Arkadaşlar ılk once hepınıze merhabalar. Bende artık MD denım Benım bıkac sorum olacakdı ve konuyla ılıskın arkadasların tecrubelerıne ıhtıyacım var. Benım asya 150 lılık bı scooterım var ve ben fazla memnun degılım. Hızı ve kalıtesı malum o yuzden elımden cıkarmak ıstıyorum. Suan butce olarak 4 - 4.5 mılyar ayırdım daha fazlasını veremem. Lafı fazla uzatmadan konuya gelım, suan aklımda Kanunı Deer 152 scooter var. Yanı benım motoru elden cıkartıp bunu almaya deermı? Ve bu motorun; yakıtı, surus konforu, maximum hızı ve servisi nasıl? Bu konularda deneyımlı olan arkadasların bılgısıne ıhtıyacım var. Konuyu yanıtlayan herkese ayrı ayrı tesekkur edıyorum.
ilk önce hoşgeldin her zaman söylediğim gibi kanuni TÜRKİYE ye gelen en adi ve en kazık motor taklidi yapan hurdadır onun yerine yine çinde yapılan bir yamah ybr 125 veya honda cbr 125 tavsiye ederim _________________ elverengin@gmail.com
bence yamaha bws yada cygnus rs al kanuni hakkında pek ıyı seyler duymadım sanırım sadece uygun ödeme kosulları verıyolarmıs onun dısında pek bı ıyı kosulunu bılmıyom alacagın motor sımdıden hayırlı olsun
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 09.09.2006 - 21:08 Mesaj konusu:
hoşgeldin deli aramıza
ben pek anlamam ama bende kanuni 250 var seyhan spor makinemden sonra biraz şehir içinde dolaşmak için ideal olsun diye almıştım ben memnunum seyhandan _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
bence ayırdığın bütçe kanuni v.b markalardan daha iyi birşeye yetermiş gibi geliyor.scooter olarak hem aprilia hemde kanuni clasic125 modelini kullanıyorum.fiyatları kadar kaliteleride o kadar farklı.kanuniyi antalya için işimi görsün mantığıyla aldım ama beklentimin ötesinde iyi çıktı. bence türkiyede parça ve servis olarak en sorunsuzu diyebilirim.2006 model gerçi yeni ama bayağı keyifle biniyorum. internette sahibinden.com ve intoko.com.tr sitelerinde bayağı motosiklet ilanları var. orada az kullanılmış yabancı iyi bir motor alabilirsin.
Tarih: 09.09.2006 - 22:25 Mesaj konusu:
KEnidi motorum diye demeyiroum.Ama parsını hakkını veriyo en azından allaı 8 ay oldu 6 bin km fln ypatım beni hiç üzmedi frenleri çok iyi lastikleri büyük viraj alıyo çukurları histterimiyo 150lik olmasına rağmen iyi gidiyo 110 fln arabayla test ettik daha da fazla yapnlar varmış şehir içinde gayet atak bi makina grenajı filan gayaet sağlam ama bi japonla bi italyan karşılaştırlmı bence karşılaştırılmaz ama 150cc scooter kalmnında her çinin hakkıandan gelceğine adım gibi eminim..
selam adamım kanuni deer gerçekten şekil olarak hoşuma gidiyo ama kalite ve diğer şeyleri hakkında bilgi veremem honda dylan da olabilir bi düşün derim onuda kuvetli makina doğrusu şimdiden hayırlı olsun alacağın motor kazasız belasız sürüşler dilerim.
guzel motor ucuz olsa kesın alırdım bıraz pahalı geldi bana ama çinli al dostum saglam motordur onlar sen bakma bınebılen yıllarca bıner çinlıye _________________ 250 R HYOSUNG
Ayırdığın para Yamaha modellerine yetiyor, sorunsuz binersin. Ünlü bir Türk düşünürü "Kanuni alma, motor keyfini bozma" demiş.(M.Ö.56) Büyüklerimizin sözünü dinleyelim
aramıza hoşgeldin deli
:P :P :P :P
4-5milyar paran var madem gidip heç kanuni"ye bağlama onu arkadaşlarımında dediği gibi bana kalırsa cbr125"al başka bişi alma ama kanuni kesinlikle alma _________________ MoToR UsTAsI
ARh(+)
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız