Kayıt: Aug 14, 2005 Mesajlar: 126 Nereden: Ystanbul-Üsküdar
Tarih: 10.09.2006 - 12:22 Mesaj konusu:
Aman aman benim öyle motosikleti yarış için kullanmak gibi bir amacım yok. Yani aslında var da profesyonel biçimde, pist yarışlarından bahsediyorum tam olarak Hazır yaş daha gençken varsa bir yolu yetişmek, eğitimini almak isterim ... _________________ \ LIVE TO RIDE, RIDE TO LIVE ///
motorları yarış aracı olarak değil ulaşım amacı ve hobi olarak kullanalım lütfen.
yok yaa gerçektenmiii istersen örgü falanda örelim yada akşamları yatmadan önce sütümüsü falanda içelim
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
Heyula, MDSK yada süleyman memnun sanırım yardımcı oluyorlarmış lisans konusunda...daha önceden forumda açılmıştı bu konu defalarca hemde bi araştır gerekli bilgilere ulaşacağından eminim _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Tarih: 10.09.2006 - 13:26 Mesaj konusu:
yaa peki bu konu hakkında şımdı kımse yazmıcak mı merak edıyoruz
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Heyula, MDSK yada süleyman memnun sanırım yardımcı oluyorlarmış lisans konusunda...daha önceden forumda açılmıştı bu konu defalarca hemde bi araştır gerekli bilgilere ulaşacağından eminim[/quote]
senden başka yanı _________________ Herkesin Etiket Olduğu Yerde Ben Fiyat Söylerim
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 10.09.2006 - 23:18 Mesaj konusu:
kardesim yas kaç??motor tecrüben suan için ne durumda,şuan için ne işle meşgulsun?? bunlar alakasız sorular gibi gelsede yarışçı olmakla son derece önemli konular!!!sen cevap verirsen bende sana yardımcı olurum!! _________________
Heyula, sevgili arkadaşım türkiyede federasyon sadece motogp nin maddi getirisiyle ilgileniyor. ne motosiklet eğitimi ne yarışçı yetiştirmek ne bu tip bir planları ne de ön görüleri var. bırak yarışçı yetiştirmeyi Türkiye'de motosikletçilerin sorunlarıyla ilgilenmiyorlar bile. (köprü geçiş, trafikte saygı vs vs vs) örnekmi Şakir Şenkalaycı. kendisini yakınen tanırım. kırmadığı rekor kazanmadığı birincilik yok. ama TMF yardım etmişmi hayır üzgünüm ama TMF bu işte. Bugün sabah motoGP yi seyretmişizdir. Çok üzücü değilmi orada Türk bayrağının olmaması. İtiraf ediyorum gıcığım bu TMF ye.
Tarih: 11.09.2006 - 12:42 Mesaj konusu:
abi kolaysa yarışçı olmak bende olayım.ancak türk filmlerindeki gibi star yapıcam deyipte başka bişey yapmasınlar bizi ^1
''hııııııııı bizim anamız yokya bizim babamız yokyaaaa hıııııı'' gibi.... _________________ kaskynyn de?eri ne ise hayatynyn de?eride o kadar olsun
motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız