Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Profesyonel Motosiklet Yarışçısı Olmak

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Profesyonel Motosiklet Yarışçısı Olmak

Profesyonel Motosiklet Yarışçısı Olmak
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Heyula
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul-Üsküdar

MesajTarih: 10.09.2006 - 11:38    Mesaj konusu: Profesyonel Motosiklet Yarışçısı Olmak Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Türkiye'de profesyonel şekilde motor sporlarıyla uğraşmanın yolu nereden geçmektedir bunu merak ediyorum.

Türkiye motor sporları federasyonu var sanıyorum fakat bu federasyon eğitim faaliyetleri de yürütüyor mu ?

Bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa sevirim. Gülümsüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 10.09.2006 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorları yarış aracı olarak değil ulaşım amacı ve hobi olarak kullanalım lütfen.

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pckolog
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Smyrna

MesajTarih: 10.09.2006 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79,
Sevgili Arkadasım Sanırım Baslıgı Okumuyorsun Heyula, Profesyonel Yarıscı Olmaktan Bahsediyor. . . Yani Pistlerde . . . Moto GP Falan İzledinmi Sen Hiç. . . Öfkeliyim
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.09.2006 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayır izlemedim soryy ya bir kaç gün üst üstte kazalar yaşadık çok üzücü bu yüzden bana yarış hız demesinler ....

Başa dön
Heyula
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul-Üsküdar

MesajTarih: 10.09.2006 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aman aman benim öyle motosikleti yarış için kullanmak gibi bir amacım yok. Yani aslında var da profesyonel biçimde, pist yarışlarından bahsediyorum tam olarak Bravo Hazır yaş daha gençken varsa bir yolu yetişmek, eğitimini almak isterim ... Göz kırpıyorum
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 10.09.2006 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Sevgili Arkadasım Sanırım Baslıgı Okumuyorsun Heyula, Profesyonel Yarıscı Olmaktan Bahsediyor. . . Yani Pistlerde . . . Moto GP Falan İzledinmi Sen Hiç. . .

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.09.2006 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en güzeli eğitimli ve bilinçli kullanmak tebrikler..

Başa dön
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.09.2006 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79 demiş ki:
motorları yarış aracı olarak değil ulaşım amacı ve hobi olarak kullanalım lütfen.

yok yaa gerçektenmiii Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum istersen örgü falanda örelim yada akşamları yatmadan önce sütümüsü falanda içelim Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

Heyula, MDSK yada süleyman memnun sanırım yardımcı oluyorlarmış lisans konusunda...daha önceden forumda açılmıştı bu konu defalarca hemde bi araştır gerekli bilgilere ulaşacağından eminim

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
duman7
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: googledan ara

MesajTarih: 10.09.2006 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaa peki bu konu hakkında şımdı kımse yazmıcak mı Öfkeliyim merak edıyoruz

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Heyula, MDSK yada süleyman memnun sanırım yardımcı oluyorlarmış lisans konusunda...daha önceden forumda açılmıştı bu konu defalarca hemde bi araştır gerekli bilgilere ulaşacağından eminim[/quote]
senden başka yanı Dil çıkarıyorum
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 10.09.2006 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

duman7, Dil çıkarıyorum bilen yok galibaaaa
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 10.09.2006 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardesim yas kaç??motor tecrüben suan için ne durumda,şuan için ne işle meşgulsun?? bunlar alakasız sorular gibi gelsede yarışçı olmakla son derece önemli konular!!!sen cevap verirsen bende sana yardımcı olurum!!
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.09.2006 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Heyula, sevgili arkadaşım türkiyede federasyon sadece motogp nin maddi getirisiyle ilgileniyor. ne motosiklet eğitimi ne yarışçı yetiştirmek ne bu tip bir planları ne de ön görüleri var. bırak yarışçı yetiştirmeyi Türkiye'de motosikletçilerin sorunlarıyla ilgilenmiyorlar bile. (köprü geçiş, trafikte saygı vs vs vs) örnekmi Şakir Şenkalaycı. kendisini yakınen tanırım. kırmadığı rekor kazanmadığı birincilik yok. ama TMF yardım etmişmi hayırGülümsüyorum üzgünüm ama TMF bu işte. Bugün sabah motoGP yi seyretmişizdir. Çok üzücü değilmi orada Türk bayrağının olmaması. İtiraf ediyorum gıcığım bu TMF ye.
Başa dön
BMWF650GSRA Çevrimdışı BMWF650GSRA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mucahit_44
Üye
Üye

Nereden: malatya

MesajTarih: 11.09.2006 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en güzeli bilinçli kullanmmak
FZS06
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.09.2006 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

berrhan benide yarışçı yaparmısın abi :P Çok gülüyorum
Başa dön
FZS06 Çevrimdışı FZS06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erosss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34-59-32

MesajTarih: 11.09.2006 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi kolaysa yarışçı olmak bende olayım.ancak türk filmlerindeki gibi star yapıcam deyipte başka bişey yapmasınlar bizi ^1
''hııııııııı bizim anamız yokya bizim babamız yokyaaaa hıııııı'' gibi....

motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Başa dön
erosss Çevrimdışı erosss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal