun hayırlı olsun.Ayrıca da geçmişolsun.
Dünya kimseye kalmaz.
Başa dön
okuryazar Çevrimdışı okuryazar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.32 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal